viper2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 πιστευω πως ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Το παιδί ενήργησε με ψυχική κατάσταση σα να βρίσκεται σε πόλεμο... Στην πραγματικότητα η σημερινή κατάσταση δε διαφέρει και πολύ. Κάποιοι άνθρωποι προσπαθούν να σώσουν τη ζωή τους σε ένα κράτος που δε σε προστατεύει και που δε τιμωρεί κανένα έγκλημα.. Αυτοί που υπερασπίζονται την άποψη ότι δεν είναι λύση να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου, μάλλον κάθονται σε μια πολυθρόνα πίνοντας φραπεδάκι και βρίσκονται πολύ μακρυά από καταστάσεις ζωής-θανάτου. Κάποιοι συνάνθρωποί μας κινδυνεύουν καθημερινά. Δηλαδή τι να κάνουν, να κάτσουν να τους σφάξουν; Σπαράχτηκε η καρδιά μου. Μόνο που το θέμα δεν είναι να αναγνωρίσουμε αν υπάρχει πρόβλημα, νόμιζω ότι όλοι συμφωνούμε ότι υπάρχει. Το θέμα είναι να βρεθεί μία λύση βασισμένη στις ανθρώπινες αξίες κι όχι στα ένστικτα και στη βία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MetalGearFan Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Το θέμα είναι να βρεθεί μία λύση βασισμένη στις ανθρώπινες αξίες κι όχι στα ένστικτα και στη βία. Αυτή είναι απάντηση διαγωνιζόμενης σε καλλιστεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Αυτή είναι απάντηση διαγωνιζόμενης σε καλλιστεία. Μεχρι και για την διαγωνιζομενη ειναι αυτονοητο δηλαδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idemocracy Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Ας κάτσει να αναλογιστεί ο καθένας για το πόσο και που έφταιξε για να δημιουργηθεί αυτό το κ@λοκράτος και να το αλλάξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Μεχρι και για την διαγωνιζομενη ειναι αυτονοητο δηλαδη. Ή τόσο αυτονόητη ή τόσο ανούσια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Ή τόσο αυτονόητη ή τόσο ανούσια Μαθαμε και κατι καινουριο σημερα. Οι ανθρωπινες αξιες ειναι ανουσιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Μαθαμε και κατι καινουριο σημερα. Οι ανθρωπινες αξιες ειναι ανουσιες. Δεν έμαθες. Βιάζεσε νέε μου. Η απάντηση είναι ανούσια. Το να λέει η Κυριακούλα στον διαγωνισμό Μις Καλαμάτα ότι ο στόχος της είναι η "παγκόσμια ειρήνη" είναι ανούσιο. Αυτό δε σημαίνει ότι η παγκόσμια Ειρήνη είναι ανούσια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δεν έμαθες. Βιάζεσε νέε μου. Η απάντηση είναι ανούσια. Το να λέει η Κυριακούλα στον διαγωνισμό Μις Καλαμάτα ότι ο στόχος της είναι η "παγκόσμια ειρήνη" είναι ανούσιο. Αυτό δε σημαίνει ότι η παγκόσμια Ειρήνη είναι ανούσια. Οκ δεκτον. Αν και υποτιθεται οτι δεν συζηταμε με την Κυριακουλα, αλλα με σκεπτομενα ατομα. Τελος παντων επειδη ενα μεγαλο μπουρδελο ειμαστε, ας αφεθουμε στα ενστικτα μας και ας αρχισουμε να βαραμε στο ψαχνο. Ποιος ξερει, ισως σκασει κανας μονολιθος εξ'ουρανου και στρωσουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Οκ δεκτον. Αν και υποτιθεται οτι δεν συζηταμε με την Κυριακουλα, αλλα με σκεπτομενα ατομα. Τελος παντων επειδη ενα μεγαλο μπουρδελο ειμαστε, ας αφεθουμε στα ενστικτα μας και ας αρχισουμε να βαραμε στο ψαχνο. Ποιος ξερει, ισως σκασει κανας μονολιθος εξ'ουρανου και στρωσουμε. Δεκτό και αυτό που λες. Το μόνο point μου ήταν ότι πέρα από κοινότυπα ευχολόγια περι σεβασμού αξιών, πολιτισμού κλπ στα οποία κανείς δε διαφωνεί, το θέμα είναι να προσπαθούμε να βρούμε λύσεις ή μάλλον να μιλάμε πιο συγκεκριμένα επι πραγματικών καταστάσεων υπό Κ.Σ. που λέγαμε στη Φυσική χημεία. Νυυυυσυυυυυυστααααααζωωωωωω ... καλυνύχτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 To μονο που με στεναχωρει ειναι που θα παει στη φυλακη ενας πιτσιρικας φοιτητης επειδη ενας %%!%!#@$ αποφασισε σημερα να διαρηξει το σπιτι του. Του δευτερου του αξιζε να του καταστραφει η ζωη, του πρωτου ομως γιατι;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δεν έμαθες. Βιάζεσε νέε μου. Η απάντηση είναι ανούσια. Το να λέει η Κυριακούλα στον διαγωνισμό Μις Καλαμάτα ότι ο στόχος της είναι η "παγκόσμια ειρήνη" είναι ανούσιο. Αυτό δε σημαίνει ότι η παγκόσμια Ειρήνη είναι ανούσια. Ααααακόμα καλύτερο!!! Όπλα για την ειρήνη, βιασμοί για την προστασία των παρθένων. Και κάτι ακόμα, είμαι ανοιχτός στην ειρωνία, αλλα ειρωνία και ριπορτ μαζί είναι ανανδρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δεκτό και αυτό που λες. Το μόνο point μου ήταν ότι πέρα από κοινότυπα ευχολόγια περι σεβασμού αξιών, πολιτισμού κλπ στα οποία κανείς δε διαφωνεί, το θέμα είναι να προσπαθούμε να βρούμε λύσεις ή μάλλον να μιλάμε πιο συγκεκριμένα επι πραγματικών καταστάσεων υπό Κ.Σ. που λέγαμε στη Φυσική χημεία. Νυυυυσυυυυυυστααααααζωωωωωω ... καλυνύχτα. Καλα το ειχες στην αρχη DrLo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Τα περιττώματα του Leviathan. "For to accuse requires less eloquence, such is man's nature, than to excuse; and condemnation, than absolution, more resembles justice" Εσυ τινος περιττωμα εισαι; Οσο για το ηλιθιο γκραφιτι, δε νομιζω να υπηρχε καποιο μηνυμα βαθια κρυμενο σε αυτο. Απο την αλλη εαν καποιος αλλοδαπος μπει τη νυχτα στο σπιτι σας και σας απειλησει με μαχαιρι, μη προβαλλετε αντισταση, απλα κατεβαστε και το παντελονι, να τελειωνει μια αρχη νωριτερα. Γελατε, αλλα πλεον παντα να το βραδυ να κοιμαστε με αυτο το φοβο. Εκτος και αν εισαστε ρεμπελο-πλουσιοπαιδα της εκαλης. http://www.inews.gr/0/dolofonos-kata-ton-syriza-o-ellinas-pou-amynthike-ston-alvano-listi.htm Τελος, προς YiN και ολους τους παρομοιους αγωνιστες, λυστε μου μια απορια. Γιατι δε παιρνετε, εσεις οι προοδευτικοι, στα σπιτια σας απο ενα αποβρασμα-αλλοδαπο να τον ταϊζετε, αφου τους αγαπατε τοσο πολυ; Και μια αληθινη ιστορια να γελασουμε λιγακι. Μια κοπελα ακρα αριστερων πεποιθησεων οδηγουσε με το αμαξι και σταματαει σε ενα φαναρι. Παει ενας μαυρος ( οχι πακιστανος ) να της καθαρισει το παμπριζ και του λεει " Φυγε ρε κωλομαυρε απο εδω ". Τοτε αυτος παιρνει τον κουβα και πεταει ολο το νερο μεσα στο παραθυρο. Καλα να παθει, συμπληρωνω εγω! Σημειωτεον, υποστηριζε με νυχια και με δοντια ολα αυτα τα καθαρματα. Στο λεγειν ολοι καλοι ειμαστε, στις πραξεις ομως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Ααααακόμα καλύτερο!!! Όπλα για την ειρήνη, βιασμοί για την προστασία των παρθένων. Και κάτι ακόμα, είμαι ανοιχτός στην ειρωνία, αλλα ειρωνία και ριπορτ μαζί είναι ανανδρία. Δε ξέρω που είσαι ανοιχτός αλλά διευκρίνησε σε παρακαλώ αν σε νομίζεις ότι σε ειρωνεύτηκα κάπου. Επίσης καθώς από ότι φαίνεται είσαι ανώτερου διανοητικού επιπέδου τι σχέση έχει αυτό που γράφεις με το quote. Για το "ανανδρία" δε το σχολιάζω. Επίσης σου ζήτησα αρκετά χιουμοριστική νομίζω να διεκυρινήσεις το post που έγινε report αλλά δε το έκανες. Έτσι όπως εσύ πχ διατηρείς το δικαίωμα να θεωρείς κάτι αναδρία διατηρώ και εγώ το δικαίωμα να θεωρώ την εύκολη, πιθανών προσβλητική ειρωνία/post σου "πουστιά" (για να χρησιμποιήσω μια πιο argo version της ανανδρίας). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα