Προς το περιεχόμενο

Nεαρος καταδιωξε και σκοτωσε διαρρηκτη στην Παιανια

MiDi_MiLiZ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μαθε-ακου-διαβασε καλυτερα τα γεγονοτα και μετα κρινε....

που μου λες ...Αυτο με το μαχαιρι και την μανα που ακριβως το διαβασες εσυ?

Καταλαβαινεις οτι μπορουσα να το παιξω ιστορια και να κανω απλα edit απλα το αφησα γιατι δεν ειμαι κανας τρομπας που αλλαζει τα λογια του? Το να παραδεχεσε το οτι εκανες λαθος ειναι ενα προνομιο, ψαχτω λιγο δεν θα σου κανει κακο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 809
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

temporary insanity και τα σχετικα δεν παιζει να παιζουν εεεε?

Ισως παιξει αυτο. Ειναι κριμα το να χαλασει την ζωη του απο μια μαλακια που εκανε. Φυσικα και ειναι μαλακια ο αλλος που εχασε την ζωη του απο μια μαλακια που εκανε.

Ισως παιξει αυτο. Ειναι κριμα το να χαλασει την ζωη του απο μια μαλακια που εκανε. Φυσικα και ειναι μαλακια ο αλλος που εχασε την ζωη του απο μια μαλακια που εκανε.

you are not even funny... :mrgreen:

Η αυτοαμυνα και η αυτοδικια που αρχιζει και που τελειωνει?

Ειναι μονο για τις διαρηξεις?

Γιατι και ο κοπανος που περασε με κοκκινο σημερα και για 5 μετρα δεν με εμβολισε, την ζωη μου εθεσε σε κινδυνο.

Να καλουσα αστυνομια να τους πω τι? Και τι να κανουν αμα δεν τον ειδαν?

Και εγω 1,95 110 κιλα ειμαι. Τον ειχα.

Και σε ολο αυτο τον παραλογισμο της ελληνικης κοινωνιας, μερικοι θελουν να βαλουν στην εξισωση περισσοτερα οπλα απ'οσα ηδη υπαρχουν.

Δε ξέρω τον νομικό ορισμό της αυτοάμυνας αλλά θεωρώ ότι όταν μιλάμε για αυτοάμυνα μιλάμε πχ να κάνεις κάτι για να σταματήσεις την απειλή προς την ζωή σου (πχ ένας σε έχει βάλει κάτω και σε κοπανάει είσαι σε αυτοάμυνα αν του κάνεις κακό για να σωθείς).

Στο παράδειγμά σου δε τίθεται θέμα αυτοάμυνας καθώς αν πέρασε, δε σε τράκαρε και έφυγε δε κινδυνεύεις πλέον.

Τέρμα οι πίπες λοιπόν.

Ουψ δε σε πρόλαβα drlo, sorry...

ντεν καταλαβένι (?) ... drlo νισταζι κιολας ...

...

δεν ξέρι τι ενοει το insomniak αλλά όταν βλέπει "πίπες" και "drlo" στην ίδια πρόταση drlo μπερδέυεται :)

temporary insanity και τα σχετικα δεν παιζει να παιζουν εεεε?

Παίζει, αλλά είναι δουλειά της πολιτείας να το ψάξει, αφού πρώτα τον συλλάβει, τον πάει σε δίκη και, εφόσον αποδειχθεί «temporary insane», να τον κρατήσει φρουρούμενο. Από τη στιγμή που - αποδεδειγμένα - αν ποτέ πιάσουν κάποιον, τον αφήνουν - πριν καλά καλά καταλάβει ότι συνελήφθη - πάλι ελεύθερο να αλωνίζει, εις τους όρχεις μου η πιθανή «temporary insanity». Το να σε σφάξει ένας «temporary insane», πονάει λιγότερο;

Στο παράδειγμά σου δε τίθεται θέμα αυτοάμυνας καθώς αν πέρασε, δε σε τράκαρε και έφυγε δε κινδυνεύεις πλέον.

Ας το κρατησουμε αυτο λοιπον.

Παίζει, αλλά είναι δουλειά της πολιτείας να το ψάξει, αφού πρώτα τον συλλάβει, τον πάει σε δίκη και, εφόσον αποδειχθεί «temporary insane», να τον κρατήσει φρουρούμενο. Από τη στιγμή που - αποδεδειγμένα - αν ποτέ πιάσουν κάποιον, τον αφήνουν - πριν καλά καλά καταλάβει ότι συνελήφθη - πάλι ελεύθερο να αλωνίζει, εις τους όρχεις μου η πιθανή «temporary insanity». Το να σε σφάξει ένας «ψυχοπαθης», πονάει λιγότερο;

fixed

^--- Ανυποψίαστος περαστικός

Εδώ γιατί γενικά το έχω συζητήσει αρκετά το θέμα και απλά δεν μπορώ να δω κάποια γκρίζα γραμμή, όταν μπουκάρει κάποιος και απειλεί με μαχαίρι ή ακόμα καλάσνικοφ αυτός πετάει την ζωή του με μία απόλυτα συνειδητή πράξη, εγώ έχω κάθε δικαίωμα αλλά και υποχρέωση να προστατεύσω το σπίτι μου, δεν παίζουμε με αυτά.

Ευτυχώς εδώ που μένω, όλοι εδώ κυνηγοί είμαστε οπότε από καραμπίνες είμαστε καλά.

Το παιδί ενήργησε με ψυχική κατάσταση σα να βρίσκεται σε πόλεμο...

Στην πραγματικότητα η σημερινή κατάσταση δε διαφέρει και πολύ. Κάποιοι άνθρωποι προσπαθούν να σώσουν τη ζωή τους σε ένα κράτος που δε σε προστατεύει και που δε τιμωρεί κανένα έγκλημα..

Αυτοί που υπερασπίζονται την άποψη ότι δεν είναι λύση να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου, μάλλον κάθονται σε μια πολυθρόνα πίνοντας φραπεδάκι και βρίσκονται πολύ μακρυά από καταστάσεις ζωής-θανάτου. Κάποιοι συνάνθρωποί μας κινδυνεύουν καθημερινά. Δηλαδή τι να κάνουν, να κάτσουν να τους σφάξουν;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...