DrLo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Θα είχαμε γλυτώσει 29 σελίδες θρεντ αν ο Διαφωτισμός είχε περάσει κι από την Ελλάδα. Ο διαφωτισμός δε θα μπορούσε ποτέ να περάσει έτσι όπως το έννοείς από την Ελλάδα γιατί απλά μετά θα υπήρχε κάτι άλλο (καλύτερο, χειρότερο who knows?) στη θέση της Ελλάδας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Πως γίνεται η κουβέντα οταν φτάνει σε αδιέξοδο να καταλλήγουμε να μιλάμε για καρυδες και μαιμούδες δεν καταλαβαίνω. Αν αισθανεσαι ανετα σε φοινοκοδεντρο ανεβα τι να σου πω. Ο διαρρηκτης παρανομει εξ ορισμού, στα @@ μου. Εγω που δεν ενοχλώ κανέναν και κάθομαι ησυχα στο σπίτι μου γιατι θα πρέπει να μην εχω δικαιωμα να αμυνθω την στιγμή που ο αλλος μπουκαρει μεσα? Ξεχαστε τα όπλα ξεχαστε τα μαχαίρια, ειμαι 2.05 110 κιλα τον πνίγω με τα ίδια μου τα χερια! Του αρπαξα το οπλο γιατι αφαιρέθηκε τον τσακωσα απο το λαιμο και τον επνιξα σαν κουνελι. Παω μεσα? Με προφαση τα οσα επισηρει η οπλοκατοχή γειωνεται μια ολοκληρη κατάσταση που πνίγει το δικαιωμα για άμυνα και αυτοσυντήρηση. Κατσε ησυχα να σε κλεψουν να βιασουν την κορη σου να σου παρουν οτι λεφτα βρουν να φας ενα χερι ξυλο και μετα μην ανησυχεις θα φυγουν... Μεχρι να ξεμεινουν απο λεφτα και να ξαναπεταχτουν για τον δευτερο γυρο! Δεν. Πρόκεται. Για. Αυτοάμυνα. Στην. Προκείμενη. Κομπλέ όλα τώρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Πάλι εκλαψα. Μες την καρδιά μου μιλάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Μπορείς να γίνεις πιο επεξηγηματικός; είμαι κάτω από το μέσο όρο του φόρουμ. αρ γιου ταλκινγκ του μι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Ο διαφωτισμός δε θα μπορούσε ποτέ να περάσει έτσι όπως το έννοείς από την Ελλάδα γιατί απλά μετά θα υπήρχε κάτι άλλο (καλύτερο, χειρότερο who knows?) στη θέση της Ελλάδας. Μάλλον δεν κατάλαβες τι εννοώ λοιπόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Μάλλον δεν κατάλαβες τι εννοώ λοιπόν. Μπορεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 αρ γιου ταλκινγκ του μι ? Ναι. Ειλικρινά αναρωτιέμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALXIOA Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Αυτο με το μαχαιρι και την μανα που ακριβως το διαβασες εσυ? ακυρο. csi mode: 15 λεπτα τι λεγανε δηλαδη? ασε την μανα μου και φυγε? εγω αν εβλεπα κοντινο μου προσωπο να απειλειτε θανασιμα, το τελευταιο που θα με ενοιαζε θα ηταν τα λεφτα. μαθε-ακου-διαβασε καλυτερα τα γεγονοτα και μετα κρινε.... που μου λες ...Αυτο με το μαχαιρι και την μανα που ακριβως το διαβασες εσυ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Θα είχαμε γλυτώσει 29 σελίδες θρεντ αν ο Διαφωτισμός είχε περάσει κι από την Ελλάδα. Το ισχυριστήκαμε για να μπούμε στην ΕΟΚ. Μην ψαρώνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Μετά συγχωρήσεως, όταν υπάρχει σαφέστατο πρόβλημα στην λειτουργία των αρχών και παραβίαση των δικαιωμάτων των πολιτών, δεν επικεντρώνεις την κουβέντα στο πώς θα τα εντείνεις ούτε στο αν έκανε καλά ο τάδε που αυτοδίκησε. Την επικεντρώνεις στο λειτουργικό πρόβλημα το οποίο και πρέπει να διορθωθεί. Δηλαδή τι; Αφού είμαστε σκατά δεν πειράζει να γίνουμε κι απόσκατα; Μετά συγχωρήσεως επίσης, αλλά ...δεν προλαβαίνουμε! Τη δική μου, μία και μόνη ζωή, όπως και την αντίστοιχη της οικογένειάς μου, τη θέτω σε απόλυτη προτεραιότητα. Ως κύριο δε «λειτουργικό πρόβλημα», θεωρώ την απειλή της από τον οποιονδήποτε και είναι αυτό το λειτουργικό πρόβλημα που θα φροντίσω να αντιμετωπίσω όσο πιο άμεσα και δραστικά μπορώ. Δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με την απολύμανση του μπουρδέλου. Ας με πάνε φυλακή, το καθήκον μου θα το έχω κάνει. @deesnider Ααααα, είμαστε της λογικής(ειρωνική χρήση της λέξης), πως αν συνεχίσουμε να κάνουμε λάθη, κάποια στιγμή θα αρχίσουν να αναιρεί το ένα το άλλο. Λαμπρό δείγμα μελετημένης στρατηγικής για την επίλυση απτών προβλημάτων. Τσου! Δεν είμαι αυτής της λογικής, απλώς διότι το να ξεσκίσω αυτόν που μπήκε στο σπίτι μου, δεν το θεωρώ λάθος. Το θεωρώ υποχρέωση απέναντι στον εαυτό μου και στην οικογένειά μου. Να βάλουμε δύο φασίστες σε ένα τηλεοπτικό πάνελ να δούμε τι θα γίνει. Δεν έχεις δει ποτέ μέχρι τώρα; Μη μου πεις ότι περίμενες να δεις χρυσαυγίτες στα πάνελ, για να διακρίνεις φασίστες. Εχθές το βράδυ ένας διαρρηκτης έκλεψε απο 2 σπίτια, στο 3ο που προσπάθησε να διαρρήξει, οι ένοικοι των ετρεψαν σε φυγή, λίγο αργότερα ο διαρρήκτης είναι νεκρός κι ενώ πια δεν αποτελούσε απειλή για κανέναν. Έκλεψε ήδη από δύο σπίτια, αλλά αφού από το τρίτο δεν πρόλαβε, σημαίνει ότι δεν αποτελούσε πια απειλή για κανέναν. Σα να λέμε, αν ξέφευγε και δεν έτρωγε τη μπαταριά, δε θα επιχειρούσε άλλη διάρρηξη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MetalGearFan Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Αν και δεν έχω παρακολουθήσει την συζήτηση θέλω να πω πως δεν κατηγορώ τον τύπο για τίποτα, έκανε ότι θα έκανε ο καθένας μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Συμφωνώ ... κατά προτίμηση έναν με μαυρα και έναν με κόκκινα. Να αγιάσει το στόμα σου!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Ναι. Ειλικρινά αναρωτιέμαι. Ρώτησες (όλους μας) προς τα που θα δείξει μια ζυγαριά. Προς τον φόνο ή προς την κλοπή. Απάντησα ότι κατά τη γνωμη μου, αλλά και με βάση διάφορες αποφάσεις δικαστηρίων στο παρελθόν (αν υποθέσουμε ότι τα δικαστήρια είναι μια μορφή ζυγαριάς), δεν υπάρχει μία απάντηση. Εξαρτάται από τον ποιόν φόνο και ποια κλοπή. Η δική σου ζυγαριά μπορεί να δείχνει πάντα προς μία μεριά. Η δική μου, αλλά και της δικαιοσύνης, όχι. Αν χρησιμοποιήσω τη ζυγαριά μου στο συγκεκριμένο περιστατικό μάλλον θα συμωνήσουμε ότι ο συγκεκριμένος φόνος είναι "βαρύτερος" στη ζυγιση. Αλλά επειδή εδώ η ζυγαριά έδειξες προς αυτή τη πλευρά δε σημαίνει ότι πάντα δείχνει προς αυτή. Ελπίζω να μην αναρωτιέσαι ακόμα και να απολαύσεις τον ύπνο σου απαλλαγμένος από το άγχος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Η αυτοαμυνα και η αυτοδικια που αρχιζει και που τελειωνει? Ειναι μονο για τις διαρηξεις? Γιατι και ο κοπανος που περασε με κοκκινο σημερα και για 5 μετρα δεν με εμβολισε, την ζωη μου εθεσε σε κινδυνο. Να καλουσα αστυνομια να τους πω τι? Και τι να κανουν αμα δεν τον ειδαν? Και εγω 1,95 110 κιλα ειμαι. Τον ειχα. Και σε ολο αυτο τον παραλογισμο της ελληνικης κοινωνιας, μερικοι θελουν να βαλουν στην εξισωση περισσοτερα οπλα απ'οσα ηδη υπαρχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Αν και δεν έχω παρακολουθήσει την συζήτηση θέλω να πω πως δεν κατηγορώ τον τύπο για τίποτα, έκανε ότι θα έκανε ο καθένας μας. ^--- Ανυποψίαστος περαστικός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα