insomniaK Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 1. Ένα δάκρυ κύλησε στο μάγουλο μου, αλλά ευτυχώς τα νομοθετήματα βασίζονται στη λογική και όχι στο συναίσθημα. 2. Κλοπή---Ζυγαριά---Φόνος Προς τα που θα γείρει η ζυγαριά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 1. Ένα δάκρυ κύλησε στο μάγουλο μου, αλλά ευτυχώς τα νομοθετήματα βασίζονται στη λογική και όχι στο συναίσθημα. 2. Κλοπή---Ζυγαριά---Φόνος Προς τα που θα γείρει η ζυγαριά; Προς την Αλβανία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Υ.Γ. Πετάχτηκε η γιν, αλλά τα λέει ωραία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 1. Ένα δάκρυ κύλησε στο μάγουλο μου, αλλά ευτυχώς τα νομοθετήματα βασίζονται στη λογική και όχι στο συναίσθημα. 2. Κλοπή---Ζυγαριά---Φόνος Προς τα που θα γείρει η ζυγαριά; σχεδον αλλα οχι κοντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Βεβαίως, εκεί είναι η ουσία. Η αυτοδικία στα γκογκόβια μας, το γεγονός ότι ο πολίτης δεν έχει πού να απευθυνθεί όταν κινδυνεύει γαργάρα, ο ρόλος του νόμου, τέλος πάντων, σε αυτή τη χώρα στα παλαιότερα των υποδημάτων μας. Να χαρώ εγώ μυαλουδάκια. Να τα χαρείς, γιατί όχι; Από τη μία «πολίτης δεν έχει πού να απευθυνθεί όταν κινδυνεύει» και από την άλλη ...η αυτοδικία είναι «φτου κακά»! Ο ρόλος του νόμου - για μερικούς από 'μας - κάθε άλλο παρά «στα παλαιότερα των υποδημάτων μας» είναι γραμμένος. Από τη στιγμή όμως που, αυτοί των οποίων είναι δουλειά και υποχρέωση, δεν τον εφαρμόζουν - ή τον διατηρούν ευνοϊκό για τον εγκληματία, αδιαφορώντας για τα θύματα - όπως είπα και νωρίτερα, δε θα ανοίξουμε και τα πόδια. Πολύ καλά θα κάνουμε να παίρνουμε τα κεφάλια όσων πάνε να μας γαμήσουν... Αφού ο νόμος δεν το κάνει, θα το κάνουμε μόνοι μας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 1. Ένα δάκρυ κύλησε στο μάγουλο μου, αλλά ευτυχώς τα νομοθετήματα βασίζονται στη λογική και όχι στο συναίσθημα. 2. Κλοπή---Ζυγαριά---Φόνος Προς τα που θα γείρει η ζυγαριά; Εξαρτάται πως και τι μετράει η ζυγαριά. πχ υπάρχουν κλοπές/ληστείες που έχουν επιφέρει πολύ μεγάλες ποινές και "φόνοι" (το βάζβ σε εισαγωγικά γιατί δε ξέρω την αντίστοιχη ελληνική διαφοροποίηση μεταξύ το murder και manslaughter το Law&Order μου μέσα) έχουν τιμωρηθεί με σημαντικά μικρότερες ποινές. Πες μας ποιά κλοπή και ποιός φόνος να σου πούμε ... κάποιοι θα λέγανε ότι οι γενικεύσεις είναι κακό πράγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Μετά συγχωρήσεως, όταν υπάρχει σαφέστατο πρόβλημα στην λειτουργία των αρχών και παραβίαση των δικαιωμάτων των πολιτών, δεν επικεντρώνεις την κουβέντα στο πώς θα τα εντείνεις ούτε στο αν έκανε καλά ο τάδε που αυτοδίκησε. Την επικεντρώνεις στο λειτουργικό πρόβλημα το οποίο και πρέπει να διορθωθεί. Δηλαδή τι; Αφού είμαστε σκατά δεν πειράζει να γίνουμε κι απόσκατα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 @deesnider Ααααα, είμαστε της λογικής(ειρωνική χρήση της λέξης), πως αν συνεχίσουμε να κάνουμε λάθη, κάποια στιγμή θα αρχίσουν να αναιρεί το ένα το άλλο. Λαμπρό δείγμα μελετημένης στρατηγικής για την επίλυση απτών προβλημάτων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 @deesnider Ααααα, είμαστε της λογικής(ειρωνική χρήση της λέξης), πως αν συνεχίσουμε να κάνουμε λάθη, κάποια στιγμή θα αρχίσουν να αναιρεί το ένα το άλλο. Λαμπρό δείγμα μελετημένης στρατηγικής για την επίλυση απτών προβλημάτων. Να βάλουμε δύο φασίστες σε ένα τηλεοπτικό πάνελ να δούμε τι θα γίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Εξαρτάται πως και τι μετράει η ζυγαριά. πχ υπάρχουν κλοπές/ληστείες που έχουν επιφέρει πολύ μεγάλες ποινές και "φόνοι" (το βάζβ σε εισαγωγικά γιατί δε ξέρω την αντίστοιχη ελληνική διαφοροποίηση μεταξύ το murder και manslaughter το Law&Order μου μέσα) έχουν τιμωρηθεί με σημαντικά μικρότερες ποινές. Πες μας ποιά κλοπή και ποιός φόνος να σου πούμε ... κάποιοι θα λέγανε ότι οι γενικεύσεις είναι κακό πράγμα. Εχθές το βράδυ ένας διαρρηκτης έκλεψε απο 2 σπίτια, στο 3ο που προσπάθησε να διαρρήξει, οι ένοικοι των ετρεψαν σε φυγή, λίγο αργότερα ο διαρρήκτης είναι νεκρός κι ενώ πια δεν αποτελούσε απειλή για κανέναν. Να βάλουμε δύο φασίστες σε ένα τηλεοπτικό πάνελ να δούμε τι θα γίνει. Να τους δώσουμε και μπουγελόφατσες. Τα ποτήρια είναι μπανάλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Εχθές το βράδυ ένας διαρρηκτης έκλεψε απο 2 σπίτια, στο 3ο που προσπάθησε να διαρρήξει, οι ένοικοι των ετρεψαν σε φυγή, λίγο αργότερα ο διαρρήκτης είναι νεκρός κι ενώ πια δεν αποτελούσε απειλή για κανέναν. Θα είχαμε γλιτώσει 3 post αν απεύφευγες από την αρχή τις γενικούρες "Κλοπή_vs_Φόνος" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Θα είχαμε γλυτώσει 29 σελίδες θρεντ αν ο Διαφωτισμός είχε περάσει κι από την Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Να βάλουμε δύο φασίστες σε ένα τηλεοπτικό πάνελ να δούμε τι θα γίνει. Συμφωνώ ... κατά προτίμηση έναν με μαυρα και έναν με κόκκινα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Μπορείς να γίνεις πιο επεξηγηματικός; είμαι κάτω από το μέσο όρο του φόρουμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Duck Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 E εντάξει τότε. Να νομιμοποιήσουμε και το μέσο για να μην ζορίζονται κιόλας τα παιδιά. Εγώ λέω να ανέβουμε και σε τίποτε φοινικόδεντρα και να παίζουμε βόλλεϋ με καρύδες. Μία σημείωση: ο διαρρήκτης δεν έχει δικαίωμα (δια νόμου, στανταράκι ε) να έχει όπλο και να μπαίνει σε σπίτια. Παραβαίνει τον νόμο. Btw, το "έχουν τριπλασιαστεί" δεν σημαίνει ότι δεν είναι περιορισμένα. Σημαίνει ότι αυξάνονται. Ξες. Πως γίνεται η κουβέντα οταν φτάνει σε αδιέξοδο να καταλλήγουμε να μιλάμε για καρυδες και μαιμούδες δεν καταλαβαίνω. Αν αισθανεσαι ανετα σε φοινοκοδεντρο ανεβα τι να σου πω. Ο διαρρηκτης παρανομει εξ ορισμού, στα @@ μου. Εγω που δεν ενοχλώ κανέναν και κάθομαι ησυχα στο σπίτι μου γιατι θα πρέπει να μην εχω δικαιωμα να αμυνθω την στιγμή που ο αλλος μπουκαρει μεσα? Ξεχαστε τα όπλα ξεχαστε τα μαχαίρια, ειμαι 2.05 110 κιλα τον πνίγω με τα ίδια μου τα χερια! Του αρπαξα το οπλο γιατι αφαιρέθηκε τον τσακωσα απο το λαιμο και τον επνιξα σαν κουνελι. Παω μεσα? Με προφαση τα οσα επισηρει η οπλοκατοχή γειωνεται μια ολοκληρη κατάσταση που πνίγει το δικαιωμα για άμυνα και αυτοσυντήρηση. Κατσε ησυχα να σε κλεψουν να βιασουν την κορη σου να σου παρουν οτι λεφτα βρουν να φας ενα χερι ξυλο και μετα μην ανησυχεις θα φυγουν... Μεχρι να ξεμεινουν απο λεφτα και να ξαναπεταχτουν για τον δευτερο γυρο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα