Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κι εγώ αν απειλούσαν δικό μου άνθρωπο φόνο θα ήθελα να κάνω, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι νόμιμο, δίκαιο κ.ο.κ.

ΧΩΡΙΣ να έχει συμβει το παρακάτω που θα πω στο εν λόγο περιστατικό.

Νόμιμο δεν ειναι 100%...Υπάρχει όμως κάποιος απο εμάς που θα έβλεπε μέσα στα μαυρα μεσάνυχτα 2 τύπους να απειλούν τη ζωή καποιου δικού του και δε θα σκεφτόταν να πυροβολήσει?

Προσωπικά θα πυροβολούσα όχι μια αλλά 101 φορές και μετά θα πήγαινα στην αστυνομία χωρίς τύψεις και θα απαιτούσα να με αθωώσουν κιόλας.

Είναι απλά τα πράγματα. Όταν κάποιος μπαίνει στην ιδιοκτησία σου να σε κλέψει έχοντας σκοπό να φθάσει στα άκρα για να το κάνει, θα πρέπει να περιμένει και την ανάλογη μεταχείριση.

Λέτε οτι κανεις από εσάς δε θα σκότωνε τη στιγμή που το 50% από εδω μέσα, δε θα είχε κανένα πρόβλημα να πιαστεί στα χέρια (με ότι αυτό έχει επακόλουθο) για ένα λάθος σε οδήγηση...

• Απαντ. 809
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λέτε οτι κανεις από εσάς δε θα σκότωνε τη στιγμή που το 50% από εδω μέσα, δε θα είχε κανένα πρόβλημα να πιαστεί στα χέρια (με ότι αυτό έχει επακόλουθο) για ένα λάθος σε οδήγηση...

Και αυτος ακριβως ειναι ο λογος που η οπλοκατοχη ειναι και πρεπει να παραμεινει παρανομη.

Το "εν βρασμω ψυχης" σαν ελαφρυντικο υπαρχει και αναγνωριζεται στο δικαστηριο.

Οι υπολοιποι εδω μεσα που ειναι χαλαροι και ηρεμοι και γραφουν "καλα του εκανε" με τρομαζουν.

Για ξανασκεφτειτε το λιγο.

Εσας στα παπαρια σας, ενας αλλοδαπος λιγοτερος, αλλα το παλικαρι που κατεστρεψε την ζωη του, τωρα που εχει ηρεμησει μπορει και να τα βλεπει διαφορετικα τα πραγματα.

Δημοσ.

Νόμιμο δεν ειναι 100%...Υπάρχει όμως κάποιος απο εμάς που θα έβλεπε μέσα στα μαυρα μεσάνυχτα 2 τύπους να απειλούν τη ζωή καποιου δικού του και δε θα σκεφτόταν να πυροβολήσει?

Προσωπικά θα πυροβολούσα όχι μια αλλά 101 φορές και μετά θα πήγαινα στην αστυνομία χωρίς τύψεις και θα απαιτούσα να με αθωώσουν κιόλας.

Είναι απλά τα πράγματα. Όταν κάποιος μπαίνει στην ιδιοκτησία σου να σε κλέψει έχοντας σκοπό να φθάσει στα άκρα για να το κάνει, θα πρέπει να περιμένει και την ανάλογη μεταχείριση.

Και πως μπορείς να ξέρεις ακριβώς τις προθέσεις του άλλου; Στην τελική ο κόσμος δεν κλέβει από χόμπι αποκλειστικά.

Δημοσ.

Υπαρχουν δικες με ενορκους στην ελλαδα? Μονο ετσι θα υπηρχε αθωωση.

50% λιγοτερα διπλωματα τοτε. Απλα τα πραγματα.

Δημοσ.

Και πως μπορείς να ξέρεις ακριβώς τις προθέσεις του άλλου; Στην τελική ο κόσμος δεν κλέβει από χόμπι αποκλειστικά.

Σου απαντάει το ίδιο το κείμενο σε αυτό που ρωτάς.

Βλέπεις τις προθέσεις του και πράττεις ανάλογα.

Δε θα σκότωνα κάποιον που μπήκε σπίτι μου να με κλέψει απλά...Το πολύ πολύ να προσπαθούσα να τον συλλάβω μόνος μου. Αλλά αν έφθανε στα άκρα, κοινός αν απειλούσε οικογένεια κτλ, το πρώτο πράγμα που θα σκεφτόμουν θα ήταν ο θάνατός του.

Δε το γνωρίζω...αλλά και εδω πάλι υπάρχει ο ανθρωπινος παράγοντας στη μέση.

Φαντάσου να έχει έρθει ο άλλος να σου έχει βιάσει τη κόρη και τον γιό, εσυ να τον σκοτωσες και να έρχεται η μαυροφορεμένη κλαίουσα μαμά του στο δικαστήριο να λέει στους ενόρκους πως το παιδί της ειναι θύμα κακοποιησης και τρελό και δεν έφταιγε κτλ κτλ...ξέρεις τωρα:P

Δημοσ.

50% λιγοτερα διπλωματα τοτε. Απλα τα πραγματα.

Αυτο με τα διπλωματα καντο 80% και λιγα λεω.

Ας ειναι καλα τα 200ευρα.

Δημοσ.

Μου αρεσει οταν παιρνω μου κανουν το 1-2 και μετα εχω ετοιμη την μπαλα στα ποδια: Στην χωρα που το διπλωμα οδηγησης ειναι ΤΟΣΟ γελιο να το παρεις, και τοσο ευκολο να κανεις την μαλακια και να εχουμε θυματα, θελετε και αδειες οπλοφοριας? Επειδη ο ψυχολογικος ελεγχος ειναι κατι που εχει καθε θεση υπευθυνοτητας? Σαν τους δασκαλους παιδεραστες απο το αλλο νημα, τους αστυνομικους που πυροβολανε παιδια και τραυματιζουν κοσμο κλπ κλπ.

Δημοσ.

7)Εχω μεγαλη απορια αν γινοταν το αντιθετο,δηλαδη αν ενα ελληνας εμπαινε σε σπιτι αλλοδαπου και ο δευτερος του την αναβε,ποσο της υποστηριξη του κοσμου θα ειχε αυτος ο ανθρωπος.Σιγουρα τοτε ο τοπικ σταρτερ θα ανοιγε θεμα με τιτλο "αλλοδαπος δολοφονησε ελληνα ..κτλ .

Ως προς εμενα που ειμαι ο τοπικ σταρτερ, εξηγησε μου λιγο το ποιντ σου και την ενοια σου, αν πραγματικα σε ενδιαφερει να απαντησω. Γιατι δεν σε πιανω.

Δημοσ.

7)Εχω μεγαλη απορια αν γινοταν το αντιθετο,δηλαδη αν ενα ελληνας εμπαινε σε σπιτι αλλοδαπου και ο δευτερος του την αναβε,ποσο της υποστηριξη του κοσμου θα ειχε αυτος ο ανθρωπος.Σιγουρα τοτε ο τοπικ σταρτερ θα ανοιγε θεμα με τιτλο "αλλοδαπος δολοφονησε ελληνα ..κτλ .

υ.γ δεν βαζω τονους,βαριεμαι

Όλα είναι (εκτός από ατμό) θέμα αριθμών.

Την 1η φορά που μπήκε αλλοδαπός σε σπίτι Έλληνα χέστηκε η φοράδα στο αλώνι.

Τη 2η φορά δεν έτρεξε κάστανο

Τη 3η ...

τη 4η ...

κλπ

την 15563η ... φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.

Υποθέτω (δε το γνωρίζω) ότι όταν γίνουν τα ίδια προς την αντίθετη φορά δε θα έχει κάποιος κάνενα λόγο να μη πει τα ίδια. Αυτό δε σημαίνει ότι μέχρι τότε δεν έχει δικαίωμα να μιλα, ανοίγει topics κλπ

Δημοσ.

Για πιο 1-2 μιλας?

σου πεταξα την πασα, και μου την εδωσες παλι ρε ζε ρομπερτο και παμε για το γκολ!

Δημοσ.

Να καταλαβω καλα οπως ειχα πει και στο θεμα της οπλοκατοχης: θελετε σωστο ελεγχο απο το κρατος για τα οπλα... επειδη δεν μπορει να κανει σωστο ελεγχο το κρατος στην εγκληματικοτητα?

Τούφα τώρα υπάρχει σωστός έλεγχος για τα όπλα? Η διαδικασία που υπάρχει τώρα ειναι σωστή? Οι προδιαγραφές ασφαλείας με τον ψυχιατρικό έλεγχο κτλ ειναι αρκετή?

Δημοσ.

Τούφα τώρα υπάρχει σωστός έλεγχος για τα όπλα? Η διαδικασία που υπάρχει τώρα ειναι σωστή? Οι προδιαγραφές ασφαλείας με τον ψυχιατρικό έλεγχο κτλ ειναι αρκετή?

Οχι.

Δημοσ.

Μαζί σου αλλά γιατί να το ρισκάρεις; Εδώ 77 χρονών άνθρωπο τον έχωσαν μια 10ετία στην φυλακή γιατί έκανε.....το αυτονόητο.

Μακριά από τον κώλο μου αλλά αν ποτέ κάτσει, 6 seasons φανατικής παρακολούθησης dexter......:P

And not a single fuck was given για τα motives τους.

Δημοσ.

Νομίζω πως έχω διαβασει ολο το νημα και δεν έχω καταλάβει το εξης:

Έχουμε καταναλώσει τόσες σελίδες επειδή ένας Έλληνας σκότωσε έναν αλλοδαπό διαρρήκτη.

Το ότι τόσοι εγκληματίες τόσο καιρό έχουν σκοτώσει τόσους Έλληνες, σε ληστίες, κλοπές, διαρρήξεις, επιθέσεις, γιατί δεν έχει γίνει η παραμικρή αναφορά ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...