Toufas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 και καλα τον εκανε..!!γυρευοντας πηγαινε..!! λευτερια στο παλικαρι αν παει τωρα λεω εγω ενας ξενος και σκοτωσει τον τυπο που σκοτωσε τον αλβανο, θα μπορουμε να πουμε οτι εκανε καλα και αυτος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Toufas: Trolling mode Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Ενώ το "καλά του έκανε" δεν είναι τρολάρισμα, είναι εμπεριστατωμένη τοποθέτηση. Μην τα βλέπεις μονόπατα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Εντάξει πλάκα κάνω στην προκειμένη περίπτωση, δεν τρέχει κάτι με τον Τούφα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilisc Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 23 ετών είναι. Είδατε τελικά στην Παιανία φεύγουν νωρίς από το σπίτι. Όχι σαν τον Κολωνό που κάθονται μέχρι τα 30φευγα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALXIOA Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 αν παει τωρα λεω εγω ενας ξενος και σκοτωσει τον τυπο που σκοτωσε τον αλβανο, θα μπορουμε να πουμε οτι εκανε καλα και αυτος? γιατι θα παει αυτος ο τυπος στο σπιτι του αλβανου να κλεψει..?γυρευοντας πηγαινανε και οι 2 αλβανοι.3 φορες πηγαν να μπουν στο ιδιο σπιτι σε ενα βραδυ και αλλες τοσες στα παραδιπλα..!! βαλε τον ευατο σου στην θεση του,!να βλεπεις να κρατανε την μανα σου με μαχαιρι μεσα στο ιδιο σου το σπιτι..!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
defacer Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Βάλε τον εαυτό σου στη θέση των παιδιών σου, που αν εφαρμοστούν όσα ακούγονται από πολλούς θα ζήσουν σε μια κοινωνία στην οποία μπορεί κάποιος να βγάλει όπλο και να σε σκοτώσει εν ψυχρώ επειδή ο νόμος του επιτρέπει να οπλοφορεί χωρίς πολλά πολλά (και επειδή είναι πίθηκος και θα πάει φυλακή γι' αυτό που έκανε -- αλλά δε νομίζω να βοηθήσει αυτό στο μνημόσυνο). Η λύση στα κοινωνικά προβλήματα είναι η ολοκληρωμένη παιδεία και η συμβιωτική σχέση κράτους-πολίτη. Το πρόβλημά της είναι πως αυτά τα πράγματα γίνονται σε βάθος ετών, ενώ σήμερα έχουμε μάθει όλοι να ζητάμε ικανοποίηση τώρα. Αυτά απο μένα. Έχω ήδη διατυπώσει πολλά ερωτήματα στα οποία κανείς δε μπήκε στον κόπο να απαντήσει, δε νομίζω ότι χρειάζονται περισσότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 μου θυμίζει έκθεση ιδεών , το σχολειο μπλα μπλα κτλ αυτό θέλει χρόνια , το θέμα είναι τί κανεις τώρα που είσαι σε αυτή τη θέση ωστε να αποτρέψεις συμβάντα που είναι πολύ κοντα στο να συμβούν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 γιατι θα παει αυτος ο τυπος στο σπιτι του αλβανου να κλεψει..?γυρευοντας πηγαινανε και οι 2 αλβανοι.3 φορες πηγαν να μπουν στο ιδιο σπιτι σε ενα βραδυ και αλλες τοσες στα παραδιπλα..!! βαλε τον ευατο σου στην θεση του,!να βλεπεις να κρατανε την μανα σου με μαχαιρι μεσα στο ιδιο σου το σπιτι..!! Αυτο με το μαχαιρι και την μανα που ακριβως το διαβασες εσυ? ακυρο. csi mode: 15 λεπτα τι λεγανε δηλαδη? ασε την μανα μου και φυγε? εγω αν εβλεπα κοντινο μου προσωπο να απειλειτε θανασιμα, το τελευταιο που θα με ενοιαζε θα ηταν τα λεφτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Τα έξοδα επαναπατρισμού της σωρού ποιος τα επωμίζεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacefart Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 ενας λιγοτερος. εξοδα επαναπατρισμου σωρου να μη δωθουν. να τον παμε για αποτεφρωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Ουτε καν. Μεσα στη θαλλασα να φανε και τα ψαρακια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Τσάμπα είναι ή θα γίνει τώρα; Κάτι μου θυμίζει, αλλά εκεί δεν τους πυροβολούσαν, τους απελευθέρωναν με την εργασία... Και το χειρότερο είναι πως το παλικάρι δεν πρόλαβε να δει παπαδάκη ρε γαμώτο, τα προβλήματα λύνονται και με ένα ποτήρι νερό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Τα έξοδα επαναπατρισμού της σωρού ποιος τα επωμίζεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα