viper2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Με την ίδια λογική η μισή Αμερική είναι... ακροδεξιά όταν υπερασπίζεται τα δικαιώματα των πολιτών της. Εύχομαι να σου συμβεί κάτι αντίστοιχο, και εγώ να είμαι απέναντι και να παρακολουθώ. Να φανταστώ οτι σαν συνεπής ανθρωπιστής θα καθίσεις και θα παρακολουθείς τον κατατρεγμένο ληστή που θα έρθει για να βλάψει την σωματική ακεραιότητα εσένα, των παιδιών σου και της γυναίκας σου. Εγώ εκείνη την στιγμή, απλά θα γελάω δυνατά με τον ανθρωπισμό σου. συνανθρωπος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
defacer Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Με την ίδια λογική η μισή Αμερική είναι... ακροδεξιά όταν υπερασπίζεται τα δικαιώματα των πολιτών της. Εύχομαι να σου συμβεί κάτι αντίστοιχο, και εγώ να είμαι απέναντι και να παρακολουθώ. Το γεγονός ότι εύχεσαι κάτι τέτοιο λέει παραπάνω πράγματα για σένα απ' όσα θα μπορούσα ποτέ να πω εγώ ο ίδιος. Τώρα όσο για τα δικαιώματα των πολιτών της, το ξέρεις ότι η Αμερική δολοφονεί με προεδρική εντολή αμερικανούς πολίτες και μάλιστα χωρίς καν να δικαιολογήσει νομικά το πώς μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο; Να φανταστώ οτι σαν συνεπής ανθρωπιστής θα καθίσεις και θα παρακολουθείς τον κατατρεγμένο ληστή που θα έρθει για να βλάψει την σωματική ακεραιότητα εσένα, των παιδιών σου και της γυναίκας σου. Αν θέλεις μπορείτε να συνεννοηθείτε με τον geowizard για να σας κάνω μάθημα κατανόησης κειμένου σε γκρουπάκι, θα βγει φτηνότερα. Η πρώτη πρόταση της απάντησής μου εξηγείται δωρεάν για διαφημιστικούς λόγους (αν το εξηγήσω σε σένα μπορώ να εξηγήσω τα πάντα σε οποιονδήποτε). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Το οτι συγκρίνεις και εξισώνεις ένα ατυχές περιστατικό τύπου Τρεϊβον Μάρτιν, με μια ληστεία που ο δράστης μπήκε πρώτα και έκανε πουτάνα 2-3 φορές μερικά σπίτια ανενόχλητος, τα λέει όλα. Καληνύχτα. Το ποιός υποτιμάει την νοημοσύνη του συνομιλητή του, και το ποιός γκεμπελίζει, είναι οφθαλμοφανέστατο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
defacer Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Το οτι συγκρίνεις και εξισώνεις ένα ατυχές περιστατικό τύπου Τρεϊβον Μάρτιν, με μια ληστεία που ο δράστης μπήκε πρώτα και έκανε πουτάνα 2-3 φορές μερικά σπίτια ανενόχλητος, τα λέει όλα. Θα ήθελα, αν βέβαια μπορείς, να μου κάνεις copy paste το σημείο όπου το κάνω αυτό. Ειδική προσφορά μόνο για σένα: δέχομαι να μου δείξεις είτε που σύγκρινά είτε που εξίσωσα, ουτε καν και τα δυο μαζί όπως λες. Καληνύχτα. Το ποιός υποτιμάει την νουμοσύνη του συνομιλητή του, και το ποιός γκεμπελίζει, είναι οφθαλμοφανέστατο. Σ' αυτό συμφωνούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 το ξέρεις ότι η Αμερική δολοφονεί με προεδρική εντολή αμερικανούς πολίτες Κρίμα το αγγελούδι. Μάλλον θα πρέπει να αρχίζεις το διάβασμα γύρω απο το παιχνίδι συμφερόντων που παίζεται με τέτοιους τύπους και τέτοιες οργανώσεις, πρωτού ξαναεξισώσεις υπόπτους εξτρεμιστές και υποκινητές, με απλούς πολίτες που υπερασπίζονται την ιδιωτική τους περιουσία. Προλαβαίνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Να τελειώνει αυτή η στείρα αντιπαράθεση με τις σπόντες για τη νοημοσύνη άλλων μελών, άμεσα. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Έχουμε χάσει το μέτρο μου φαίνεται. Δεν μπορούμε να εξισώσουμε την ληστεία ή τις ύβρεις με την δολοφονία. Δηλαδή του έκλεψαν π.χ μια τηλεόραση και ένα ψυγείο και δεν άντεχε τον πόνο του χωρισμού τόσο που έπρεπε να σκοτώσει; Αν πάλι είχε μεταφέρει όλα τα χρήματα του από την τράπεζα στο σπίτι επειδή ακούει κάθε μέρα την τρομολαγνεία των ελληνικών και ξένων μμε... κακό του κεφαλιού του. O συλλογισμος σου οσο απλοικος ειναι, αλλο τοσο λαθος ειναι, διοτι δε λαμβανει υποψιν ενα σημαντικο γεγονος που ανεφερα στα πρωτα ποστ. Οχι δεν δολοφονησε τον ληστη επειδη θα του εκλεβε μια τηλεοραση. Δολοφονησε διοτι χρονια τωρα ειναι μαρτυρας οπως ολοι μας, διαρρηξεων συνοδεια δολοφονιων των ενοικων η σοβαρων τραυματισμων τους, δολοφονησε διοτι ειδε οικογενειαρχη να χανει τη ζωη του για μια καμερα (ουτε καν τηλεοραση), δολοφονησε διοτι εχει μπουχτισει με το να νιωθει απροστατευτος και ερμαιο του καθε λαθρομεταναστη (η εγχωριου) διαρρηκητη που καλυπτεται απο το καθεστως ανομιας και αναρχιας, και οοολο αυτο τοσα χρονια τον οδηγησε σε ακραιες σκεψεις τυπου "Αν μπει να με κλεψει εμενα ενας οπως αυτον τον γερακο στην TV που τον δολοφονησανε, η καραμπινα μου ειναι εκει, εχει τελειωσει". Δεν ειναι αυτο το απλο και ομορφο που λες "ε τι εγινε ενας ανθρωπος μπηκε να του παρει την τηλεοραση σιγα το πραμα για να σκοτωσεις". Ξερεις, ολο αυτο συσσωρευεται. Και κατι αλλο περι ακροδεξιων. Οσο δε δινετε φωνη στον λαο να μιλησει για τα προβληματα του απο τους λαθρο, τοσο θα αναρωτιεστε για το πως ατομα που παιζουνε μαπες στα τηλεοπτικα πλατω, βρισκονται στη Βουλη με χιλιαδες ψηφους. Αν δωσετε βημα στον απλο πολιτη να πει ενα προβλημα της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ του, χωρις να κινδυνευει να χαρακτηριστει φασιστας, τοτε υπαρχει ελπιδα να σκεφτει λιγο καλυτερα τι θα ψηφισει την επομενη φορα. Αλλα δε το βλεπω. Οσο ανωριμη ειναι η μεν πλευρα, αλλο τοσο ανωριμη ειναι και οι δε. Ελληνικος λαος με λιγα λογια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilisc Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Θα κάνω ο,τι θα έκανες κι εσύ. Η διαφορά μου με την ακροδεξιά είναι ότι δε θα βγω να το προβάλλω ως ηθικά δικαιολογημένο Και το ηθικά δικαιολογημενο σε αυτή την περίπτωση είναι τι; Αφήνω τον ληστή να σκοτώσει; Σκοτώνω τον ληστή; Πηδαω από το παράθυρο για το γαμωτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Θα ήθελα, αν βέβαια μπορείς, να μου κάνεις copy paste το σημείο όπου το κάνω αυτό. Ειδική προσφορά μόνο για σένα: δέχομαι να μου δείξεις είτε που σύγκρινά είτε που εξίσωσα, ουτε καν και τα δυο μαζί όπως λες. Μονο και μόνο που έβαλες ως σημείο αναφοράς το περιστατικό του Μάρτιν, σε ένα θέμα που αφορά την δολοφονία ενός ληστή που προηγουμένως είχε εισβάλλει ήδη σε 2 σπίτια, αρκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Θα παρακαλέσω, όταν διαγράφεται μήνυμά σας, να μην το δημοσιεύετε ξανά, αυτούσιο. Στείλτε προσωπικό μήνυμα να ρωτήσετε για ποιο λόγο διαγράφηκε, διαβάστε τυχόν προηγούμενη συντονιστική παρέμβαση ή καταλάβετε ότι κάπου ξεφύγατε και αφήστε το εκεί. Και πάλι ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNoverGP Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Να τι θα γίνει: Θα γίνει δικαστήριο στο οποίο 1ο Θα δικαστεί για δολοφονία Ναι δολοφονία από την στιγμή που είχε βγει έξω και έτρεχε δεν είχε κανένα δικαίωμα πόσο μάλλον όταν δεν κρατούσε όπλο να τον πυροβολήσει θα πάρει κάποιου είδους ελαφρυντικό για το λευκό ποινικό μητρώο, για το όπλο που ήταν κυνηγητικό και είχε μέσα σκάγια αν δεν κάνω λάθος και όχι σφαίρα Επίσης ίσως το γεγονός ότι έφυγε και ξαναγύρισε και ξαναέφυγε λειτουργεί και αυτό ως κατά κάποιο τρόπο ελαφρυντικό φυσικά ο δικηγόρος του θα ισχυριστεί οτι προστάτευε την οικογένεια του που της επιτέθηκαν και τους απείλησαν με μαχαίρι κρατώντας το στο λαιμό της μανας του. Τέλος θα φάει από 3- έως 7 χρόνια και στα 5 θα βγει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
defacer Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μονο και μόνο που έβαλες ως σημείο αναφοράς το περιστατικό του Μάρτιν, σε ένα θέμα που αφορά την δολοφονία ενός ληστή που προηγουμένως είχε εισβάλλει ήδη σε 2 σπίτια, αρκεί. Το post μου είναι εδώ. Έκανα μια ερώτηση σε ακαδημαϊκό επίπεδο για να με διαφωτίσεις σχετικά με το πως συμβιβάζονται δύο απόψεις που εμένα μου φαίνονται ασυμβίβαστες (π.χ. "γύρνα και το άλλο μάγουλο" και "ευλογημένος ο φιλόχριστος ημών στρατός"). Ο καθένας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα. Τώρα, όσον αφορά τον Awlaki: για να καταλάβω. Είπα "η αμερικανική κυβέρνηση σκοτώνει αμερικανούς πολίτες με το έτσι θέλω" και η απάντησή σου ήταν "ναι, αλλά μόνο τους κακούς". Αν έχω λάθος διόρθωσέ με. Αλλιως δε θα ασχοληθώ περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Το post μου είναι εδώ. Έκανα μια ερώτηση σε ακαδημαϊκό επίπεδο για να με διαφωτίσεις σχετικά με το πως συμβιβάζονται δύο απόψεις που εμένα μου φαίνονται ασυμβίβαστες (π.χ. "γύρνα και το άλλο μάγουλο" και "ευλογημένος ο φιλόχριστος ημών στρατός"). Ο καθένας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα. Δεν ξέρω, τι να σου πώ. Εγώ είμαι άθεος, μακριά απο 'μας τέτοια πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilisc Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Όπως ακριβώς δεν πρόκειται να θυσιάσω την καταπάτηση των ελευθεριών και δικαιωμάτων του πολίτη στο βωμό του "πολέμου με την τρομοκρατία". Στην Αμερική μένεις; Γιατί σε αυτή τη χώρα θυσιάζεται η ελευθερία και τα δικαιώματα του πολίτη στο βωμό των δικαιωμάτων του εγκληματία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALXIOA Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 και καλα τον εκανε..!!γυρευοντας πηγαινε..!! λευτερια στο παλικαρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα