geowizard Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Ανατομια δεν ειχε στην εξεταστικη που εβγαλες 19 ετσι? Οχι καιδ ε θα μου χρειαστει εκτος κι εαν προσφερεσαι για να μελετησω τη σφαγη! Τέλος πάντων πριν κλειδωθεί να γράψω και εγώ την σκέψη μου.Υπάρχει ο (τυχαία εθνικότητα) που κλέβει για να μην δουλέψει και έχει πολύ περισσότερα λεφτά και από αυτούς που κλέβει εκείνη τη στιγμή και υπάρχει και ο (τυχαία εθνικότητα) που προσπαθεί να κλέψει ένα μπουφάν γιατί έρχεται χειμώνας και δεν θέλει να παγώσει από το κρύο.Το να βγάλεις καραμπίνα και να καθαρίσεις κάποιον χωρίς να ξέρεις γιατί κάνει αυτό που κάνει είναι τραγικό.Το να βγάλεις καραμπίνα και να σκοτώσεις αυτόν που μπήκε σπίτι σου, έβαλε μαχαίρι στο λαιμό του παιδιού σου και απειλεί να βιάσει τη γυναίκα σου είναι νόμιμη άμυνα και υπέρ τρίτων και θα το έκανα χωρίς να σκεφτώ τα παραπάνω και ας πήγαινα φυλακή, εφόσον προέχει η ασφάλεια της οικογένειας μου.Στην περίπτωση αυτή, που δεν ξέρουμε καλά καλά τι έχει προηγηθεί, θα τα βρει το δικαστήριο.Προσωπικά πιστεύω ότι μόνος τρόπος για να πέσει στα μαλακά είναι να πειστεί το δικαστήριο ότι έγιναν πράγματα πριν την πράξη που έφεραν τον δράστη σε κατάσταση σοκ και εκείνη τη στιγμή δεν ήξερε τι έκανε.Έγιναν;Δεν έγιναν;Αν περιμένετε να μάθετε τα πραγματικά γεγονότα από τις ειδήσεις μάλλον ζείτε σε άλλη χώρα. Ο δευτερος (τυχαια εθνικοτητα) που θελει το μπουφαν για να μην πεθανει απο το κρυο θα προσπαθησει να κλεψει δεν θα απειλησει να σκοτωσει τα παιδια μου και να βιασει την γυναικα μου κτλ. εδω υπαρχει η διαφορα. Ο εανς κλεβει και ο αλλος σκοτωνει, βιαζει κλεβει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Όποιος θεωρεί ότι μπορεί, έτσι απλά όπως το λέει, να αφαιρέσει ανθρώπινη ζωή να πάει να κοιταχτεί λίγο στον καθρέπτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Στην περίπτωση αυτή, που δεν ξέρουμε καλά καλά τι έχει προηγηθεί, θα τα βρει το δικαστήριο. Προσωπικά πιστεύω ότι μόνος τρόπος για να πέσει στα μαλακά είναι να πειστεί το δικαστήριο ότι έγιναν πράγματα πριν την πράξη που έφεραν τον δράστη σε κατάσταση σοκ και εκείνη τη στιγμή δεν ήξερε τι έκανε. Έγιναν;Δεν έγιναν; Αν περιμένετε να μάθετε τα πραγματικά γεγονότα από τις ειδήσεις μάλλον ζείτε σε άλλη χώρα. Η υπόθεση που θυμίζει θρίλερ, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, άρχισε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, όταν τρεις άγνωστοι εισέβαλαν σε ένα σπίτι, αλλά έγιναν αντιληπτοί από τους ενοίκους και τράπηκαν σε φυγή. Δεν έφυγαν όμως από τη γειτονιά, αλλά σε μικρή απόσταση εισέβαλαν και σε δεύτερο σπίτι. Εκεί χτύπησε ο συναγερμός και οι δράστες απείλησαν την ιδιοκτήτρια ζητώντας της να τον απενεργοποιήσει. Στο μεταξύ, όμως, ξύπνησαν οι δύο γιοι της ιδιοκτήτριας, 25 και 23 ετών και ήρθαν στα χέρια με τους ληστές, οι οποίοι τράπηκαν για μια ακόμα φορά σε φυγή. Κλήθηκε η αστυνομία, αλλά παρά τις έρευνες οι δράστες δεν εντοπίστηκαν. Γύρω στις 4 τα ξημερώματα, πιθανόν οι ίδιοι δράστες εισέβαλαν και σε τρίτο σπίτι στην γειτονιά, ένας κάτοικος όμως τους αντιλήφθηκε και πυροβόλησε στον αέρα με καραμπίνα. Οι ληστές τράπηκαν για μια ακόμα φορά σε φυγή. Ο 25χρονος γιος όμως της γυναίκας που απείλησαν στο προηγούμενο σπίτι, βγήκε στον δρόμο, είδε δύο άτομα να τρέχουν και τους καταδίωξε πυροβολώντας με καραμπίνα, με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα τον 43χρονο Αλβανό, ενώ ένας ακόμα ομοεθνής του συνελήφθη από αστυνομικούς και κρατείται. Ο 25χρονος Έλληνας παραδόθηκε και αυτός στην Αστυνομία. tanea.gr Σε μεσημεριανες ειδησεις καναλιου συμφωνουν με τα παραπανω και οι δηλωσεις κατοικων/αυτοπτων μαρτυρων. Η αληθεια ειναι οτι ουτε εγω εμπιστευομαι τα ΜΜΕ γιαυτο θα ηθελα να μου υποδειξετε απο που αλλου μπορω να ενημερωθω για το συμβαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Οχι καιδ ε θα μου χρειαστει εκτος κι εαν προσφερεσαι για να μελετησω τη σφαγη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Duck Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 και που οπως φανηκε περιτρανα, ο νεοελληνας δεν ειναι ικανος να την αποδωσει οπως πρεπει αλλα με βαση τη νοοτροπια του, σαν ζωο - σκοτωνοντας. Για πεσμας ρε παλίκαρε πως θα έπρεπε να την αποδώσει σωστα το ζώο ο νεοέλληνας? Να το αφήσει στην αστυνομια? Να κάτσει να τον φάει για άλλη μια φορα? Να δεχθει το όλο γεγονός σε μια κατάσταση ζεν κάνοντας οοοομμμμμ την ώρα που ο αλλος εχει το μαχαίρι στο λαιμό της μάνας του? Δώσμας τα φώτα της σωστης συμπεριφορας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Υπάρχει ο (τυχαία εθνικότητα) που κλέβει για να μην δουλέψει και έχει πολύ περισσότερα λεφτά και από αυτούς που κλέβει εκείνη τη στιγμή και υπάρχει και ο (τυχαία εθνικότητα) που προσπαθεί να κλέψει ένα μπουφάν γιατί έρχεται χειμώνας και δεν θέλει να παγώσει από το κρύο. Το να βγάλεις καραμπίνα και να καθαρίσεις κάποιον χωρίς να ξέρεις γιατί κάνει αυτό που κάνει είναι τραγικό. Δηλαδή άμα σηκωθείς για κατούρημα στις 3 τη νύχτα και πετύχεις κάποιον να ψάχνει τα ντουλάπια σου, πρέπει πρώτα να κάνεις ένα debate μαζί του για να δεις άμα είναι καλό παιδί ή από τους «άλλους» πριν του διαλύσεις το κεφάλι; Φιλοσοφημένο, δε λέω, αλλά τραγικό επίσης. Για τα άλλα συμφωνώ. Ας δούμε πρώτα τι έγινε και τα ξαναλέμε. Άμα όντως τον κυνήγησε είναι φαιδρός, δεν πα να του βρίσε το σόι ολόκληρο ο Αλβανός. Αν κινδύνευε τη στιγμή που πυροβόλησε, μαζί του κι εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilisc Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Όποιος θεωρεί ότι μπορεί, έτσι απλά όπως το λέει, να αφαιρέσει ανθρώπινη ζωή να πάει να κοιταχτεί λίγο στον καθρέπτη. Όλοι οι άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα να σκοτώσουν ανάλογα την κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Είναι η φύση μας τέτοια. Δεν μιλάμε για το βγήκα στο δρόμο και έκανα τον Τσακ Νόρις. Μιλάμε για το πήγαινε ο ληστής με το μαχαίρι να σφάξει το παιδί μου και η καραμπίνα ήταν δίπλα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Όλοι οι άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα να σκοτώσουν ανάλογα την κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Είναι η φύση μας τέτοια. Δεν μιλάμε για το βγήκα στο δρόμο και έκανα τον Τσακ Νόρις. Μιλάμε για το πήγαινε ο ληστής με το μαχαίρι να σφάξει το παιδί μου και η καραμπίνα ήταν δίπλα μου. Εχεις καραμπινα διπλα σου? Το παιδι σου εχει πιο μεγαλη απειλη απο τον ληστη που ισως ερθει σπιτι σου να το σκοτωσει (?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geowizard Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Απλά ένας εγκληματίας λιγότερος, μπας και ξεβρομίσουμε ποτέ! Το ξέρω ότι είναι άνθρωπος κι αυτός και έχει δικαιώματα αλλά τι να το κάνω όταν αφαιρεί τα δικαιώματα/ζωές άλλων ανθρώπων; Ειλικρινά έπρεπε να υπάρχει η θανατική ποινή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Απλά ένας εγκληματίας λιγότερος, μπας και ξεβρομίσουμε ποτέ! Το ξέρω ότι είναι άνθρωπος κι αυτός και έχει δικαιώματα αλλά τι να το κάνω όταν αφαιρεί τα δικαιώματα/ζωές άλλων ανθρώπων; Ειλικρινά έπρεπε να υπάρχει η θανατική ποινή! Και αμα τον σκοτωσεις εσυ τι γινεσαι? Εγκληματιας και εσυ. Μετα θα σε σκοτωσω εγω. oh le fu- εγινα και εγω εγκληματιας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geowizard Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Εχεις καραμπινα διπλα σου? Το παιδι σου εχει πιο μεγαλη απειλη απο τον ληστη που ισως ερθει σπιτι σου να το σκοτωσει (?) Αμα την εχεις σε σημειο που εχει προσβαση το παιδι σου εισαι αξιος της μοιρας σου, αλλιως ειναι η καλυτερη ασφαλεια για το παιδι σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δηλαδή άμα σηκωθείς για κατούρημα στις 3 τη νύχτα και πετύχεις κάποιον να ψάχνει τα ντουλάπια σου, πρέπει πρώτα να κάνεις ένα debate μαζί του για να δεις άμα είναι καλό παιδί ή από τους «άλλους» πριν του διαλύσεις το κεφάλι; Φιλοσοφημένο, δε λέω, αλλά τραγικό επίσης. Για τα άλλα συμφωνώ. Ας δούμε πρώτα τι έγινε και τα ξαναλέμε. Άμα όντως τον κυνήγησε είναι φαιδρός, δεν πα να του βρίσε το σόι ολόκληρο ο Αλβανός. Αν κινδύνευε τη στιγμή που πυροβόλησε, μαζί του κι εγώ. jekyll bbc κατασταση *οποιος θυμαται θα χαμογελαει σαρδονια* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capten- Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μικρή απορία! Πως σκοτώθηκε κάποιος από κυνηγετικό?Να τραυματιστεί ακόμα και σοβαρά το καταλαβαίνω αλλα να σκοτωθεί?Εκτος αν τον πέτυχε στο κεφάλι? Δύσκολα είναι δυστυχώς πολλές φορες να κρατάει κανεις τα νεύρα του.Alla Θα μπορούσε ρε γαμώτο μου να τον τραυματίσει στα πόδια όπως έγραψε κάποιος άλλος. Προχθές δυο αδέλφια στη Καισαριανή ο ένας τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και άλλος δολοφονήθηκε επειδή βγήκανε έξω με χασαπομάχαιρα να πιάσουν τον κλέφτη που τους έκλεβε το αυτοκίνητο και αυτός πυροβόλησε. Να δείτε ροκ καταστάσεις όταν θα επιτραπεί και η οπλοχρησία στην Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geowizard Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Και αμα τον σκοτωσεις εσυ τι γινεσαι? Εγκληματιας και εσυ. Μετα θα σε σκοτωσω εγω. oh le fu- εγινα και εγω εγκληματιας. Πιστευω οτι ο καθε νοήμον ανθρωπος ειναι ικανος να καταλαβει την διαφορα, δεν νομιζεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Κοιτα που εγω νομιζα πως η πιο καλη ασφαλεια για το παιδι μου ειναι η σωστη αστυνομευση και το σωστο κρατος και οχι η γεματη καραμπινα. Ε ρε sopa και pipa που σας χρειαζεται... ουτε καν tv δεν πρεπει να βλεπεται μερικοι, ποσο μαλλον να ειστε στο internet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα