soniko Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Καλημερα σε ολους θα ηθελα εαν γνωριζει καποιος πως μπορω να δω 3d υποτιτλους στο wd live tv που εχω ,μου δειχνει την ταινια κανονικα 3 διαστασης αλλα οι υποτιτλοι μπερδευονται το εχει αντιμετωπιση καποιος,,καμια ιδεα ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Κάνε μια αναζήτηση στο τμήμα video & audio για subtitler (http://www.insomnia.gr/index.php?app=core&module=search&do=search&andor_type=and&sid=41764105fc0d110cc98862632f8f67f6&search_term=subtitler&search_app=forums&st=0). Το θέμα έχει απασχολήσει πολλούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soniko Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Κατα αρχην σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση, εχω πρσπαθησει με το subtitler αλλα ειναι χρονοβορο καποιο update η ρυθμιση για το WD Live γνωριζεις.? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μόνο με το subtitler αν τα καταφέρεις. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο update και σίγουρα δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soniko Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Προλημα Ν2 μαζι με την τηλεοραση samsung 46 model 6170 μου εδωσαν δωρο το 3d blue ray samsung e5500 συνδεσα τον εξωτερικο δισκο δειχει ολες τις ταινιες κανονικα η υποτιτλοι ομως παλι στα δεξια-αριστερα σε αντιθεση με την τηλεοραση που μερικες απο τι ταινιες μου τις δειχει η τηλεοραση μαζι με υποτιτλου κανονικα. εχει κανεις το συγκεκριμενο blue ray μου πει καμια ιδεα...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα