Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρες... Όπως φαίνεται και από τον τίτλο έχω την HD5850 στο σύστημά μου το οποίο αποτελείται επίσης από:

cpu: AMD FX8150

mobo: Gigabyte 990XA-UD3

ram: 4x4gb DDR3 @ 1600mhz

psu: Corsair 800W

Δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα ακόμη, αλλά φαίνεται να έχει φτάσει στα όριά της πια... Τι προτάσεις έχετε για αναβάθμιση? Budget ~250ευρώ, δεν θέλω κανα τερατάκι... Νορμάλ πράγματα με καλή θερμική συμπεριφορά για gaming ψάχνω.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Φίλε Alchemist συμφωνώ και'γώ με τον ΄΄κόκκινο διάολο΄΄,ότι η 7850 είναι η καλύτερη επιλογή σ΄αυτά τα λεφτά.

Το θέμα όμως είναι αν για σένα αξίζει να αλλάξεις κάρτα, δίνοντας 150 ευρώ περίπου(υποθέτοντας αυθαίρετα ότι θα πουλήσεις την 5850 κανά 100άρικο και θα συμπληρώσεις τα υπόλοιπα),για να πάρεις ένα 25% περίπου παραπάνω σε απόδοση (κατά μέσο όρο που προκύπτει από τα αποτελέσματα των διάφορων review sites),και το λέω αυτό γιατί προσωπικά εγώ δεν θα άλλαζα κάρτα αν δεν έπαιρνα τουλάχιστον ένα 40%-50% παραπάνω απ'ότι είχα.

Φυσικά αυτό είναι που κάνω εγώ και δεν αποτελεί ''κανόνας'' σε καμμία περίπτωση.

Υ.Γ Εκεί, κατ'εμέ, που διαπρέπει η 7850 σε σχέση με την 5850,είναι στην σχέση απόδοσης προς κατανάλωση,γιατί αποδίδει ένα 25% περίπου παραπάνω και καταναλώνει 30% περίπου λιγότερο.

Δημοσ.

Δεν αξίζει για μένα μια τέτοια αναβάμιση, η 5850 είναι ακόμα δυνατή κάρτα. Αν πουλήσεις την 5850 και δώσεις και άλλα 250 ίσως να αξίζει. Στη θέση σου δεν θα την άλλαζα για κάτι κάτω από 7950, 670.

Δημοσ.

κάνε λίγο υπομονή μέχρι το φθινόπωρο μπας και στρώσουν λίγο οι τιμές, γιατί τώρα είναι υπερτιμημένες στο θεό...εξάλλου όπως και εσύ είπες "τραβάει" ακόμη η καρτούλα, απλά θα κάνεις κάποιες μικρές παραχωρήσεις σε κάποια games :-)

Δημοσ.

με την 5850 κάθεσαι όπως είσαι, δεν υπάρχει λόγος αναβάθμισης όπως είπαν και οι παραπάνω εκτός αν είσαι άνθρωπος του υψηλού FSAA και τρελών αναλύσεων..

Δημοσ.

Πάρε άλλη μια 5850 από τις αγγελίες εδώ.Το περισσότερο που θα δώσεις είναι 100 ευρώ. Η mobo σου σηκώνει cf 2χ8.

5850cf.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...