ppaio Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μηπως εννοουνε 50gb διοτι τα 50ΜΒ μου φαινονται ελαχιστα....
speedman_26 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Τους έκλεισε το "σπίτι" όλων των παραδοσιακών στο χώρο(navigon' date=' sygic, κτλ).. Κρίμα, αλλα εμένα σαν χρήστη με βολεύει.. και θεωρώ και την χρήση του google map ΠΟΛΥ πρακτική.. Καλώς να έρθει..[/quote'] Αν βάλει και φωνητικές οδηγίες Sent from my iPhone using Insomnia
imr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δεν νομιζω να εχει και navigation, το offline υπαρχει και τωρα, αλλα αποθηκευει τους χαρτες πρωσωρινα. Στο μεγεθος παντως που εχω δει μεχρι τωρα με 50mb κατεβαζεις μεγαλες περιοχες, ειναι πολυ efficient, αντιθετα με το rmaps που οι χαρτες που εχω φτιαξει μονο για Αθηνα ειναι 300MB
Candlemass Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Navigation υπάρχει ήδη σε google maps και με φωνητικές οδηγίες εδώ και σχεδόν ένα χρόνο...
Death_In_Paradise Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Navigation υπάρχει ήδη σε google maps και με φωνητικές οδηγίες εδώ και σχεδόν ένα χρόνο... Επισήμως, όχι για Ελλάδα ακόμα..
Candlemass Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Επισήμως, όχι για Ελλάδα ακόμα.. Επισήμως όχι, αλλά δουλεύει κανονικά και στην Ελλάδα : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3732618#post3732618
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα