Neo106 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Παιδια θελω ενα φλασακι 8 με 16gb, με αρκετα καλες ταχυτητες και μεταλλικη-ανθεκτικη κατασκευη. Με ενδιαφερει ειδικα το δευτερο. Ολες οι προτασεις ειναι ευπροσδεκτες. Budget στα 35 ευρω.
kostastnt Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Kingston datatraveler dt se9 .. Μεταλλικό και αντέχει χτυπήματα.. Από ταχύτητες όμως είναι πολύ μέτριο.. Sent from my iPhone using Insomnia
Neo106 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Kingston datatraveler dt se9 .. Μεταλλικό και αντέχει χτυπήματα.. Από ταχύτητες όμως είναι πολύ μέτριο.. Sent from my iPhone using Insomnia Ε κοιτα, τωρα εχω ενα transcend, με read/write στα 3/8 mb/s, οποτε για μενα παλι γρηγορο ειναι αυτο που προτεινεις. Το Corsair Survivor το εχει κανεις? Ειναι καλο?
Voodooman Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 To survivor χρόνια τώρα το βλέπω και μου τρέχουν τα σάλια, αλλά είναι πολύ ακριβό ρε παιδί μου και δεν τολμάω να το πάρω. Από όσο το έχω ψάξει, έχει καλές ταχύτητες και φυσικά είναι πολύ ανθεκτικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα