Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα..λοιπόν αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:

Δε μου παίζουν οι υπότιτλοι στο BS player..μου τα βγάζει κινέζικα εν ολίγοις...και με την απλή έκδοση του BS αλλά και την pro2.57 .

Επίσης, έκανα προσπάθεια μέσω του subtitle edit ναι αλλαξω την κωδικοποίηση και εκεί δεν κάνει τίποτα...

Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος σχετικά??

Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

ψαξε στην ρυθμισεις να βρεις και να βαλεις γλωσσα υποτιτλων ελληνικα.

αν αυτο δεν λειτουργει,βαλε να εμφανιζονται οι υποτιτλοι με την μορφη κωδικοποιησης unicode

αν ουτε και αυτο λειτουργει,σημαινει οτι οι υποτιτλοι ειναι σε μη υποστηριζομενη μορφη.Ανοιξε ενα αρχειο wordpad,επικολλησε τους εκει,και σωστο με κωδικοποιηση unicode.

αυτα :)

Δημοσ.

πφφφ...καταρχάς ευχαριστώ...

κατά δεύτερον, δεν τα κατάφερα ούτε να αλλάξω τη γλώσσα υποτίτλων μέσω bs player, ούτε να βρω πως αλλάζουν κωδικοποίηση και επίσης δεν κατάλαβα πως κάνω επικόληση τους υπότιτλους στο wordpad... :/

Δοκίμασα τους αγγλικούς υπότιτλους πάντως και τους παίζει κανονικά...!!!!

Μήπως φταίει ότι η έκδοση του BS player που κατέβασα δεν είναι ελληνική?? :/

ΟΚ!!!ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ!! :)

http://forum.bsplayer.com/subtitles/16128-problem-encoding-subtitles.html

Εξηγεί αναλυτικά πως αλλάζουμε τη γλώσσα των υποτίτλων! :)

Απλά η ρύθμιση αυτή δεν αποθηκεύεται μόνιμα...είναι προσωρινά και προφανώς για να δεις την ταινία μόνο στον υπολογιστή και όχι στην τηλεόραση!Αν επανακινήσεις το βίντεο θα πρέπει να ξανκάνεις τη διαδικασία για να παίξουν σωστά οι υπότιτλοι...Δεν υπάρχει κάτι μόνιμο???Με το παλιό το BS PLAYER που είχα όλα δουλεύανε σούπερ...τώρα τι έγινε??? :/

• Like 1
Δημοσ.

εδω δεν μπορω να σε βοηθησω.προσφατα παρατησα το πολυαγαπημενο GOM ,για το BS επειδη το δευτερο βρισκει αυτοματα υποτιτλους. :)

Παντως καθε Player που εβαζα πρωτη φορα, (νομιζω εκτος του VLC) ειχε το ιδιο θεμα.Ε,εψαχνα εξονυχιστικα τα παραπανω που σου εγραψα και καποιο απο αυτα λειτουργουσε.

το copy&paste που σου ειπα ειναι για να σωσεις εσυ το αρχειο σε καποια αλλη μορφη που υποστηριζει Unicode σε περιπτωση που το προβλημα ηταν οτι ηταν σωσμενα σε μορφη που δεν το υποστηριζε.

Το BS ,τελος, εχω και εγω τωρα και δεν χρειαστηκε να το ξανακανω το παραπανω!

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

παίδες καλημέρα, έχω το θέμα που συζητείται παραπάνω, όταν έκανα προχθες update το bsplayer, αρχισε να βγάζει όλους τους υπότιτλους κινέζικους, και οι ρυθμίσεις είναι σωστές, επίσης τα ίδια και στο VLC επίσης με σωστές ρυθμίσεις υποτίτλων. ποια είναι η λύση?

Δημοσ.

Στο VLC, πήγαινε Preferences-Subtitles και άλλαξε το encoding σε Windows-1253 (Προτιμήσεις-Υπότιτλοι-Κωδικοποίηση).

Στο BS δοκίμασε Προτιμήσεις->Υπότιτλοι->Γραμματοσειρά και άλλαξε την γραφή σε Ελληνικά.

Δημοσ.

Στο VLC, πήγαινε Preferences-Subtitles και άλλαξε το encoding σε Windows-1253 (Προτιμήσεις-Υπότιτλοι-Κωδικοποίηση).

Στο BS δοκίμασε Προτιμήσεις->Υπότιτλοι->Γραμματοσειρά και άλλαξε την γραφή σε Ελληνικά.

ναι αυτό εξήγησα ότι τα έχω κάνει αυτά

Δημοσ.

Τι win έχεις, Αγγλικά, Ελληνικά, από Αγγλικά->Ελληνικά μέσω αλλαγής γλώσσας; Έχεις ορίσει στον πίνακα ελέγχου, στις τοπικές ρυθμίσεις την γλώσσα για τα μη unicode προγράμματα να είναι η Ελληνική; Δοκίμασες με άλλον Player, π.χ. KMPlayer, MPC-HC; Λίγο προσοχή στην εγκατάσταση του km να μην βάλεις τα bundled που σου προτείνει και να ξετσεκάρεις το pandora service.

Δημοσ.

εχω win αγγλικα, και στον πινακα ελεγχου ειναι επιλεγμενα τα ελληνικα. αυτο που είπες για το unicode που ακριβως βρισκετε στις ρυθμισεις αγγλικων win?

Δημοσ.

Πάτα στο Win Orb (έναρξη) και γράψε κάτω στο Search την λέξη regional. Θα σου εμφανίσει ένα Change the date, time or number format. Πάτα σε αυτό ή αλλιώς Control Panel->Clock, Language, and Region->Regional and Language Options και πήγαινε στην καρτέλα Administrative και μετά στο Change System Locale και άλλαξε την γλώσα σε Greek.

Θα χρειαστεί restart.

systemlocale.png

• Like 2
Δημοσ.

Για δοκίμασε να φορτώσεις τους υπότιτλους στο σημειωματάριο και δες αν εκεί στους εμφανίζει σωστά.

Μια τελευταία λύση είναι να κάνεις επαναφορά συστήματος σε προηγούμενη ημερομηνία από αυτή που εντόπισες το πρόβλημα. Δεν θα σου επηρεάσει τα αρχεία σου, μόνο τις αλλαγές στα windows και ότι έκανες εγκατάσταση από εκεί και πέρα δεν θα δουλεύει.

Δημοσ.

το έχω κανει αυτό και τα βγάζει παλι κινεζικα. θα δω ισως κανω αυτο με την επαναφορα. κανας αλλος καμια ιδεα? ευχαριστω.

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλοι.

Εγώ από την πλευρά μου έχω το εξής πρόβλημα.

Ενώ όλες οι ρυθμίσεις που αναφέρεται είναι έτσι όπως πρέπει να είναι οι players vlc και km δεν μου εμφανίζουν ελληνικούς υπότιτλους. Αντίθετα ο bs τα παίζει όλα καλά, αν ξέρει κάποιος τι μπορεί να φταίει θα ήταν ευπρόσδεκτο.

Ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...