Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα Έκανα format τον υπολογιστή μου με windows 7 ... και μετά το format έχει χαθεί τελείως ο ήχος... έχω περάσει drivers τις κάρτας γραφικών και τα realtek .... έχω ψάξει μήπως έχει γίνει καταλάθος κάποιο mute... αλλα τίποτα... τι μπορεί να φταίει

Δημοσ.

Σήμερα Έκανα format τον υπολογιστή μου με windows 7 ... και μετά το format έχει χαθεί τελείως ο ήχος... έχω περάσει drivers τις κάρτας γραφικών και τα realtek .... έχω ψάξει μήπως έχει γίνει καταλάθος κάποιο mute... αλλα τίποτα... τι μπορεί να φταίει

Μήπως έχεις συνδέσει τα ηχεία σε λάθος υποδοχή? Το εικονίδιο του ήχου εμφανίζεται κάτω δεξιά?

Δημοσ.

Μήπως έχεις συνδέσει τα ηχεία σε λάθος υποδοχή? Το εικονίδιο του ήχου εμφανίζεται κάτω δεξιά?

όχι είναι στην σωστή υποδοχή.. εμφανίζεται κανονικά... και στο test του ήχου δείχνει κανονικά τις γραμμές που κουνιούνται... αλλα εγώ δη ακούω ήχο

Δημοσ.

Σε Laptop, μου έχει τύχει αρκετές φορές μετά από το Format, οι Drivers που βάζουν τα Windows σε Realtek κάρτα ήχου, παρόλο που τη βλέπει σωστά και όλα να δείχνουν σωστά, να μην έχει ήχο.

Εκεί απλά εγκαθιστώ τους Drivers του κατασκευαστή από το Site.

Δημοσ.

τα ηχεια ειναι στη πριζα?:P

μηπως εχει γινει default εξοδος ηχου καποια αλλη?

οχι ολα τα ελενξα!!!

Σε Laptop, μου έχει τύχει αρκετές φορές μετά από το Format, οι Drivers που βάζουν τα Windows σε Realtek κάρτα ήχου, παρόλο που τη βλέπει σωστά και όλα να δείχνουν σωστά, να μην έχει ήχο.

Εκεί απλά εγκαθιστώ τους Drivers του κατασκευαστή από το Site.

έκανα ξανά εγκατάσταση τους drivers realtek... αφού βεβαια με ρώτησε 100 φορες "να γίνει οπωσδήποτε εγκατάσταση? " αλλα και πάλι το ίδιο.. ίσος φταίει ότι δη έκανα delete τους παλιούς?

Δημοσ.

Πήγαινε στο BIOS και δες τις επιλογές που έχεις για τον ήχο και παίξει. Πρέπει να έχει HD Audio και ένα άλλο δεν θυμάμαι τώρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...