chaosmaster Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 ότι λέει και o τίτλος..υπάρχει διαφορά ανάμεσα από έναν δίσκο 2.5 ίντσες στα 500 mb με έναν ίδιο στο 1 tb στο πάχος του δίσκου; εγώ νομίζω ότι δεν υπάρχει αλλά κάποιος σήμερα ήθελε να πάρει έναν για το λαπτοπ του και του είπαν ότι πρέπει να προσέξει το πάχος..ισχύει κάτι τέτοιο; ευχαριστω
washcloud Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Με το "πάχος", λογικά εννοείς το "ύψος", και ναι διαφορές υπάρχουν. Δεν νομίζω όμως ότι δεν είναι "προβλεπόμενες", ώστε να μην χωράει ένας συγκεκριμένος σε συγκεκριμένο λάπτοπ. Πιθανολογώ πως αυτός που του έδωσε τη συμβουλή, να εννοούσε "3.5άρη δίσκο να μην πάρει". (Περίπου) Lost in translation φάση κι έτσι...
JIMBOAthens Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Τέτοια περίπτωση απ'όσο γνωρίζω τουλάχιστον αποτελούν μόνο οι Samsung 830 series SSD οι οποίοι είναι πιο λεπτοί και για αυτό τον λόγο στην retail συσκευασία του laptop kit σου παρέχουν ειδική "πατούρα" προκειμένου να τοποθετηθεί σωστά μέσα στο laptop...
chaosmaster Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 το ξεκαθαρισε οτι ηταν 2,5 ιντσες..θα τον ρωτησω ξανα γιατι μου φανηκε κ εμενα καπως
antonl Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Παίζουν κάποιοι με πάχος 9.5mm και κάποιοι με ~11mm. Πιθανόν οι δεύτεροι να μην κάνουν σ όλες τις περιπτώσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα