Legomai_Goga Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα, παιδιά help. Έχω ένα παλαιό pc και μόλις εγκατέστησα ένα winzip πρόγραμμα (δεν ξέρω αν έχει σχέση .. δεν νομίζω) το pc ψηλό -κόλλησε . Του έκανα restart και εκεί που έχει φορτώσει τα windows (εκεί που λέει "κάλως ορίσατε" ) εμφανίζει το μήνυμα dwwin.exe- Σφάλμα εφαρμογής "Η εφαρμογή απέτυχε να προετοιμαστεί σωστά 0xc0000142. Κάντε κλικ στο κουμπί "ΟΚ" για να τερματίσετε την εφαρμογή" και μόλις πατήσω οκ παραμένει εκεί που είναι (στην επιφάνεια εργασίας με το background μου χωρίς τα εικονίδια χωρίς να λειτουργεί τίποτα). Αν θυμάμαι καλά σε προηγούμενο restart έβγαλε άλλο σφάλμα drwtsn32.exe Καμιά βοήθεια; Ευχαριστώ
hawkpilot Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα, παιδιά help. Έχω ένα παλαιό pc και μόλις εγκατέστησα ένα winzip πρόγραμμα (δεν ξέρω αν έχει σχέση .. δεν νομίζω) το pc ψηλό -κόλλησε . Του έκανα restart και εκεί που έχει φορτώσει τα windows (εκεί που λέει "κάλως ορίσατε" ) εμφανίζει το μήνυμα dwwin.exe- Σφάλμα εφαρμογής "Η εφαρμογή απέτυχε να προετοιμαστεί σωστά 0xc0000142. Κάντε κλικ στο κουμπί "ΟΚ" για να τερματίσετε την εφαρμογή" και μόλις πατήσω οκ παραμένει εκεί που είναι (στην επιφάνεια εργασίας με το background μου χωρίς τα εικονίδια χωρίς να λειτουργεί τίποτα). Αν θυμάμαι καλά σε προηγούμενο restart έβγαλε άλλο σφάλμα drwtsn32.exe Καμιά βοήθεια; Ευχαριστώ Σε safe mode μπαίνει?
Legomai_Goga Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Ευχαριστώ για την απάντηση, ναι μπαίνει. Αν κατάλαβα καλά πρέπει να απενεργοποιήσουμε αυτόν τον watson σωστά; Ευχαριστώ για την απάντηση, ναι μπαίνει. Αν κατάλαβα καλά πρέπει να απενεργοποιήσουμε αυτόν τον watson σωστά; Βέβαια και που μπήκα δεν κάνει κάτι..μια μαύρη οθόνη.
hawkpilot Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Ευχαριστώ για την απάντηση, ναι μπαίνει. Αν κατάλαβα καλά πρέπει να απενεργοποιήσουμε αυτόν τον watson σωστά; Βέβαια και που μπήκα δεν κάνει κάτι..μια μαύρη οθόνη. Δλδ, δε μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα windows? Ούτε command prompt? Όταν λες "μαύρη οθόνη" εννοείς αυτή που εμφανίζεται στο boot με το κατεβατό των drivers που φορτώνονται? WinXP έχεις?
Legomai_Goga Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δλδ, δε μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα windows? Ούτε command prompt? Όταν λες "μαύρη οθόνη" εννοείς αυτή που εμφανίζεται στο boot με το κατεβατό των drivers που φορτώνονται? WinXP έχεις? Πατάω το F8 και μου βγάζει το αναμενόμενο..από εκεί επιλέγω το safe mode και ύστερα σταματάει..Μαύρη οθόνη χωρίς τίποτα με πάνω αριστερά την άσπρη παύλα που υποδεικνύει το σημείο στο οποίο πας να γράψεις (μόνο που εδώ δεν γράφεις)...αυτή αναβοσβήνει χωρίς να γίνεται τίποτα... ναι winxp
hawkpilot Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Πατάω το F8 και μου βγάζει το αναμενόμενο..από εκεί επιλέγω το safe mode και ύστερα σταματάει..Μαύρη οθόνη χωρίς τίποτα με πάνω αριστερά την άσπρη παύλα που υποδεικνύει το σημείο στο οποίο πας να γράψεις (μόνο που εδώ δεν γράφεις)...αυτή αναβοσβήνει χωρίς να γίνεται τίποτα... ναι winxp Δύσκολα τα πράγματα... Κατέβασε το hiren's και κάνε έλεγχο του δίσκου για αρχή - ανέβασε αποτελέσματα εδώ. Γνωρίζεις να χρησιμοποιείς εργαλεία για φόρτωμα registry offline συστήματος? Αν ο δίσκος βγει καλός πρέπει πάσει θυσία να τσεκάρεις τί προγράμματα/drivers φορτώνονται στο bootάρισμα. Υποψιάζομαι ότι αυτό το "winzip" πρόγραμμα που φόρτωσες είναι malware.
Legomai_Goga Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δύσκολα τα πράγματα... Κατέβασε το hiren's και κάνε έλεγχο του δίσκου για αρχή - ανέβασε αποτελέσματα εδώ. Γνωρίζεις να χρησιμοποιείς εργαλεία για φόρτωμα registry offline συστήματος? Αν ο δίσκος βγει καλός πρέπει πάσει θυσία να τσεκάρεις τί προγράμματα/drivers φορτώνονται στο bootάρισμα. Υποψιάζομαι ότι αυτό το "winzip" πρόγραμμα που φόρτωσες είναι malware. το πρόβλημα είναι ότι γενικά σε αυτό το pc δεν κατεβάζω τίποτα...αλλά σήμερα έτυχε να κατεβάσω "διάφορα".Ο σκληρός είναι με προβλήματα ..έχει sectors κατεστραμμένα τα οποία τα έχω βγάλει με partition από τα windows όταν τα έκανα format. Δεν ξέρω να κάνω αυτό που είπες άλλα κακό δεν κάνει να μάθω αφού τελευταία όλο χαλάνε τα pc μου και το μόνο καλό είναι ότι έμαθα 2-3 πραγματάκια. Σκέφτηκα να φορτώσω ubuntu και μέσα από εκεί να μπω στα windows (λίγο δύσκολο με τον σκληρό αυτόν). τι λες?
hawkpilot Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 το πρόβλημα είναι ότι γενικά σε αυτό το pc δεν κατεβάζω τίποτα...αλλά σήμερα έτυχε να κατεβάσω "διάφορα".Ο σκληρός είναι με προβλήματα ..έχει sectors κατεστραμμένα τα οποία τα έχω βγάλει με partition από τα windows όταν τα έκανα format. Δεν ξέρω να κάνω αυτό που είπες άλλα κακό δεν κάνει να μάθω αφού τελευταία όλο χαλάνε τα pc μου και το μόνο καλό είναι ότι έμαθα 2-3 πραγματάκια. Σκέφτηκα να φορτώσω ubuntu και μέσα από εκεί να μπω στα windows (λίγο δύσκολο με τον σκληρό αυτόν). τι λες? Αν έχεις bad sectors (αυτό καταλαβαίνω από τα γραφόμενά σου), μπούταρε και με linux, όπως σωστά ανέφερες, πάρε ότι αρχεία χρειάζεσαι και αντικατέστησε το δίσκο. Αν θες να πειραματιστείς, μέσα από το hiren's τρέξε το autoruns και επέλεξε "Analyze Offline System" από το μενού File. Υποδεικνύεις windows system root, και user profile και αν το μητρώο διαβαστεί θα μπορείς να τσεκάρεις τι φορτώνεται στο bootάρισμα.
Legomai_Goga Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 το πρόβλημα είναι ότι γενικά σε αυτό το pc δεν κατεβάζω τίποτα...αλλά σήμερα έτυχε να κατεβάσω "διάφορα".Ο σκληρός είναι με προβλήματα ..έχει sectors κατεστραμμένα τα οποία τα έχω βγάλει με partition από τα windows όταν τα έκανα format. Δεν ξέρω να κάνω αυτό που είπες άλλα κακό δεν κάνει να μάθω αφού τελευταία όλο χαλάνε τα pc μου και το μόνο καλό είναι ότι έμαθα 2-3 πραγματάκια. Σκέφτηκα να φορτώσω ubuntu και μέσα από εκεί να μπω στα windows (λίγο δύσκολο με τον σκληρό αυτόν). τι λες? πάντως κατά το πρώτο restart πρόλαβω να πεταχτώ στις διεργασίες που τρέχουν να δω μήπως κάτι έβλεπα από εκεί...και αυτό που είδα ήταν να έχει (αν θυμάμαι καλά το όνομα της διεργασίας ) την διεργασία που μας δημιουργεί το πρόβλημα πολλές φορές. Κάτι που σίγουρα μπορεί να λέει πολλά π.χ. κακόβουλο λογισμικό (να δημιουργεί άπειρες διεργασίες για να κολλάει το pc πριν καλά καλά ξεκινήσει) Υ.Γ. δεν είχα antivirus (γιατί γονατίζει το pc) Αν έχεις bad sectors (αυτό καταλαβαίνω από τα γραφόμενά σου), μπούταρε και με linux, όπως σωστά ανέφερες, πάρε ότι αρχεία χρειάζεσαι και αντικατέστησε το δίσκο. Αν θες να πειραματιστείς, μέσα από το hiren's τρέξε το autoruns και επέλεξε "Analyze Offline System" από το μενού File. Υποδεικνύεις windows system root, και user profile και αν το μητρώο διαβαστεί θα μπορείς να τσεκάρεις τι φορτώνεται στο bootάρισμα. ναι άλλα πως θα κατεβάσω το πρόγραμμα? πως θα το φορτώσω στο pc?
hawkpilot Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 ... ναι άλλα πως θα κατεβάσω το πρόγραμμα? πως θα το φορτώσω στο pc? Προφανώς θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις κάποιον άλλον Η/Υ. Κατεβάζεις το hiren's, το γραφεις σε cd, βεβαιώνεσαι οτι το μηχάνημα μπουτάρει από οπτικό μέσο (δες στο BIOS) και ξεκινάς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα