Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια πως μπορει καποιος να προστατευσει τις φωτογραφιες του απο διαφορους ανωμαλους-κακοβουλους ανθρωπους που επεξεργαζονται και ξεγυμνωνουν φωτογραφιες?αναφερομαι στο facebook..οσοι εχουν ανεβασμενες φωτογραφιες ειναι σε κινδυνο?πως μπορει καποιος να προφυλαχτει?ευχαριστω!

Δημοσ.

Υπάρχει λόγος να είναι οι φωτογραφίες σου διαθέσιμες στον καθένα; Υπάρχει λόγος να κάνεις "φίλο" στο Facebook τον κάθε άγνωστο, δίνοντάς του πρόσβαση όχι μόνο στις φωτογραφίες σου αλλά και σε πολλά παραπάνω;

Θα είσαι προστατευμένος μόνο όταν καταλάβεις ότι εσύ είσαι αυτός που αποφασίζει ποιος βλέπει και τι.

Άσχετη profile picture ή τουλάχιστον μόνο πρόσωπο, δεν δέχεσαι ως φίλο (ή δε προσθέτεις εσύ) τον κάθε άκυρο και προσέχεις πολύ τις ρυθμίσεις ασφαλείας του λογαριασμό σου. Μετά δεν έχεις να φοβάσαι κάτι. Εγώ ας πούμε έχω τέρμα κλειστό το λογαριασμό (οι άγνωστοι βλέπουν μόνο... το όνομά μου). Και φίλοι μου στο Facebook είναι μόνο όσοι είναι φίλοι και μου και κανονικά, δηλαδή μιλάμε στο κινητό, βγαίνουμε για καφέ, κλπ.

Δημοσ.

Δηλαδη αν εχω φιλους μονο τους φιλους,δεν μπορει καποιος ξενος να βρει τροπο για να εχει προσβαση στις φωτογραφιες μου?

Sent from my Nexus S using Insomnia

Δημοσ.

Παιδια πως μπορει καποιος να προστατευσει τις φωτογραφιες του απο διαφορους ανωμαλους-κακοβουλους ανθρωπους που επεξεργαζονται και ξεγυμνωνουν φωτογραφιες?αναφερομαι στο facebook..οσοι εχουν ανεβασμενες φωτογραφιες ειναι σε κινδυνο?πως μπορει καποιος να προφυλαχτει?ευχαριστω!

Δεν χρειάζεται να ανεβάζεις φωτογραφίες και άλλες προσωπικές πληροφορίες αν φοβάσαι κάτι τέτοιο. Για μένα δεν υπάρχει η λέξη ασφάλεια & προσωπικό απόρρητο όταν μιλάμε για Internet , από την στιγμή που ανεβάζεις μια πληροφορία κάπου , πως μπορείς να ξέρεις ότι δεν χρησιμοποιείτε και από τρίτους; Εδώ εταιρίες χρησιμοποιούν παράνομα τα προσωπικά σου δεδομένα χώρις καν να το ξέρεις και βγάζουν ένα κάρο λεφτά από διαφημίσεις κτλ. Συγκεκριμένα στο Facebook ο καθένας μπορεί να κατεβάζει τις φωτογραφίες από τα άλλα προφίλ. Άντε και πες ότι το δικό σου προφίλ το έχεις ρυθμίσει να το βλέπουν μόνο φίλοι , από τις ρυθμίσεις ασφαλείας κτλ, Εεε δεν θα είσαι σε κάποια φώτο στο προφίλ ενός φίλου σου; ο οποίος μπορεί πιθανότατα να έχει έναν ανώμαλο-κακόβουλο άνθρωπο στο δικό του προφίλ για φίλο; Άρα και όλοι οι φίλοι σου πρέπει να είναι το ίδιο επιφυλακτικοί με εσένα και να έχουν τις ίδιες ρυθμίσεις ασφαλείας στο προφίλ τους, κάτι το οποίο δεν γίνεται , άρα η απάντηση στην ερώτησή σου "Αν μπορεί να προφυλαχτεί κάποιος;" είναι όχι. "Τουλάχιστον όχι απόλυτα όταν μοιράζεται προσωπικές πληροφορίες σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης."

Δημοσ.

Ανεβαζεις μονο αυτα που θελεις κ δεν εχεις προβλημα να ανεβασεις και να το δουν ολοι.

Αυτο που λες για το ξεγυμνωμα (x-ray) ειναι καρα απατη... κανει μπαμ κ πιστεψε με δυσκολα καποιος θα ασχολιθει με αυτο.

Δημοσ.

Ανεβαζεις μονο αυτα που θελεις κ δεν εχεις προβλημα να ανεβασεις και να το δουν ολοι.

Αυτο που λες για το ξεγυμνωμα (x-ray) ειναι καρα απατη... κανει μπαμ κ πιστεψε με δυσκολα καποιος θα ασχολιθει με αυτο.

Ακριβώς, ή ανεβάζεις μόνο αυτά που θες και δεν έχεις πρόβλημα να δουν. happy.gif

Δημοσ.

Ακριβώς, ή ανεβάζεις μόνο αυτά που θες και δεν έχεις πρόβλημα να δουν. happy.gif

Ε ναι.. υπαρχουν ατομα που ανεβαζουν τα ΠΑΝΤΑ και μετα λενε.. μα δεν εχει ασφαλια. οτι τους δινεις.. παίρνουν! απλα πράγματα

Δημοσ.

Ε ναι.. υπαρχουν ατομα που ανεβαζουν τα ΠΑΝΤΑ και μετα λενε.. μα δεν εχει ασφαλια. οτι τους δινεις.. παίρνουν! απλα πράγματα

Έτσι ακριβώς είναι φίλε, εδώ βλέπω κάτι προφίλ και παθαίνω πλάκα, full αναφορά της καθημερινότητας, φωτογραφίες από κάθε γωνία του σπιτιού, μέχρι και πως τρώει τα cheerios το πρωί με έχει βάλει ο άλλος.happy.gif εεε , τι να πείς μετά ; είπαμε το προφίλ προφίλ αλλά και λίγο privacy δεν μας χαλάει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...