nikolopoulas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 ακομα περιμενω το vdsl... πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι εχουν τεχνικα προβληματα.το modem(zte) παντως μου εφτασε καπου στις 10 μερες.υποστηριζει adsl και ας μου ειχαν πει το αντιθετο.προβληματικο μου φανηκε γιατι καθε 10 λεπτα (νωριτερα μερικες φορες) η ταχυτητα πεφτει κατακορυφα και ειναι λες και τρωω dc. με το που ξαναεβαλα το παλιο εξαφανιστηκε το προβλημα
weber122 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 ακομα περιμενω το vdsl... πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι εχουν τεχνικα προβληματα. φαίνεται πως ακόμα δεν είναι έτοιμοι για vdsl. τουλάχιστον να μάθουν από τα λάθη τους
krypton Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 εδώ δεν μπορούν καλά καλά να προσφέρουν ποιοτικό adsl, θα προσφέρουν και vdsl άμεσα και γρήγορα?!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 εδώ δεν μπορούν καλά καλά να προσφέρουν ποιοτικό adsl, θα προσφέρουν και vdsl άμεσα και γρήγορα?! τι εννοείς ποιοτικό?
bill777 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Εβαλε κανεις απο την wind VDSL τελικα, εστω και πιλοτικο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα