giorgos1313 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 καλησπερα θελω να αναβαθμισω το pc γιατι τωρα τελευταια μου κανει κατι τρελα κολληματα ιδιαιτερα στο internet και γενικα δεν ξερω ακριβως τι τρεχει δεν ξερω πολλα απο hardware για αυτο θελω την βοηθεια σας
ninos30 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Καταρχάς καλώς ήρθες. Για να πάρεις την καλύτερη δυνατή βοήθεια συμπλήρωσε την φόρμα όπως εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/391825-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE/ και τα ξαναλέμε
giorgos1313 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Ποσό που διαθέτουμε : 150-200 ευρω Χρήση υπολογιστή : gaming(αν και πιστευω οτι δεν χρειαζεται αλλη καρτα γραφικων) περισσοτερο internet Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: τπτ ιδιετερο Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? οχι Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).Γλυφαδα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? προτιμω να ειναι απο το ιδιο καταστημα Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? στο καταστημα καλυτερα
Δεινόσαυρος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα και καλωσήρθες! Εγώ ξέρω τι έχει αλλά συμπλήρωσε την φόρμα που σου λέει ο νινος. Σύνδρομο συνδυασμού windows 7 με χρέπι το λένε... ------ Ποιό ακριβώς είναι το τωρινό σου σύστημα?
giorgos1313 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 vga:radeon hd 4800 cpu:intel core 2 quad Q8200 mobo:ASUS P5KPL-AM ram:2x2gb σκληρος δισκος:500gb psu: δεν ξερω μαρκα παντως ειναι 400w monitor:Turbo-X TX-185ELS LCD
Δεινόσαυρος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Είσαι μια χαρά σε όλα πλην του τροφοδοτικού (δεν οφείλεται πάντως εκεί το πρόβλημά σου). Το μηχάνημά σου δεν χρειάζεται καμία αναβθμιση για να παίξει games αλλά και γενικά. Η οθόνη σου έχει μικρή ανάλυση και η κάρτα σου είτε είναι η 4850 είτε η 4870 την παλεύει μια χαρά. Δεν χρειάζεσαι λοιπόν αναβάθμιση. Κατέβασε και τρέξε: 1) spybot search and destroy και κάνε ένα scan (όχι ανοσοποίηση) 2) malwarebytes και κάνε ένα full scan 3) Hard disk sentinel και δες τι λέει για το δίσκο σου. Πόσταρε screenshots από τα αποτελέσματα που θα σου δώσουν και τα τρία.
ninos30 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Και ακόμα καλύτερα αν μπορείς κάν' του ένα καθαρό install. Θα παιδευτείς αρκετά λιγότερο από αυτά που σου πρότεινε ο Dino από πάνω. Ειδικά άμα βρεις κάτι σε virus/malware που για να τα βγάλεις θα φτύσεις αίμα. Αν πάλι έχεις θεματάκια, κοιτάμε και το HW. P.S. Αν αποφασίσεις να του κάνεις καθαρό Install, αφού τελειώσεις με drivers/απαραίτητα programs να του πάρεις και ένα image σε έναν δίσκο (εξωτερικό καλύτερα). Όλα αυτά μαζί θα είναι 15-20GB. Έτσι την άλλη φορά που θα πρέπει να κάνεις κάτι ανάλογο, τότε απλά κάνεις restore σε 5 λεπτά
giorgos1313 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 εκανα αυτα που μου ειπατε και διεγραψα μερικα αρχεια και ηδη βλεπω αλλαγες σε σχεση με πριν τωρα λεω να συνεχισω να διαγραφω αυτα που δεν χρειαζομαι ειχα μπει ομως σε κλιμα αναβαθμισης και θελω κατι να αλλαξω εσεις τι μου προτεινετε???
stm00192 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 εκανα αυτα που μου ειπατε και διεγραψα μερικα αρχεια και ηδη βλεπω αλλαγες σε σχεση με πριν τωρα λεω να συνεχισω να διαγραφω αυτα που δεν χρειαζομαι ειχα μπει ομως σε κλιμα αναβαθμισης και θελω κατι να αλλαξω εσεις τι μου προτεινετε??? Τροφοδοτικό, καρτα γραφικών, οθόνη αντε και κανενα ssd.... Ομως το Budget σου δεν σε φτάνει... διότι αν αλλαξεις οθόνη θα χρειαστείς και αλλη καρτα γραφικών που θέλει όμως και αλλο τροφοδοτικό... Οποτε ή ολα ή τπτ... ή μονο τροφοδοτικο και ssd και τα υπολοιπα αργοερα οταν θα ξαναμαζεψεις χρήματα!
giorgos1313 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 για ενα τροφοδοτικο ποσα λεφτα περιπου χρειαζονται αυτο που θα μου προτεινες εσυ ρε παιδι μου αντε πεσ max 100euro μπορει να θελει παραπανω?? επισης αν μπορεις εξυγισε μου τι ειναι το ssd ειμαι λιγο-πολυ ασχετος σορρυ :S
Δεινόσαυρος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Εξαρτάται από την κάρτα γραφικών που θέλεις να πάρεις η οποία με τη σειρά της εξαρτάται από την οθόνη. Οπότε πες το συνολικό μπάτζετ. SSD είναι ένας πολύ γρήγορος σκληρός για να στήσεις windows και προγράμματα.
stm00192 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Τροφοδοτικό http://www.skroutz.gr/s/342010/Corsair-Builder-Series-CX600-V2.html SSD είναι ενα σχετικα καινουργιο είδος σκληρου δίσκου χωρίς καθολου μηαχανικά μερη... ειναι μεν μικροι σε χωρητικοτητα αλλα είναι παρα πολυ πιο γρήγοροι απο του απλους μηχανικούς και προορίζονται μονο για την εγκατασταση του λειτουργικο και τον βασικών προγραματων που χρησιμοποιεις. Αυτο που σου προσφέρουν είναι υψηλότερη ταχυτητα εκιννησης του υπολογιστή, πολυ γρήγορα ανοιγμα και loading των προγραμματων, γενικότερα προσφέρουν αλλη σπιρτάδα στο σύστημα κατα την χρήση!
giorgos1313 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 ευχαριστω και τους 2!! stm00192 λεω να αρχισω με το τροφ. που μου προτεινες και ενα ssd max 100-120 ευρω ποιον θα μπορουσα να παρω
stm00192 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 http://www.mrsmith.gr/index.php/shop/product/view/420/4011296
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα