Junior22 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Θελω να παραγγειλω καποια πραγματα απο το αμαζον..με ποιο τροπο γινεται η πληρωμη?μονο με καρτες η μπορω και με κουριερ οπως στα εγχωρια καταστηματα?ευχαριστω!
christs Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Θελω να παραγγειλω καποια πραγματα απο το αμαζον..με ποιο τροπο γινεται η πληρωμη?μονο με καρτες η μπορω και με κουριερ οπως στα εγχωρια καταστηματα?ευχαριστω! αν καταλαβα καλα, και εννοεις αν γινεται μεσω πιστωτικων-χρεωστικων κτλ, η αν γινεται μεσω αντικαταβολης, οχι δεν υπαρχει αντικαταβολη, πρεπει να εισαγεις στο λογαριασμο σου στην αμαζον μια καρτα, η οποια να επιτρεπει ηλεκτρονικες συναλλαγες. Ειτε αυτη θα ειναι πιστωτικη, ειτε πρωπληρωμενη, ειτε δε ξερω εγω τι αλλο. Αλλα σιγουρα, πρεπει να ειναι καρτα που να επιτρεπει ηλεκτρονικες συναλλαγες.
Junior22 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 αν καταλαβα καλα, και εννοεις αν γινεται μεσω πιστωτικων-χρεωστικων κτλ, η αν γινεται μεσω αντικαταβολης, οχι δεν υπαρχει αντικαταβολη, πρεπει να εισαγεις στο λογαριασμο σου στην αμαζον μια καρτα, η οποια να επιτρεπει ηλεκτρονικες συναλλαγες. Ειτε αυτη θα ειναι πιστωτικη, ειτε πρωπληρωμενη, ειτε δε ξερω εγω τι αλλο. Αλλα σιγουρα, πρεπει να ειναι καρτα που να επιτρεπει ηλεκτρονικες συναλλαγες. Ναι καλα καταλαβες..και για να βγαλω προπληρωμνεη καρτα πρεπει να καταθεσω και ενα καθορισμενο αρχικο ποσο η οσα θελω εγω?δηλαδη εχει ως ελαχιστο 100Ε η μπορω να βαλω 1Ε?
christs Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Ναι καλα καταλαβες..και για να βγαλω προπληρωμνεη καρτα πρεπει να καταθεσω και ενα καθορισμενο αρχικο ποσο η οσα θελω εγω?δηλαδη εχει ως ελαχιστο 100Ε η μπορω να βαλω 1Ε? Oχι, δε νομιζω οτι υπαρχει καποια τετοια δεσμευση. Για παραδειγμα, απ οτι θυμαμαι ενας φιλος μου εχει μεσα στην καρτα του ελαχιστα ποσα, 10 ευρω, και παραγγελνε μικροπραγματα, ή εβαζε απο πριν ακριβως οσα χρηματα χρειαζοταν, για ασφαλεια. Οποτε, μην ανησυχεις γι αυτο. Εγω για παραδειγμα, εχω πιστωτικη απο το Ταμιευτηριο. Αν δε θελεις πιστωτικη, πηγαινε σε καποια τραπεζα, οπως eurobank, alpha, πειραιως, και ζητησε να βγαλεις μια προπληρωμενη, για ηλεκτρονικες αγορες. Αν εχεις ηδη καποιο λογαριασμο σε καποια, ακομη καλυτερα για να μην ταλαιπωρηθεις πολυ. Παντως, να ξερεις, οτι το αμαζον ειναι απιστευτα ασφαλες στις συναλλαγες του. Μην ανησυχεις για πιθανες κλοπες και υπερχρεωσεις, αυτα δεν υπαρχουν στην αμαζον.
Junior22 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Oχι, δε νομιζω οτι υπαρχει καποια τετοια δεσμευση. Για παραδειγμα, απ οτι θυμαμαι ενας φιλος μου εχει μεσα στην καρτα του ελαχιστα ποσα, 10 ευρω, και παραγγελνε μικροπραγματα, ή εβαζε απο πριν ακριβως οσα χρηματα χρειαζοταν, για ασφαλεια. Οποτε, μην ανησυχεις γι αυτο. Εγω για παραδειγμα, εχω πιστωτικη απο το Ταμιευτηριο. Αν δε θελεις πιστωτικη, πηγαινε σε καποια τραπεζα, οπως eurobank, alpha, πειραιως, και ζητησε να βγαλεις μια προπληρωμενη, για ηλεκτρονικες αγορες. Αν εχεις ηδη καποιο λογαριασμο σε καποια, ακομη καλυτερα για να μην ταλαιπωρηθεις πολυ. Παντως, να ξερεις, οτι το αμαζον ειναι απιστευτα ασφαλες στις συναλλαγες του. Μην ανησυχεις για πιθανες κλοπες και υπερχρεωσεις, αυτα δεν υπαρχουν στην αμαζον. Οκ σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα