Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η αναλυση φτανει 1920Χ1080 ετσι το εχω εγω τουλαχιστον...

val007 (fixed) σε πιο site ειναι αυτο..????Ευχαριστω..!!!!

Mrsmith.gr

Δημοσ.

παιδια απλος 8ελω μια βοη8εια για να φταιξω το pc για gaming δεν θελω πολλα πραγματα μονο επεξεργαστη,καρτα γραφικων,ram,μητρικη και τροφοδοτικο ολα τα υπολοιπα τα εχω...ευχαριστώ

Δημοσ.

παιδια απλος 8ελω μια βοη8εια για να φταιξω το pc για gaming δεν θελω πολλα πραγματα μονο επεξεργαστη,καρτα γραφικων,ram,μητρικη και τροφοδοτικο ολα τα υπολοιπα τα εχω...ευχαριστώ

Συγγνωμη αλλα αν θες αυτα τοτε πως εχεις ολα τα υπολοιπα? :wub:

Συμφωνω παντως με τη συνθεση των παιδιων αν και προσωπικη μου γνωμη ssd ειναι καλως,χρυσος αλλα και παλι αν δεν εισαι τελειομανης στο να θες ταχυτητα και ενας hdd σου κανει!Αν επισης θες να πας για κατι καλυτερο ψαξε το forum στα μεταχειρισμενα και θα πας για κατι καλυτερο αν δεν βιαζεσαι βεβαια!

Δημοσ.

Γεια σας παιδια..με ειπαν κατι και 8ελω να μου πειτε κατα ποσο ισχυει..μου ειπαν οτι οι inte core i7 εχουν την ιδιοτητα..αν ειναι τετραπύρηνοι να γινονται εξαπύρηνοι οταν ζοριζονται

Δημοσ.
Γεια σας παιδια..με ειπαν κατι και 8ελω να μου πειτε κατα ποσο ισχυει..μου ειπαν οτι οι inte core i7 εχουν την ιδιοτητα..αν ειναι τετραπύρηνοι να γινονται εξαπύρηνοι οταν ζοριζονται

Δεν ισχυει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...