Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια μια βοηθεια και απο εδω 8ελω να φτιαξω ενα pc και δεν ξερω τι επεξεργαστη να παρω σε λογικες τιμες παντα γυρο στα 200 με 300 ευρο περιπου...Εγω στην αρχη σταμπαρα τον AMD FX-8120 3.1GHZ 8-CORE BLACK EDITION ειναι και φτηνος μια χαρα ερχεται..Αλλα μου ειπαν οτι δεν αξιζει και ετσι με ειπαν να παρω τον Intel Core i5-3570K 3.40GHz 6MB BX80637I53570K που δεν εχουν μεγαλη διαφορα στα λεφτα και τους ειπα αμα ειναι να παρω αυτον ας παρω καλυτερα τον

INTEL CORE i7 2600K 3.40GHz s1155 (BX80623I72600K) και με ειπα οτι η μονη διαφορα τους ειναι στα λεφτα ισχυει???

sory παιδια πρεπει να σας μπερδεψα απλος προσπαθω να βγαλω μια ακρι...Ευχαριστω.!!!!!

Δημοσ.

απλος θελω να μου πειτε ποιος ειναι ο καλυτερος απο αυτους ξερω οτι οι intel I7 ειναι οι καλυτερη απλος 8ελω μια δευτερι γνωμη..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν και ο Δεινόσαυρος έχει απόλυτα δίκιο για να πάρεις την καλύτερη απάντηση, στα γρήγορα θα σου πω:

- Αν τον θέλεις κυρίως για gaming θα πάρεις έναν 3570(k)/2500(k)

- Αν τον θέλεις κυρίως για CAD, encoding e.t.c -> AMD 8120 (είναι πολύ φθηνός αναλογικά και σε τέτοιου είδους εφαρμογές πετάει λόγω των 8 πυρήνων/threads

- Αν τον θέλεις και για τα 2 παραπάνω, 3770(k)/2600(k)

Κοινώς οι τελευταίοι είναι οι καλύτεροι επεξεργαστές, αλλά αν δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσεις τα extra threads των πυρήνων τους, δεν χρειάζεται να δώσεις τα παραπάνω +100 ευρώ που κοστίζουν σε σχέση με τους πρώτους.

Επεξ/σία από ninos30
Δημοσ.

Ετσι ειναι....

Παντως πρεπει να πεις βασικο ΤΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ και τι παιχνιδια... και τι καρτα γραφικων....

Επισης Ο ΣΚΟΠΟΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ 8120 ειναι να τον πας στα 4GHZ για να εκμεταλλευτεις τα 8 νηματα του ειναι meanstream στα 3.1 -3,4 GHZ Turbo... στα 165 Ε ειναι αριστη τιμη..

Δημοσ.

Πραγματικα αυτιν τιν φορμα δεν εχω καταλαβει πως να την κανω 8α σας πω εδω τι 8α επερνα περιπου...

cpu:AMD FX-8120 3.1GHZ 8-CORE BLACK EDITION

motherboard:ASUS SABERTOOTH 990FX RETAIL

ram:GEIL GVP34GB1066C7SC 4GB DDR3 1066MHZ PC3-8500 VALUE PLUS SINGLE CHANNEL

card graphics:ASUS ENGTX550 TI/DI/1GD5 1GB PCI-E RETAIL

power:CORSAIR GAMING SERIES GS800 800W PSU 80+ CERTIFIED CMPSU-800GEU

Αυτα παιδια βγαινουν περιπου 600ευρο αλλα καποια απο αυτα δεν 8α τα παρω αμεσος οπως τιν καρτα γραφικων...το 8εμα ειναι οτι το 8ελω για gaming και απλος δεν ξερω να με αυτα τα λεφτα μπορω να κανω κανενα καλυτερο pc.????

Ευχαριστω....!!!!!!!!

Δημοσ.

Οθόνη έχεις? Αν ναι, ποια? Πολύ κακό το σύστημά σου γι αυτό το μπατζετ, θα επανέλθω αύριο με πρόταση.

Οντως πολύ κακό το συστημα για gaming....

post-74154-0-91954300-1339254248_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...