dexter2421 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 για σας θα μπορούσε σας παρακαλώ να μου απαντήσει κάποιος σε αυτό. Δεν ξερω γιατι το παθαινει αυτο μονο οταν παιζω παιχνιδια στο υπολογιστη (Videogames και internet games) αλλα μετα απο ενα χρονικο διαστημα 5-10 λεπτων η οθονη κλεινει και κολαει ο υπολογιστης... ο ηχος ορισμενεσ φορες κολαει αλλεσ οχι ομωσ το αποτελεσμα εναι οτι κλεινει η οθονη.
stm00192 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Τσεκαρε θερμοκρασιες καρτας γραφικων και επεξεργαστη με το προγραμμα hwmonoitor και ποσταρε τες εδω!
dexter2421 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 ευχαριστώ πολλή για το ενδιαφέρον είχε κι ένας άλλος αυτό το πρόβλημα πηγαινα άμα θες να δεις(http://www.insomnia.gr/topic/415401-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BF%CE%B8%CE%BF%CE%BD%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7/) λίγο την συζήτηση. τώρα το κατεβάζω και στο στέλνω. τωρα αυτο ειναι δεν ξερω για δες πως σου στελνω εικονα? συγνωμη για της πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι λιγο ασχετος.
stm00192 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Πατας απαντηση... Μετα χρηση πληρους επεξεργαστη κειμενου και εκει λιγο πιο κατω θα σου βγαλει επιλογη για να κανεις attach αρχεια!
aserprince Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Πες μας το συστημα σου απο τι αποτελειτε και τι games πεζεις και αν το κανει αυτο σε ολα τα παιχνιδια και αν η καρτα γραφικων τα τρεχει ανετα, δες προδιαγραφες για καθε παιχνιδι.
stm00192 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Η καρτα γραφικων σου εχει πολυ υψηλες θερμοκρασιες! Αρχικα ριξε της ενα γερο καθαρισμα και τσεκαρε αν δουλευει ο ανεμηστηρας της!
dexter2421 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 ένταξη θα το κάνω και θα σου απαντήσω. ευχαριστώ παρά πολλή για το ενδιαφερ και την βοηθια σου
ninos30 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Πες μας λίγο και το HW του υπολογιστή σου. Και το PSU μαζί
dexter2421 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 είμαι λίγο έως και πολλοι άσχετος πως θα μπορούσα να τα βρω αυτά? έριξα ένα καλό καθάρισμα όπως μου είπες και το αποτέλεσμα είνα αυτό
ninos30 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Αυτό θα πει δουλειά. Έριξες 20 βαθμούς την θερμοκρασία. Δοκίμασε αν στο ξανακάνει. Αν ΝΑΙ άνοιξε ξανα το κουτί και βρες πάνω στο τροφοδοτικό σου ένα ταμπελάκι το οποίο λογικά θα λέει την μάρκα/μοντελο. Ψάχνεις ένα τέτοιο: Και πες μας πόσα λέει εκεί που γράφει +12V (μπορεί να είναι +12V1, +12V2...)
stm00192 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 είμαι λίγο έως και πολλοι άσχετος πως θα μπορούσα να τα βρω αυτά? έριξα ένα καλό καθάρισμα όπως μου είπες και το αποτέλεσμα είνα αυτό Ουτε θέλω να ξέρωτι είχε μαζέψει για να πέσει τόσο η θερμοκρασία μετά το καθαρισμα!!! :lol:
nodas_21greek Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Βασικά μήπως η πρώτη φωτό ήταν μετά από load που ζορίστηκε η κάρτα γραφικών κι η 2η είναι αμέσως μετά το καθάρισμα; Γιατί όντως είνια τεράστια διαφορά!!!
dexter2421 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 μην φανταστητε είχε λίγο σκόνη όχι πολλή απλά σε πολλά σημεία δεν φενότανε τη είχε πάνω η κάρτα γραφικών αφήστε το πάλι καλά που δεν την χάλασα με τόσο καθάρισμα επεξα ένα παιχνίδι και δεν μου έκλεισε άμα ξαναγινη θα σας πω. παιδιά ευχαριστώ πολλή για το ενδιαφέρον και την βοήθεια χάρηκα πολλή που μιλάσαμε σας το χρωστάω αν και με τόσα που ξέρετε δύσκολα θα χρειαστίτε τη βοήθεια μου για σας και καλή συνέχει
stm00192 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δεν κανει τπτ ... happy gaming λοιπον .. και αν στο ξανακάνει που δεν το νομιζω και το απευχομαι εδώ είμαστε... Και μην ξεχνας .. καθαριζε την που και που την καημενη και για να μην έχεις ξανα τα ίδια και για να κρατησει περισσότερο!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα