Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για σας θα μπορούσε σας παρακαλώ να μου απαντήσει κάποιος σε αυτό. Δεν ξερω γιατι το παθαινει αυτο μονο οταν παιζω παιχνιδια στο υπολογιστη (Videogames και internet games) αλλα μετα απο ενα χρονικο διαστημα 5-10 λεπτων η οθονη κλεινει και κολαει ο υπολογιστης... ο ηχος ορισμενεσ φορες κολαει αλλεσ οχι ομωσ το αποτελεσμα εναι οτι κλεινει η οθονη.

Δημοσ.

Τσεκαρε θερμοκρασιες καρτας γραφικων και επεξεργαστη με το προγραμμα hwmonoitor και ποσταρε τες εδω!

Δημοσ.

ευχαριστώ πολλή για το ενδιαφέρον:) είχε κι ένας άλλος αυτό το πρόβλημα πηγαινα άμα θες να δεις(http://www.insomnia.gr/topic/415401-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BF%CE%B8%CE%BF%CE%BD%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7/) λίγο την συζήτηση. τώρα το κατεβάζω και στο στέλνω.

τωρα αυτο ειναι δεν ξερω για δες

πως σου στελνω εικονα?

συγνωμη για της πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι λιγο ασχετος.

Δημοσ.

Πατας απαντηση... Μετα χρηση πληρους επεξεργαστη κειμενου και εκει λιγο πιο κατω θα σου βγαλει επιλογη για να κανεις attach αρχεια!

Δημοσ.

Πες μας το συστημα σου απο τι αποτελειτε και τι games πεζεις και αν το κανει αυτο σε ολα τα παιχνιδια και αν η καρτα γραφικων τα τρεχει ανετα, δες προδιαγραφες για καθε παιχνιδι.

Δημοσ.

Η καρτα γραφικων σου εχει πολυ υψηλες θερμοκρασιες! Αρχικα ριξε της ενα γερο καθαρισμα και τσεκαρε αν δουλευει ο ανεμηστηρας της!

Δημοσ.

είμαι λίγο έως και πολλοι άσχετοςfear.png πως θα μπορούσα να τα βρω αυτά?

έριξα ένα καλό καθάρισμα όπως μου είπες και το αποτέλεσμα είνα αυτό

post-241361-0-45364100-1339070216_thumb.png

Δημοσ.

Αυτό θα πει δουλειά. Έριξες 20 βαθμούς την θερμοκρασία. Δοκίμασε αν στο ξανακάνει. Αν ΝΑΙ άνοιξε ξανα το κουτί και βρες πάνω στο τροφοδοτικό σου ένα ταμπελάκι το οποίο λογικά θα λέει την μάρκα/μοντελο.

Ψάχνεις ένα τέτοιο:psu_label.jpg

Και πες μας πόσα λέει εκεί που γράφει +12V (μπορεί να είναι +12V1, +12V2...)

Δημοσ.

είμαι λίγο έως και πολλοι άσχετοςfear.png πως θα μπορούσα να τα βρω αυτά?

έριξα ένα καλό καθάρισμα όπως μου είπες και το αποτέλεσμα είνα αυτό

Ουτε θέλω να ξέρωτι είχε μαζέψει για να πέσει τόσο η θερμοκρασία μετά το καθαρισμα!!! :lol: :lol:

Δημοσ.

Βασικά μήπως η πρώτη φωτό ήταν μετά από load που ζορίστηκε η κάρτα γραφικών κι η 2η είναι αμέσως μετά το καθάρισμα; Γιατί όντως είνια τεράστια διαφορά!!! :shock:

Δημοσ.

μην φανταστητε είχε λίγο σκόνη όχι πολλήwink.gif απλά σε πολλά σημεία δεν φενότανε τη είχε πάνω η κάρτα γραφικώνlaugh.gif αφήστε το πάλι καλά που δεν την χάλασα με τόσο καθάρισμαhuh.gif επεξα ένα παιχνίδι και δεν μου έκλεισεbiggrin.gif άμα ξαναγινη θα σας πω. παιδιά ευχαριστώ πολλή για το ενδιαφέρον και την βοήθειαrolleyes.gif χάρηκα πολλή που μιλάσαμεbiggrin.gif σας το χρωστάω αν και με τόσα που ξέρετε δύσκολα θα χρειαστίτε τη βοήθεια μουunsure.gif για σας και καλή συνέχειbiggrin.gif

Δημοσ.

Δεν κανει τπτ ... happy gaming λοιπον .. και αν στο ξανακάνει που δεν το νομιζω και το απευχομαι εδώ είμαστε...

Και μην ξεχνας .. καθαριζε την που και που την καημενη και για να μην έχεις ξανα τα ίδια και για να κρατησει περισσότερο!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...