jeep13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Ο πατερας μου εχει το hyundai accent του 2001 και ψαχνει αμορτισερ. Εψαξα στο ιντερνετ και βρηκα αυτα απο το sirio center 1.το μαγαζι ειναι αξιοπιστο; και αν υπαρχουν αλλα παρομοια μαγαζι με αντικαταβολη. 2.καποιος που να εχει καποιο απο τα αμορτισερ, που υπαρχουν στη παραπανω σελιδα, να μου πει "εντυπωσεις" 3.τελος, θα θελα καποιος απο ηρακλειο να μου πει καποιο μαγαζι, διοτι ο πατερας μ δεν μενει εδω και γω δε ξερω.
*Kezar* Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 βαλε KAYABA EXCEL G τα ιδανικα για οικογενειακο αμαξι σου μιλαω εκ πειρας..αν βγαινουν για το μοντελο σου αυτα θα σου συστησουν ολοι..εκτος αμα θες ποιο σκληρα πας σε AGX αμα βαλεις τπτ sport Κλπ. αμα δεν εχεις 15+ ζαντα θα σου βγαζει πολυ θορυβο και χτυπηματα και θα ψωφησουν ευκολα.. τα εχω δοκιμασε ολα.!!!!! επισης πηγαινε σε αμορτισερα..και οχι σε μαγαζι με οτι να ναι..δεν το λεω επειδη εδειξες αυτο το μαγαζι..αλλα αλλο ενα συνεργειο και αλλο ενα αμορτισεραδικο.
Alxnks Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 γενικα για ανταλλακτικα hyundai εχε αυτο το site υποψη σου: http://www.koreatis.gr/
jeep13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 εχει γνωστο μηχανικο που θα τα τοποθετησει, οποτε μονο για αγορα ενδιαφερεται. αυτα που κανουν 47Ε να τα αποφυγει; ευχαριστω το σαιτ του κορεατη ειναι λιγο χλια δε βγαζω ακρη στα products λεει under construction και στην αναζητηση τα γβγαζει κινεζικα(μαλλον κορεατικα)
Alxnks Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 παιρνεις τηλεφωνο και ρωτας για οτι θες. φερνουν αυθεντικα ανταλλακτικα hyundai απευθειας απο κορεα
Alxnks Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 στο site πατησες εκει που λεει συνεργατες να δεις αν εχει στο ηρακλειο; αν εχει μπορεις να παρεις απο εκει. αν οχι..μπορεις να παρεις τηλεφωνο (αυριο ε...οχι σημερα, τετοια ωρα) να ρωτησεις τι παιζει με την περιπτωση σου.
nemesiskp Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 +1 για τα KAYABA EXCEL G.Πολυ καλα αμορτισερια.Αλλαξε και ελατηρια σε λιγο ποιο σκληρα και θα μεταμορφωθει το αξεντακι.Δεν θυμαμαι ποια ελατηρια ειχαμε βαλει στο αξεντ μαζι με τα KAYABA,αλλα θα μου ερθει που θα μου παει.......
jeep13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 τιμες πανα-κατω του κορεατη εχουμε; ηρακλειο δεν εχει ελατηρια δε παιζει να βαλουμ λογω μπατζετ και τα αμορτισερ ταλλαζουμε, επειδη τα παλια δεν πανε αλλο.
*Kezar* Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 +1 για τα KAYABA EXCEL G.Πολυ καλα αμορτισερια.Αλλαξε και ελατηρια σε λιγο ποιο σκληρα και θα μεταμορφωθει το αξεντακι.Δεν θυμαμαι ποια ελατηρια ειχαμε βαλει στο αξεντ μαζι με τα KAYABA,αλλα θα μου ερθει που θα μου παει....... δεν αντεχουν ελατηρια σε ποιο σκληρα.. πετανε ευκολα λαδι λογο πιεσης.. και ναι τα εχω σε εμενα με αυτο ακριβως ποιο σκληρα ελατηρια.και ναι εχουνε πεταξει μου το ειχε πει ο μηχανικος.. οχι Sachs δεν θα σου βγει σε βαθος χρονου η τιμη.. παρε KYB αξιοπιστια αμα θες ακουσε με.
Ntinaras Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 τα πηρα σημερα για το ιδιο αυτοκινητο απο τον www.ketselidis.gr 248 ευρω πολυ καλυτερη τιμη!
*Kezar* Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 excel g τα εβαλες ηδη πανω? σε ποιο αμαξι Btw? πριν τι φορουσε?
jeep13 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 αρχοντας ο ντιναρας.με μεταφορικη στη κρητη δεν θα υπαρχει προβλημα λογικα να στειλουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα