Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δεν εισαι σε ahci mode μαλλον, αλλα σε ide. Αυτο εκει που βλεπεις ειναι ο driver που χρησιμοποιει ο δισκος. Παρτε και ενα δικο μου ( = εχετε περιθωρια βελτιωσης...)
Dopethr0ne Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 μπορω να κανω κατι για να "μεταφερθω" σε σωστο mode :-P?
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 μπορω να κανω κατι για να "μεταφερθω" σε σωστο mode :-P? http://www.tomshardware.co.uk/forum/271613-14-ahci-transition-question
Dopethr0ne Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 http://www.tomshardw...sition-question thnx mate θα το επιχειρησω αυριο
moredread Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δεν εισαι σε ahci mode μαλλον, αλλα σε ide. Αυτο εκει που βλεπεις ειναι ο driver που χρησιμοποιει ο δισκος. Παρτε και ενα δικο μου ( = εχετε περιθωρια βελτιωσης...) gia SATA 3 Intel native ΚΑλός είσαι !! Ο Marvel Μου ΕΣΠΑΣΕ τα νευρα να δουλέψει αξιοπρεπώς!!! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ controller...Ταλαιπωρία! τον έχω με microsoft drivers...θα δοκιμάσω να του βάλω της MARvel Μήπως δώ βελτίωση.
Dopethr0ne Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 http://www.tomshardw...sition-question το εφτιαξα τελικα τωρα τσακ μπαμ! thanks!!
moredread Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 το εφτιαξα τελικα τωρα τσακ μπαμ! thanks!! Σε Sata II είσαι ε?
croesus Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Παρακινημένος από το νήμα έκανα και εγώ μια παραγγελία. Έχω όμως κάποιες απορίες. _Προφανώς θα έρθει μόνο δίσκος χωρίς κανένα παρελκόμενο, σωστά? _Ενώ μου έβγαζε τιμή 79,99 λίρες τελικά με χρεώσανε 72,24 λίρες?, μήπως ξέρει κάποιος γιατί, θα υπάρξουν και άλλες χρεώσεις? Δεν έχω εμπειρία αγορών από amazon. Ευχαριστώ πολύ.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Παρακινημένος από το νήμα έκανα και εγώ μια παραγγελία. Έχω όμως κάποιες απορίες. _Προφανώς θα έρθει μόνο δίσκος χωρίς κανένα παρελκόμενο, σωστά? _Ενώ μου έβγαζε τιμή 79,99 λίρες τελικά με χρεώσανε 72,24 λίρες?, μήπως ξέρει κάποιος γιατί, θα υπάρξουν και άλλες χρεώσεις? Δεν έχω εμπειρία αγορών από amazon. Ευχαριστώ πολύ. Από ότι βλέπω, σου έχουν αφαιρέσει το ΦΠΑ (20% στην Αγγλία) και έχουν προσθέσει μεταφορικά. Έχεις δώσει το ΑΦΜ σου στο amazon;
croesus Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Αν εννοείς, αν έχω επαγγελματική δραστηριότητα εγγεγραμμένη στο vies, ναι έχω επαγγελματικό ΑΦΜ.
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 gia SATA 3 Intel native ΚΑλός είσαι !! Ο Marvel Μου ΕΣΠΑΣΕ τα νευρα να δουλέψει αξιοπρεπώς!!! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ controller...Ταλαιπωρία! τον έχω με microsoft drivers...θα δοκιμάσω να του βάλω της MARvel Μήπως δώ βελτίωση. Δεν ειμαι σε intel, σε AMD ειμαι! (φαινεται στην εικονα). Δοκιμασα 4-5 εκδοσεις του ahci driver της AMD και ο καλυτερος σε ταχυτητες ειναι μια λιγο παλιοτερη εκδοση. το εφτιαξα τελικα τωρα τσακ μπαμ! thanks!! Να σαι καλα! Σε Sata II είσαι ε? Περα απο το αν ειναι σε sataII ή III που δεν φαινεται στην εικονα, ειναι με agility3 και οχι με sammy. (αυτο φαινεται)
jordan4 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 αυτό είναι κιτ για να βάλεις στην θέση του dvd/cd σκληρό δίσκο ώστε να έχεις 2 σκληρούς . Το κιτ έχει και εξωτερική usb θήκη για να βάλεις το υπάρχον dvd. και εγω ενδιαφερομαι για να αντικαταστήσω τον σκληρο σε ενα macbook white 2008. Να ψαξω μηπως για εναν με χαμηλοτερες αποδοσεις και 256 mb μιας και το mac ειναι αρκετα παλιο και sata 2? Φίλε μου όσο και να ψάξεις δεν θα βρεις κάτι που να αξίζει την διαφορά.. Χτυπάς τον samsung 256GB στις 140 λιρες απο το αγγλικό amazon και το εργαλείο σου θα φυσάει στην κυριολεξία!! Το ίδιο κάναμε εγώ και ένας φίλος μου στα laptop μας με sata2 με τον δίσκο που σου αναφέρω Είναι η καλύτερη ανανέωση που μπορείς να του προσφέρεις και πραγματικά δίνει ζωή!
croesus Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Να προσθέσω και ενα δικό μου. @matrixxx επειδή είμαι και εγώ σε amd πλατφόρμα, μήπως μπορείς να μου πεις ποια έκδοση achi driver χρησιμοποιείς? Επίσης θα ήθελα να μου πεις το νούμερο κάτω από το amd_sata-OK, τι είναι? Ευχαριστώ.
moredread Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δεν ειμαι σε intel, σε AMD ειμαι! (φαινεται στην εικονα). Δοκιμασα 4-5 εκδοσεις του ahci driver της AMD και ο καλυτερος σε ταχυτητες ειναι μια λιγο παλιοτερη εκδοση. Δοκίμασα με τους drivers εν τω μεταξύ της Marvel...και είχε τρελή μείωση στο Read 240ΜΒ/s .
giorginho Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Παρακινημένος από το νήμα έκανα και εγώ μια παραγγελία. Έχω όμως κάποιες απορίες. _Προφανώς θα έρθει μόνο δίσκος χωρίς κανένα παρελκόμενο, σωστά? _Ενώ μου έβγαζε τιμή 79,99 λίρες τελικά με χρεώσανε 72,24 λίρες?, μήπως ξέρει κάποιος γιατί, θα υπάρξουν και άλλες χρεώσεις? Δεν έχω εμπειρία αγορών από amazon. Ευχαριστώ πολύ. Εκτος του θεματος ΦΠΑ/ΑΦΜ, κοιταξε πριν αποσταλει η παραγγελια σου να μπεις στο ιστορικο παραγγελιων σου και να αλλαξεις την μεθοδο αποστολης σε Free super saver delivery, γιατι ετσι οχι απλως δε θα δεις αλλη χρεωση, αλλα θα γλιτωσεις και τα μεταφορικα που χρεωθηκες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα