Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 422
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδια ελεγα να τον παρω τον ιανουαριο καποια στιγμη, μετα το ανεβαλα για λογους οικονομικους αλλα τωρα απο δευτερα τριτη λεω να τον παραγγειλω επιτελους. :rolleyes:

Μιλαω για τον 128 αρη.

Πολυ καλη τιμη 105e.(Καλυτερα που δεν αγορασα τοτε- ηταν 145 ευρω αν θυμαμαι καλα).

• Moderators
Δημοσ.

Δεν ειναι 105€, ηταν 97 πριν 15 μερες, τωρα ειναι 100 ο Notebook (ανεβηκε η ισοτιμια, και 1 λιρα ο δισκος απο τοτε). Ιανουαριο πρεπει να ηταν πανω απο 160-170€, 145 ηταν Μαιο.  ;) 

Δημοσ.

Περαστε απο την αρχη windows. Θα ειναι το πιο γρηγορο φορματ που εχετε κανει.Οσο για τις επιδοσεις, σαφως κ ολα ειναι πιο γρηγορα ακομα κ σε σατα 2, αλλα οχι οτι δεν θα μπορουσαμε να ζησουμε κ χωρις τον ssd. Οταν θε πεσουν οι τιμες κι αλλο τοτε θα μπορεσουμε να αντικαταστησουμε τους μηχανικους.Γιατι οταν κατεβαζω ενα αρχειο 15gb στον μηχανικο και παω να το αποσυμπιεσω, ειναι δωρο αδωρον o ssd. Θα μου πεις γιατι το βαζεις στον μηχανικο; γιατι εκει ειναι η αποθηκη. Δεν εχει νοημα να το κατεβασω κ να το αποσυμπιεσω στον ssd και μετα να το μεταφερω στην αποθηκη.Sent from my HTC HD2 using Insomnia

Το θέμα δεν είναι ο χρόνος που απαιτείται για το φορμάτ και την εγκατάσταση του λειτουργικού, αλλά ο χρόνος να κατέβουν και να εγκατασταθούν όλες οι ενημερώσεις των windows, να μπούν drivers για όλες τις συσκευές, και να ρυθμιστεί τόσο το λειτουργικό όσο και τα προγράμματα που χρησιμοποιούσα.

Δημοσ.

Το θέμα δεν είναι ο χρόνος που απαιτείται για το φορμάτ και την εγκατάσταση του λειτουργικού, αλλά ο χρόνος να κατέβουν και να εγκατασταθούν όλες οι ενημερώσεις των windows, να μπούν drivers για όλες τις συσκευές, και να ρυθμιστεί τόσο το λειτουργικό όσο και τα προγράμματα που χρησιμοποιούσα.

Μαξ 2 μερες δουλεια αν ασχοληθεις σπαστά πχ 4 και 4 ωρες.

Ποτε δεν μου εχει παρει αρχικη εγκατασταση λειτουργικου με τα παρελκομενα πανω απο 2 μερες. Τωρα το fine tuning σαφως και θα παρει μεγαλυτερο διαστημα (βδομαδα/βδομαδες) αλλα το 80%+ της δουλειας εχει φυγει σε 2 ημερες.

Το θεωρω καλυτερο απο ενα migration ιδιως αν μιλαμε για μεταβαση απο μηχανικο σε ssd δισκο.

Δημοσ.

Ρε παιδιά θα τρελαθώ... Προσπαθώ να παραγγείλω τον 128αρι και μου βγάζει συνέχεια οτι δε γίνετε αποστολή στη διευθυνση που έβαλα (Ελλάδα)

Τι δε κάνω καλα γαμ@το. Please

• Moderators
Δημοσ.

Μαλλον εχεις βαλει τριτου πωλητη.

1. Αδειασε το καλαθι σου.

2. Πατα εδω και προσθεσε το στο καλαθι με το μεγαλο κουμπι "add to basket" πανω δεξια.

3. Προχωρα στο checkout.

4. Ετοιμος.

;)

Δημοσ.

Μαλλον εχεις βαλει τριτου πωλητη.

1. Αδειασε το καλαθι σου.

2. Πατα εδω και προσθεσε το στο καλαθι με το μεγαλο κουμπι "add to basket" πανω δεξια.

3. Προχωρα στο checkout.

4. Ετοιμος.

;)

Μάλιστα.

Μόνο οταν πωλητής είναι το ίδιο το amazon λοιπόν.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Μόνο οταν πωλητής είναι το ίδιο το amazon λοιπόν.

Όχι απαραίτητα. Πολλοί ανεξαρτητοι στελνουν. Καποιοι μαλιστα το δουλευουν και χωρις μεταφορικα. Εχω παρει απο συγκεκριμενο θηκη για νοκια, στις 5 περιπου λιρες, ΧΩΡΙΣ μεταφορικα !!!

Δημοσ.

Παιδια μολις εκανα την παραγγελια για τον 128αρη desktop kit.

Πες τε μου αν τα εκανα καλα γιατι πρωτη φορα αγοραζω απο αμαζον.

Μου λεει...

...not yet dispatched...

total before VAT 66.66

VAT 15.33

Total 81.99

ok ειναι?

Ρωταω γιατι ειμαι ασχετος τελειως και εχω μπερδευτει με οσα διαβασα...

Δημοσ.

Μόλις εδωσα την παραγγελία μου και εγώ σε αυτήν την τιμή που γράφεις. Έχω βάλει εναν desktop kit και ενα notebook. Αυτό που με παραξενεύει είναι ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης για τον έναν λέει Friday 3 Aug 2012 - Tuesday 21 Aug 2012. Ισχύουν οι ημερομηνίες? Είχα την εντύπωση οτι στέλνει πιο γρήγορα το amazon.

Δημοσ.

Iδια τιμη εβγαλε και για τα δυο?

Δηλ 81.99 + 81.99 = 163.98 ??

Που βλεπεις χρονο παραδοσης?

Εμενα δεν μου λει τιποτα...

Δημοσ.

Ναι αυτή είναι η τιμή. Πωλητής amazon. Χρόνο παράδοσης μου εχει βγάλει μόνο για τον notebook kit και ειναι αυτός που αναφέρω. Μην ανησυχείς θα σου βγάλει και για τον άλλο. Μπορείς να τα δεις στο Your Account >> View Open Orders

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...