Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά ήρθε και σε εμένα το μήνυμα για την διαθεσιμότητα του δίσκου, με ημερομηνία αποστολής στις 29/6/2012. Η κάρτα μου ήδη χρεώθηκε με το ποσό των 84,00€, οπότε στο τέλος της άλλης εβδομάδας, θα βρίσκεται στα χέρια μου. Εντύπωση μου έχει προκαλέσει η πτώση των τιμών, τον άλλον, που έχω ήδη στην κατοχή μου, τον αγόρασα αρχές Ιανουαρίου 143,00€.

Σε λίρες πόση ήταν η τιμή και σου βγήκε τόσο φτηνά;

• Απαντ. 422
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν κρατήθηκα και παρήγγειλα κι εγώ το notebook kit. Θα μπει στο δεύτερο μηχάνημα αφού ο intel 520 180GB στο κυρίως απλά το απογειώνει. Kudoz σε όλα τα τσακάλια που ποστάρουν όλες αυτές τις προσφορές !

Δημοσ.

@alexmmm

Καλησπέρα, μόλις τώρα είδα το μήνυμά σου. Η τιμή σε λίρες ήταν 66,66 και όπως πολύ σωστά είπε ο φίλος matrixxx, δεν έχω πληρώσει ΦΠΑ, γιατί πρόκειται γαι επαγγελματική συναλλαγή (ενδοκοινοτική απόκτηση) εγγεγραμμένου χρήστη στο Vies, η κανονική τιμή λιανικής ήταν 79,00 λίρες.

Δημοσ.

@alexmmm

Καλησπέρα, μόλις τώρα είδα το μήνυμά σου. Η τιμή σε λίρες ήταν 66,66 και όπως πολύ σωστά είπε ο φίλος matrixxx, δεν έχω πληρώσει ΦΠΑ, γιατί πρόκειται γαι επαγγελματική συναλλαγή (ενδοκοινοτική απόκτηση) εγγεγραμμένου χρήστη στο Vies, η κανονική τιμή λιανικής ήταν 79,00 λίρες.

ναι, δε το σκέφτηκα καθόλου....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια επειδη τελικα δεν παιζουν λεφτα για να αλλαξω ssd μπορω να κανω μια εξυπηρετηση σε καποιον που τον θελει και να βαλει λεφτα στην καρτα μου ,και να αλλαξω την διευθυνση αποστολης.

EDIT τωρα ειδα οτι ειναι πανω κατω ιδια η τιμη και ειναι διαθεσιμος οποτε μαλλον δεν αξιζει τον κοπο και κατα πασα πιθανοτητα θα ακυρωσω την παραγγελια αυριο

Επεξ/σία από skatopaido
Δημοσ.

Έγινε σε κάποιον dispatch?

Sent from my iPhone using Insomnia

Εμένα μόλις απεστάλη!

Εμένα μόλις απεστάλη!

Dispatched via Royal Mail (estimated arrival date: Thursday' date=' July 05, 2012).

Sent from my iPhone using Insomnia[/quote']

Δημοσ.

Όποιος παραλάβει ας ενημερώσει γιατί λόγω του μεγέθους του πακέτου θα έρθει λογικά σε μικρό φάκελο αλληλογραφίας με κίνδυνο να παραπέσει...

Δημοσ.

Όποιος παραλάβει ας ενημερώσει γιατί λόγω του μεγέθους του πακέτου θα έρθει λογικά σε μικρό φάκελο αλληλογραφίας με κίνδυνο να παραπέσει...

Εντάξει δεν είναι και φάκελος αλληλογραφίας.Μικρό δεματάκι είναι μεγέθους DVD.Απλά να υπολογίζεται ότι από την ώρα που φύγει το πολύ σε 1 εβδομάδα έχει φτάσει.

Δημοσ.

Εντάξει δεν είναι και φάκελος αλληλογραφίας.Μικρό δεματάκι είναι μεγέθους DVD.Απλά να υπολογίζεται ότι από την ώρα που φύγει το πολύ σε 1 εβδομάδα έχει φτάσει.

Λογικά θα το αφήνει στο γραμματοκιβώτιο γι αυτό το έγραψα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...