jmallen3 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 http://www.amazon.de/gp/offer-listing/B005OK6VJU/sr=/qid=/ref=olp_sss_new?ie=UTF8&colid=&coliid=&condition=new&me=&qid=&seller=&shipPromoFilter=1&sort=sip&sr=δεν ειναι ιδιος, αλλα απο το γερμανικο αμαζον?
nick_gr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 http://www.amazon.de/gp/offer-listing/B005OK6VJU/sr=/qid=/ref=olp_sss_new?ie=UTF8&colid=&coliid=&condition=new&me=&qid=&seller=&shipPromoFilter=1&sort=sip&sr=δεν ειναι ιδιος, αλλα απο το γερμανικο αμαζον? Αποστέλετε λέει σε 1-3 εβδομάδες.
jmallen3 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Dispatch Estimate απο το link που εδωσα: 9. Juli 2012 - 11. Juli 2012 Αρκετα νωριτερα απο το αγγλικο.Αλλα να μας πει καποιος που ξερει οτι ειναι ο ιδιος.
nick_gr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Dispatch Estimate απο το link που εδωσα: 9. Juli 2012 - 11. Juli 2012 Αρκετα νωριτερα απο το αγγλικο.Αλλα να μας πει καποιος που ξερει οτι ειναι ο ιδιος. Ο ίδιος είναι. Γερμανικά δε ξέρω, αλλά λέει Notebook Upgrade kit.
jay_D Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Παιδιά λέτε να κάνω κ εγώ παραγγελία από το γερμανικό??? Μου τον βγάζει στα 124 !!!!
nick_gr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Τον έχω βρεί σε Αγγλικό κατάστημα άμεσα διαθέσιμο αλλά εχει κάποιες ιδιαιτερότητες. Αν πληρώσετε μέσω paypal πρεπει να έχει γίνει verify η διεύθυνσή σας σύμφωνα με τη διεύθυνση που αναγράφει η κάρτα σας (στο λογαριασμό της τράπεζας). Αλλιώς αποδέχετε την εισαγωγής κάρτας Visa/Electron (καταραμένη Amer.Express ), αλλά και πάλι ισχύει αυτό με τη πιστοποίηση διεύθυνσης. Τους έχω στείλει μαιλ προκειμένου να μου πουν ακριβώς πως λειτουργεί το κατάστημά τους. Αναφέρουν ότι υπάρχει κάποια διαθεσιμότητα. Οταν πάρω απάντηση θα σας αναφέρω το κατάστημα και τις λεπτομέριες.
jmallen3 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Παιδιά λέτε να κάνω κ εγώ παραγγελία από το γερμανικό??? Μου τον βγάζει στα 124 !!!! 110€ σε μενα που τον παρηγγειλα. διαλεξε να ειναι το notebook kit για να στο βγαλω στη σωστη τιμη
Hillmaster_GR Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Επειδή ενδιαφέρει και μένα η αγορά του παραπάνω SSD, θα ήθελα να ρωτήσω τους γνώστες 2-3 πραγματάκια. 1) Εάν τον εγκαταστήσω σε επιτραπέζιο υπολογιστή με WinXP Pro SP3, θα έχω πρόβλημα με drivers; Το σύστημα μου αποτελείται από έναν Q6600@2,40GHz σε Μ/Β Gigabyte X38-DQ6. 2) Για να εγκαταστήσω τον SSD notebook edition στον επιτραπέζιο υπολογιστή, θα πρέπει να πάρω ειδικό bracket; 3) Κατάφερε κάποιος να "κλωνοποιήσει" με επιτυχία τον δίσκο με το λειτουργικό στον SSD με το usb καλώδιο και το Norton Ghost και να τον κάνει να λειτουργήσει ως boot disk; Ευχαριστώ.
jay_D Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 110€ σε μενα που τον παρηγγειλα. διαλεξε να ειναι το notebook kit για να στο βγαλω στη σωστη τιμη Ωραία!Πρέπει να κάνω κ εγγραφή στο .de και να πάω κ στην τράπεζα γτ στην κάρτα έχω ακριβώς 105 απο αυτόν στον .uk που θα ακυρώσω! Κρίμα είχα την ελπίδα οτι μέσα στην εβδομάδα θα μας άλλαζαν πάντως τις ημερομηνίες!
jmallen3 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Επειδή ενδιαφέρει και μένα η αγορά του παραπάνω SSD, θα ήθελα να ρωτήσω τους γνώστες 2-3 πραγματάκια. 1) Εάν τον εγκαταστήσω σε επιτραπέζιο υπολογιστή με WinXP Pro SP3, θα έχω πρόβλημα με drivers; Το σύστημα μου αποτελείται από έναν Q6600@2,40GHz σε Μ/Β Gigabyte X38-DQ6. 2) Για να εγκαταστήσω τον SSD notebook edition στον επιτραπέζιο υπολογιστή, θα πρέπει να πάρω ειδικό bracket; 3) Κατάφερε κάποιος να "κλωνοποιήσει" με επιτυχία τον δίσκο με το λειτουργικό στον SSD με το usb καλώδιο και το Norton Ghost και να τον κάνει να λειτουργήσει ως boot disk; Ευχαριστώ. 1)Δεν νομιζω να υπαρχει κανενα προβλημα 2)Για τον notebook edition ναι, χρειαζεσαι bracket, εκτος αν δεν τον κουνας καθολου και τον βαλεις μεσα ισα να στεκεται και να ειναι συνδεδεμενος με τα καλωδια. Ωραία!Πρέπει να κάνω κ εγγραφή στο .de και να πάω κ στην τράπεζα γτ στην κάρτα έχω ακριβώς 105 απο αυτόν στον .uk που θα ακυρώσω! Κρίμα είχα την ελπίδα οτι μέσα στην εβδομάδα θα μας άλλαζαν πάντως τις ημερομηνίες! μην σας παρω στο λαιμο μου κιολας και αλλαξει τιποτα, απλα ανεφερα τι ακριβως μου ειπαν στο chat του amazon πριν λιγο και ενω επεμεινα οτι τον χρειαζομαι νωριτερα, μου ειπαν οτι 6 αυγουστου θα παραλαβουν απο τον προμηθευτη τους...
jay_D Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 μην σας παρω στο λαιμο μου κιολας και αλλαξει τιποτα, απλα ανεφερα τι ακριβως μου ειπαν στο chat του amazon πριν λιγο και ενω επεμεινα οτι τον χρειαζομαι νωριτερα, μου ειπαν οτι 6 αυγουστου θα παραλαβουν απο τον προμηθευτη τους... Στο λαιμό σου δεν θα μας πάρεις! Η απόφαση είναι δική μας κ εσύ πολύ καλά έκανες κ μας ενημέρωσες!!!
nick_gr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Ωραία!Πρέπει να κάνω κ εγγραφή στο .de και να πάω κ στην τράπεζα γτ στην κάρτα έχω ακριβώς 105 απο αυτόν στον .uk που θα ακυρώσω! Κρίμα είχα την ελπίδα οτι μέσα στην εβδομάδα θα μας άλλαζαν πάντως τις ημερομηνίες! Δεν χρειάζεσαι άλλο λογαριασμό με τα ίδια στοιχεία μπορείς να προχωρήσεις σε αγορά. Το θέμα είναι να καταλαβαίνεις περίπου τι επιλέγεις. Ίσως κάνοντας κάποια μετάφραση σε translator.
jay_D Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δεν χρειάζεσαι άλλο λογαριασμό με τα ίδια στοιχεία μπορείς να προχωρήσεις σε αγορά. Το θέμα είναι να καταλαβαίνεις περίπου τι επιλέγεις. Ίσως κάνοντας κάποια μετάφραση σε translator. Ok ευχαριστώ για την πληροφορία κ τη συμβουλή! Θα το κοιτάξω!
jay_D Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μετά απο επικοινωνια με το amazon με διαβεβαιωσαν πως stock παλι θα εχουν στις 6 Αυγουστου μιας και τοτε θα παραλαβουν απο τον προμηθευτη τους Πάντως εγώ που τους ρώτησα για το πότε μου είπαν οτι το αργότερο θα έχει γίνει η αποστολή στις 30 Ιουλίου!
nick_gr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Πάντως εγώ που τους ρώτησα για το πότε μου είπαν οτι το αργότερο θα έχει γίνει η αποστολή στις 30 Ιουλίου! Εμένα στο Αγγλικό χθές το βράδυ παρόλο που το dispatch date στην παραγγελία μου είναι έως 2 Αυγούστου μου είπαν ότι θα γίνει dispatch μέχρι τις 15/8.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα