moredread Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Μην τρελαίνεστε με το SATA2 vs 3 Η διαφορά που θα δώσει το SATA3 είναι σε sequential read και writes. Δλδ, όταν προσπαθείς να διαβάσεις/γράψεις ένα τεράστιο αρχείο όσο πιο γρήγορα μπορείς (πχ, copy). Αυτό το σενάριο όμως είναι ακαίο. Σε συνήθη χρήση, το 90% των read/writes αφορούν 4KB και 512KB chunks και σ'αυτά ο δίσκος δε μπορεί να "γεμίσει" το bandwidth του SATA2. Έτσι η διαφορά με το SATA3 καταλήγει να είναι απλά η γρηγορότερη σηματοδοσία του πρωτοκόλλου: πόσο γρήγορα δλδ "μιλάει" ο SATA controller με το δίσκο, διαφορά που είναι πρακτικά μη παρατηρήσιμη. Ειδικά για 4ΚΒ chunks ακόμη και το SATA1 δε θα είχε σημαντική διαφορά από το SATA3. +1
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Στις £77.98 τωρα. Το λινκ στο #143.
Tsokrat Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Παιδια αν τον παραγγείλω τωρα στις 79,99 θα χρεωθω 99 ευρω? Παιζει τιποτα με το ΦΠΑ; Πρωτη φορα θα παρω απο αμαζον.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Βαλε τον στο καλαθι, προχωρα την παραγγελια κ πριν πληρωσεις θα σου δειξει το τελικο ποσο σε GBP συμπεριλαμβανομενου ελληνικου ΦΠΑ. Μετα αν θες πληρωνεις κ ολοκληρωνεται η παραγγελια.
Tsokrat Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Το έκανα. Βασικα πηρα τον μεγαλο 256gb. Στο τελος μου ελεγε τιμη σε ευρω. Ποτε θα μου τραβηξουν τα λεφτα απο την κάρτα? Και με την παραδοση λιγο αργα δεν ειναι να μου ερθει 1 ιουλιου με 1 αυγουστου?
gruser Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 δεν εχεις βαλει να πληρωνεις σε λιρες για αυτο πατα εκει που λεει Turn On / Turn Off Amazon Currency Converter νομιζω αυτο ειναι..δε θυμαμαι ακριβως.. οταν γινει dispatch θα σε χρεωσει στη καρτα.
Tsokrat Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Ποτε δηλαδη? εγινε dispatch αλλα δεν τα τραβηξε. ασε που ενω ελεγε 149,99 λιρες με χρεωσε 153,50. Χρεωση αποστολης δεν ειναι γιατι εβαλα την τζαμπε....
gruser Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 επρεπε να πληρωνεις σε λιρες οχι σε ευρω. χρεωνεσαι πιο πολυ ετσι. αν στη σελιδα του προιοντος ελεγε 149.99 λιρες ενω στο checkout 153.50 λιρες λογικα ηταν το VAT. απλα επειδη ειπες πριν οτι πληρωσες σε ευρω. στο λογαριασμο σου στα open orders σου λεει Dispatched ?
Tsokrat Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 ναι το VAT ειναι που το ανεβαζει αν και δεν ξερω τι ειναι το VAT. Εχεις δικιο στον λογαριασμο μου εκει που ειπες λεει Not yet dispatched... Ποτέ θα γινει dispatched αυτο? Και τελος αυτο που ρωτησα παραπανω και λεει απο 1 July-1 August...Τοτε θα μου ερθει?
c0prse_grinder Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Παιδια αν τον παραγγείλω τωρα στις 79,99 θα χρεωθω 99 ευρω? Παιζει τιποτα με το ΦΠΑ; Πρωτη φορα θα παρω απο αμαζον. θα παει στα 105 ευρω διοτι θα χρεωθεις το ελληνικο ΦΠΑ
moredread Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 μια ερώτηση, εγώ που τον έχω χύμα στην βάση του κουτιού πάνώ σε τάπες για πόδια καρέκλας υπάρχει πρόβλημα?
teodor_ch Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 μια ερώτηση, εγώ που τον έχω χύμα στην βάση του κουτιού πάνώ σε τάπες για πόδια καρέκλας υπάρχει πρόβλημα? αν αρχίσεις να κουνάς το κουτί πέρα δώθε και να το αναποδογυρίζεις απλά ο ssd σου θα αποκτήσει μερικές γρατζουνιές εξωτερικά και μπορεί να χτυπήσει κάτι άλλο μέσα αν είσαι ένας φυσιολογικός χρήστης τότε ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα!
nektar13 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Παιδια μια ερωτηση για τον ΦΠΑ. Μπορω να τον δηλωσω κανονικα να τον γλυτωσω? Ειμαι ελευθερος επαγγελματιας. Αν ειναι να τον παρω απο εξω που ειναι πιο φτηνος. Ευχαριστω πολυ
nek4d Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Παιδια μια ερωτηση για τον ΦΠΑ. Μπορω να τον δηλωσω κανονικα να τον γλυτωσω? Ειμαι ελευθερος επαγγελματιας. Αν ειναι να τον παρω απο εξω που ειναι πιο φτηνος. Ευχαριστω πολυ μονο αν εχεις ενεργοποιησει λογιστικα ενδοκοινοτικες συναλλαγες. (ο λογιστης θα σου λυσει περαιτερω αποριες για διαφορες ΦΠΑ κλπ)
nick_gr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Άλλαξε σε κανέναν η ημερομηνία παραλαβής; Εγώ παρήγγειλα 19/6 και τώρα μου γράφει εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης 14/7-2/8.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα