savatage2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Όπως έγραψα και στο τίτλο ψάχνω ένα φορητό σε αυτό το όριο τιμών. Με ενδιαφέρει προγράμματα(autocad,solidworks και άλλα προγράμματα για μεταπτυχιακό)για internet,μουσική,ταινίες. Τα παιχνίδια δεν είναι η προτεραιότητα μου (έχω desktop). Έχω δει ένα sony vaio στα 550 ευρώ. Είμαι γενικά fun της sony άλλα ακούω περίεργα για το service. Αν και ότι συσκευή sony έχω πάρει δεν χρειάστηκε service ούτε στα 20 χρόνια.... Μήπως να περιμένω να έρθουν υπολογιστές με windows 8 ή δεν αξίζει??? Ακούω όλες τις προτάσεις. Θέλω κάτι αξιόπιστο,σταθερό, και με καλή υποστήριξη. Αν είναι κάτι εξαιρετικό μπορεί να δώσω και λίγα παραπάνω άλλα να αξίζει τα λεφτά του.
ppnntt13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 σχετικά με την υποστήριξη τα καλύτερα ακούγονται για τα dell , μια λύση που πιστεύω θα σε καλύψει είναι το dell q15r
liakjim Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Πολυ καλα τα Dell. Ενας φιλος μου παντως πηρε αυτον : http://www.e-experts.gr/sony-vaio-vpc-f23k1e-b-p-1339.html Μιλαμε για οθοναρα. Αν μπορεις δες τον απο κοντα.
savatage2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Τελικά το project της αγοράς laptop ακυρώνεται. Θα πάω για χοντρή αναβάθμιση του desktop μου(στην ουσία όλα καινούργια θα είναι). Θα ανοίξω σχετικό νήμα σύντομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα