laikos123 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 αγόρασα την turbox notebook cooler NC215 link αλλα δεν κάνει δουλειά.ΔΛΔ το ανεμηστηράκι δεν βγάζει πολύ αέρα ίσα ίσα που τον νιώθω όταν βάζω το χέρι μου...μπορώ ίσως να το ρυθμίσω ή έτσι πρέπει να έιναι; Γιατί είτε το έχω είτε όχι το ίδιο έιναι.
SeXBOX Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δεν μπορείς να το ρυθμίσεις. Μα καλά, πριν το αγοράσεις δεν είδες τις κριτικές από άλλους κατόχους; Κανένας τους δεν είναι ευχαριστημένος, τσάμπα τα λεφτά! Διέθεσε παραπάνω χρήματα και πήγαινε εδώ: http://www.e-shop.gr/s/PER.806782/COOLERMASTER-R9-NBS-USTD-GP-NOTEPAL-U-STAND-BLACK.html Εγώ την έχω την βάση και είμαι κατευχαριστημένος με αυτήν!
Chris92 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 ΝΟμιζω εχεις δικαιωμα αλλαγης εντος 10 ή 20 ημερων χωρις ομως να εχεις ανοιχτει η συσκευασια.Οποτε αν εχεις κρατησει σε καλη κατασταση της συσκευασια μαζι με ολα τα παρελκομενα και η ψυκτρα δεν εχει εμφανη σημαδια χρησης πιστευω ξερεις τι πρεπει να κανεις!!!!!
laikos123 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 δεν πειράζει θα την κρατήσω γιατί έχουμε όλοι λάπτοπ στη οικογένεια οπότε κάποιος θα την θέλει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα