driftingcris Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα. Λοιπόν σήμερα εκεί που ειμουν στο facebook ξαφνικα με πεταει το ιντερνερτ(στικακι κοσμοτε βλεπετε). Τεσπα συχνο φαινομενο. Το ξαναβαζω και μετα ειχα προβληματα με το fb. Ακομα και τωρα, δεν μου εμφανιζει τους φιλους στο τσατ, δεν μου ανοιγει μηνύματα και ειδοποιησεις, δεν μπορω να κανω like ή comment, δεν μπορω να δω φωτο εκτος αν τις ανοιξω σε αλλη καρτελα, και τελος δεν μπορω να αλαξω φωτο προφιλ. Τι γινετε ρε παιδια? Ριχτε τα φωτα σας
geowizard Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Αντε, μπας και ξεβρομίσει ο τοπος απο το καταραμενο fb.
driftingcris Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Αντε, μπας και ξεβρομίσει ο τοπος απο το καταραμενο fb. Κοιτα δεν διαφωνω, αλλα για τους εξαρτημένους
NikosKallithea Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Αντε, μπας και ξεβρομίσει ο τοπος απο το καταραμενο fb. Συμφωνώ
driftingcris Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Συμφωνώ Ναι καλα κανετε και εγω μαζι σας αλλα ειστε offtopic
NikosKallithea Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Ναι καλα κανετε και εγω μαζι σας αλλα ειστε offtopic Καμια φορά τα offtopic είναι ποιο χρήσιμα απο τα ontopic. Να περνάς καλά εκεί στο fb
geowizard Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Καλα ρε, τοσοι συμφωνείτε αλλα ουτε ενα +1 δεν ειδα!
driftingcris Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Καμια φορά τα offtopic είναι ποιο χρήσιμα απο τα ontopic. Να περνάς καλά εκεί στο fb Ναι οτι πεις. να περνας καλα και εσυ με τα ακυρα σου Καλα ρε, τοσοι συμφωνείτε αλλα ουτε ενα +1 δεν ειδα! Και λετε εμενα κολιμενο με φβ?????? πλακα μου κανετε Καποιος mod Να το σβησει παρακαλω.
geowizard Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Και λετε εμενα κολιμενο με φβ?????? Αρεσκεις ή ου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα