ckraven Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα σε όλους . Μόλις έκανα ένα μιρκό upgrade και πέρασα mobo ASUS M5A87 μέ τον απίστευτα θορυβώδη Phenom II x4 965 στα 3,4Ghz ΒΕ. Θέλω να αλλάξω ψύκτρα εννοείται .. Δεν πρόκειται να πάω για μεγάλο OC, idle έχω γύρω στα 48-50C με την stock. Αυτό που φοβάμαι πάνω από όλα είναι το αν θα χωρέσει στο κουτί μου , ASUS VENTO A8, ( ATX mid tower) το οποίο έχει διαστάσεις 18cm πλάτος και 41cm ύψος μια τυχαία επιλογή που θα κάνω και αν επίσης σε AM3+ socket Μπορώ να βάλω AM3 compatible ψύκτρα. Ξέρω ότι δεν έχει μεγάλες αλλαγές το δέσιμο και τα λοιπά αλλά θέλω να 'μαι σίγουρος . Επίσης θέλω χαμηλότερο θόρυβο από αυτόν, οποίος ΔΕΝ αντέχεται με τίποτα (έχει στο υπόβαθρο ένα υψίσυχνο φύσημα το οποίο μπορεί πραγματικά να σε τρελλάνει) και όλα αυτά με το πολύ 40-50 έουρος !!!! Ευχαριστώ προκαταβολικά για τυχόν απαντήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pano Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα φίλε μου,στο bios τα Cool'n'Quiet ,Qfan και ότι άλλο πρόγραμμα έχει η μητρική σου για εξοικονόμηση ενέργειας του επεξεργαστή και ρύθμιση των στροφών του ανεμιστήρα της ψύκτρας είναι ρυθμισμένα σωστά; Επίσης από τι άλλο αποτελείται το pc σου(κυρίως κάρτα γραφικών αν υπάρχει) και πόσους ανεμιστήρες έχει το κουτί σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ckraven Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Είναι όλα ενεργοποιημένα από το BIOS αλλά ακόμα και στη silent λειτουργία του Q-Fan δεν πέφτουν οι στροφές κάτω από 4700. Το κουτί έχει μόνο έναν ανεμιστήρα τον κλασσικό κάτω από το τροφοδοτικό. NVIDIA GeForce GTS450 OC στα 925/1850 MHz 3x Kingston KHX1600 2Gb DDR3 HDD: Seagate 320Gb/7200rpm, Western Digital 500Gb/7200rpm και το τροφοδοτικό OCZ ZS 550W. Αυτά είναι όλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα