Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας...θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση έχω αγοράσει ΑΥΤΗΝ την κεραία και θέλω να ξέρω αν μπορώ να την τοποθετήσω στο (μπαλκόνι) μου η μου το απαγορεύει κάποιος νόμος η υπάρχει περίπτωση να φάω πρόστιμο

Δημοσ.

κοιτα επηδη καταλαβα γιατι την θες ο νομος νομιζω δεν σου απαγορευει να βγαλεις κατι μπαλκονι σου αλλα αμα παρει ο νομος χαμπαρι οτι κατι κυλαει στον αερα τοτε εκει εισαι παρανομος εγω παντος που την εχω περιπου 1 χρονο εξω μπαλκονι δεν μου εχουν ερθει κανεις για παραπονα αλοστε ειμαι και νομιμος :P

Δημοσ.

αν σε ρωτησουν τιποτα περιεργοι γειτονες πες οτι ειναι για να ενισχυσεις το σημα της τηλεορασης και παπαλα. ετσι κι αλλιως η συγκεκριμενη δεν εχει και πολυ αντισυμβατικη εμφανιση.

Δημοσ.

απ' οτι ξερω δεν απαγορευεται και μπορεις να την βαλεις οπου γουσταρεις !

επισης αν θα (κλεβεις) ιντερνετ απο καποιον ισως την δει και το κλειδωσει η δεν ξερω και εγω τι αλλο μπορει να κανει !^_^

Δημοσ.

OFF TOPIC παντος το καλο με τους γειτονες ειναι οτι δεν ασχολουνται τωρα τελευτεα οποτε και οργιο να κανεις στην βεραντα σου καρφακι :P:P

Οσο για την κεραια ναι οντος μοιαζει με τηλεορασης οποτε στα συγραματα σου τους γραφεις :P

Δημοσ.

κοιτα επηδη καταλαβα γιατι την θες ο νομος νομιζω δεν σου απαγορευει να βγαλεις κατι μπαλκονι σου αλλα αμα παρει ο νομος χαμπαρι οτι κατι κυλαει στον αερα τοτε εκει εισαι παρανομος εγω παντος που την εχω περιπου 1 χρονο εξω μπαλκονι δεν μου εχουν ερθει κανεις για παραπονα αλοστε ειμαι και νομιμος :P

Εχω συνεννοηθεί με τον γείτονα για αυτό δεν υπάρχει πρόβλημα άλλωστε πληρώνω το μισό λογαριασμό του ίντερνετ του το ξέρει ο άνθρωπος απλά μου είπανε οτι απαγορεύετε να τοποθετήσω κεραία σε μπαλκόνι οποιαδήποτε ...μονο σε ταράτσα επιτρέπετε αληθεύει?

Δημοσ.

απο το λινκ (μαγαζι) που εβαλες την πηρες ?

ενδιαφερομαι και εγω για ενισχυση σηματος και φαινεται καλη η συγκεκριμενη :rolleyes:

Δημοσ.

Εχω συνεννοηθεί με τον γείτονα για αυτό δεν υπάρχει πρόβλημα άλλωστε πληρώνω το μισό λογαριασμό του ίντερνετ του το ξέρει ο άνθρωπος απλά μου είπανε οτι απαγορεύετε να τοποθετήσω κεραία σε μπαλκόνι οποιαδήποτε ...μονο σε ταράτσα επιτρέπετε αληθεύει?

Οχι βρε συ γιατι να απογορευετε ειναι σαν να λες οτι απογορευετε να βαλεις internet με ρουτερ δηλαδη δεν εχεις internet :P απο τη στιγμη που εισαι νομιμος δεν σε νοιαζει καστανο.Εχεις και καποια alpha να φανταστω ε?

Δημοσ.

α ναι αυτο ειναι αληθεια οπου στρεφεις με αυτη την κερεα οι αλοι εχουν ασθενες σημα σε κινητα τηλεορασης αλλα αυτο εξαρτατε απο τον ανταπτορα σου δηλαδη αμα ο ανταπτορα σου ειναι 1000mw τα σωτονεις ολα ...... στα 500 και κατω εισαι κουκλι ..

κοιτα δεν ξερω αν προσεξες στα link που ανεβασες ειναι ολα για πολυκατοικιες αλλα και παλη δεν νομιζω να ειναι θεμα

Δημοσ.

απο το λινκ (μαγαζι) που εβαλες την πηρες ?

ενδιαφερομαι και εγω για ενισχυση σηματος και φαινεται καλη η συγκεκριμενη

απαντηση please :(

Δημοσ.

α ναι αυτο ειναι αληθεια οπου στρεφεις με αυτη την κερεα οι αλοι εχουν ασθενες σημα σε κινητα τηλεορασης αλλα αυτο εξαρτατε απο τον ανταπτορα σου δηλαδη αμα ο ανταπτορα σου ειναι 1000mw τα σωτονεις ολα ...... στα 500 και κατω εισαι κουκλι ..

κοιτα δεν ξερω αν προσεξες στα link που ανεβασες ειναι ολα για πολυκατοικιες αλλα και παλη δεν νομιζω να ειναι θεμα

Σε πολυκατοικία είμαι και μάλιστα νοικιάζω

Δημοσ.

αμα σε ανησυχει το θεμα ρωτα τον υπευθυνο και εσυ τον Μπαλαφουτη εχεις ?? :P

απο θεμα νομου ομως εισαι καθαρος ...

Δημοσ.

αμα σε ανησυχει το θεμα ρωτα τον υπευθυνο και εσυ τον Μπαλαφουτη εχεις ?? :P

απο θεμα νομου ομως εισαι καθαρος ...

Αυτό σου λέω ο νόμος λέει οτι απαγορεύετε οποιαδήποτε κεραία ακόμα και τηλεοράσεως στο ΜΠΑΛΚΟΝΙ μόνο στην ταράτσα επιτρέπετε

Δημοσ.

εγω στη θεση σου θα επερνα δυο μεγαλα φουντοντα φθτα θα τα εβαζα μπροστα απο την κεραια και τελος και πιστεψε με δεν θα εβλεπε κανεις τιποτα αμα εχεις τοσο μεγαλο θεμα κανε αυτο δεν βλεπω αλλη επιλογη...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...