matzis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα, Έχω το Thomson TG585 V8, και το Fritz Box 7140 κ θέλω να κάνω το 7140 Repeater για το πρώτο, ασύρματα όμως. Διάβασα κ άλλα thread με παρόμοιο περιεχόμενο αλλά είτε δεν ήταν για το V8, είτε ήταν με καλώδιο. Κατάφερα να μπαίνω στο Internet, αν είμαι συνδεμένος ασύρματα στο Fritz, ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΛΩΔΙΟ στο Thomson. (Δηλαδή Thomson----ethernet----Fritz- - - WiFi - - - PC). Κάτι τέτοιο όμως, για την χρήση που το θέλω δεν είναι κ ότι το πιο βολικό. Το IP του Fritz: 192.168.1.253 (Το άλλαξα εγώ) Το IP του Thomson: 192.168.1.254 Ευχαριστώ
billkolias Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δεν νομίζω κανένα να εχει αυτήν ητν δυνατότητα.Δεν γίνεται αυτό που θες, μόνο αν βρεις κανένα custom firmware αλλα μαλλων εν υπαρχει η δούλεψε τα έτσι σε bridge mode η πάρε ενα κανονικό reapeter
poulinos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 αν συνδεσεις με καλωδιο το ενα με το αλλο με καλωδιο τοτε παιζει ευκολα απλα το ενα θα ειναι adsl router Το αλλο θα ειναι access point. αν τωρα θες wireless δηλαδη repeater ναι γινεται γιατι οσο θυμαμαι και το fritz εχει wds αλλα. α.το wds στο v8 γινεται μονο απο Telnet β.το wds στο Thomson οσο ξερω παιζει μονο με wep. αν παρολα αυτα θες να το κανεις αντι να παρεις ενα φτηνο Repeater πχ tp link τοτε πες μου να σου πω πως γινεται απο telnet το wds.
magenta Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 αν παρολα αυτα θες να το κανεις αντι να παρεις ενα φτηνο Repeater πχ tp link τοτε πες μου να σου πω πως γινεται απο telnet το wds. Πως γίνεται;
poulinos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 θα σε απογοητευσω τελικα.προχτες εκανα κατι δοκιμες για wds και προσεξα οτι στο v8 δεν υπαρχει wds.υπαρχει μονο στο v7 και μετα στο 784.οι οδηγιες ειναι εδω http://npr.me.uk/wds.html και ειναι σωστες αλλα δεν παιζει το v8.δεν βρηκα πουθενα Wds με generic firmware.επισης το μεγαλο μειονεκτημα που εχει το wds ειναι οτι παιζει μονο με Wep.επισης καποιος που το δοκιμασε (αυτος που εγραψε το αρθρο) γραφει οτι εχει με 2 διαφορετικα ρουτερ αρκετα μεγαλο Packet loss που δεν ξερω κατα ποσο αληθευει γενικοτερα η ετυχε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα