GPOWERR Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Θα ηθελα να ρωτησω το εξης σε οποιον φιλο μπορει να βοηθησει.Εχω μια εκδοση αυθεντικη των windows 7 ultimate greek στο λαπτοπ μου το οποιο ειχε κατα την αγορα τοy τα windows vista.Μου την εδωσε ενας φιλος σε dvd με τον δικο της κωδικο και ειναι νομιμη εκδοση.Μπορω να εγκαταστησω τα windows 7 αυτα επισης και σε ενα σταθερο desktop pc που προκειται να συναρμολογησω η' θα πρεπει να αγορασω νεα εκδοση των windows 7? Μπορω να γυρισω το λαπτοπ μου στην εκδοση vista που ειχε απο το εργοστασιο και να χρησιμοποιησω την εκδοση windows 7 που εχω στο νεο desktop pc μονο? ευχαριστω εκ των προτερων,
TheELF Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μου την εδωσε ενας φιλος σε dvd με τον δικο της κωδικο και ειναι νομιμη εκδοση. Νόμιμη γίνεται με την δήλωση του κλειδιού στην microsoft. Μπορω να εγκαταστησω τα windows 7 αυτα επισης και σε ενα σταθερο desktop pc που προκειται να συναρμολογησω η' θα πρεπει να αγορασω νεα εκδοση των windows 7? Δες την άδεια που έχει (oem π.χ. ) ή πάρε τηλ. την microsoft και με βάση το κλειδί θα σου πούνε για πόσους Η/Υ είναι η άδεια. Μπορω να γυρισω το λαπτοπ μου στην εκδοση vista που ειχε απο το εργοστασιο και να χρησιμοποιησω την εκδοση windows 7 που εχω στο νεο desktop pc μονο? Αν έχεις τα δισκάκια του ή είναι άθικτο το διαμέρισμα επαναφοράς του τότε ναι μπορείς,αλλά δες πρώτα το προηγούμενο.
geowizard Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Θα ηθελα να ρωτησω το εξης σε οποιον φιλο μπορει να βοηθησει.Εχω μια εκδοση αυθεντικη των windows 7 ultimate greek στο λαπτοπ μου το οποιο ειχε κατα την αγορα τοy τα windows vista.Μου την εδωσε ενας φιλος σε dvd με τον δικο της κωδικο και ειναι νομιμη εκδοση.Μπορω να εγκαταστησω τα windows 7 αυτα επισης και σε ενα σταθερο desktop pc που προκειται να συναρμολογησω η' θα πρεπει να αγορασω νεα εκδοση των windows 7? Μπορω να γυρισω το λαπτοπ μου στην εκδοση vista που ειχε απο το εργοστασιο και να χρησιμοποιησω την εκδοση windows 7 που εχω στο νεο desktop pc μονο? ευχαριστω εκ των προτερων, Κανονικα τα windows ειναι για μονο 1 ενεργοποιηση, αλλα πιστευω οτι την λυση μπορεις να βρεις και αλλιως (π.χ. ο θειος ο μητσος κτλ)
GPOWERR Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Αυτο για το θειο Μητσο το ξερω αλλα ημουν "εκτος νομου" για 15 χρονια τουλαχιστον και ειπα αυτη την φορα να γινω καλλυτερος πολιτης Λεω να κανω μια δοκιμη να τα εγαταστησω και στο desktop και αν ζητησει λεφτα για ενεργοποιηση ξανα,τοτε βλεπουμε για τον θειο.Παντως ξεφτιλα να μην μπορουμε να τα εγαταστησουμε σε 2 η/υ του σπιτιου μας...Απο οτι ειδα θελουν 119 ευρω για δευτερη αδεια και ηδη στα 3 χρονια εχω πληρωσει 2 φορες(vista,win7) για γνησια
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μπορείς πάντα να αγοράσεις ένα Retail και να τελειώνεις
GPOWERR Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Λεω να προσπαθησω να κανω εγκατασταση και validation και βλεπουμε...ευχαριστω παντως για τις ιδεες ολους τους φιλους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα