Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια ενας φιλος μου πηρε εναν επεξεργαστη 3570κ για ακριβεια και εχει μια μικρ μικρη γρατζουνια που το μιζερο ματι μου ειδε :whistle: αλλα λειτουργει κανονικα χωρισ να εχει θεμα ουτε απο θερμοκρασιεσ ουτε τιποτα α κατι ακομα πωσ μπορω να ελενξω αν οι ραμ ειναι οκ μεσα απο τα windows thanks :mrgreen:

Δημοσ.

Κάπου τα έχεις λίγο μπερδέψει...

Η RAM είναι κάτι εντελώς άλλο. Είναι εκτός επεξεργαστή, και είναι τα μακρουλά DDR3-dimms που μπαίνουν σε ξεχωριστά slots πίσω (συνήθως) από αυτόν.

Αν εννοείς την cache του επεξεργαστή δεν μπορείς να την δεις (όπως και το σύνολο των transistors) αφού βρίσκονται ΚΑΤΩ από την μεταλλική επιφάνεια που τα προστατεύει. Τώρα ΑΝ εκεί έχεις την γρατζουνιά, και επειδή λες ότι είναι πολύ ελαφριά, τότε μην ανησυχείς καθόλου.

Προγράμματα για να ελέγχεις θερμοκρασίες υπάρχουν πολλά, με δημοφιλέστερα τα CoreTemp και HWMonitor.

Δημοσ.

Ρε παιδια ενας φιλος μου πηρε εναν επεξεργαστη 3570κ για ακριβεια και εχει μια μικρ μικρη γρατζουνια που το μιζερο ματι μου ειδε :whistle: αλλα λειτουργει κανονικα χωρισ να εχει θεμα ουτε απο θερμοκρασιεσ ουτε τιποτα α κατι ακομα πωσ μπορω να ελενξω αν οι ραμ ειναι οκ μεσα απο τα windows thanks :mrgreen:

Η γρατζουνιά που αναφέρεις σε πιο σημείο του cpu είναι?

Δημοσ.
:shock: Με κοβεις να μην ξερω τι ειναι οι ραμ :fear: και ειναι μεσα στη πλακετα πισω απο τα πινς αμα ηταν απο πανω αμα δεν ηταν βαθυ δεν εχει σημασια εγω δεν καταλμβενω πωσ περνανε τουσ ελενγχους
Δημοσ.

Για να ελέγξεις RAM μόνο MEMTEST86. Και δεν είναι Windows

Για CPU τρέξε Prime με Small FFTs για κάποιες ώρες, ή Blend Tests αν θες να τσεκάρεις και RAM μαζί (σαν το memtest όμως δεν έχει)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...