Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια δεν ειναι "προσφορα", να κλειδωσει το θεμα. Μην γραφουμε οτι ναναι εδω μεσα

Δημοσ.

635€ για κινητό!!! και μετά κράζουμε το μηλαράκι και τα overpriced προϊόντα του....θα πάρω κανα λαπτόπι καλύτερα με τόσα. Πιο χρήσιμο θα είναι (ακόμη και το tablet πιο χρήσιμο θα είναι)

Δημοσ.

635 ε ωραια να παρω κανα δυο να εχω. :devil:

Ελα ντε απορω κι εγω που βρισκουν μερικοι και διαθετουν τοσα πολλα χρηματα για ενα κινητο.

Ενταξει σιγουρα καποιοι θα εχουν περιθωρια οι τσεπες τους και τις περισσοτερες φορες μπορει να ειναι απο επιδοτηση αλλα δεν νομιζετε οτι ειναι τεραστιο το ποσο για ενα κινητο(και να λεμε οτι ειναι και προσφορα) οταν οι μισθοι ειναι περιπου στην ιδια τιμη που κοστιζει το κινητο?

Δημοσ.

Απορω γιατι σας κανει εντυπωση σε μερικους. Εδω ξερω ατομα που κυκλοφορουν με αμαξια που πηραν μεταχειρισμενα 4-5000ε και εχουν iPhone 4....Αν και συμφωνω πως πανω απο 350ε δεν θα εδινα ουτε με σφαιρες για κινητο ωστοσο γουστα ειναι αυτα.

Δημοσ.

Απορω γιατι σας κανει εντυπωση σε μερικους. Εδω ξερω ατομα που κυκλοφορουν με αμαξια που πηραν μεταχειρισμενα 4-5000ε και εχουν iPhone 4....Αν και συμφωνω πως πανω απο 350ε δεν θα εδινα ουτε με σφαιρες για κινητο ωστοσο γουστα ειναι αυτα.

Δεν διαφωνω αλλα ο μεσος Ελληνας δεν νομιζω να μπορει να παρει iPhone ή κινητο τελοςπαντων τετοιας αξιας ετσι οπως εχουν τα πραγματα σημερα.

Ετσι πιστευω εγω ομως μπορει να κανω και να λαθος.

Δημοσ.

Φιλε μου ξερεις ποσοι εκει εξω κυκλοφορουν Χωρις ασφαλεια αυτοκινητου, Χωρις να εχουν σηματακι χωρις Χωρις να πληρωνουν οσα χρωστανε στις τραπεζες προκειμενου να βγαινουν εξω και να εχουν iPhone ? Ελλαδα, αυτο τα λεει ολα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...