SimplyBergman Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα Έχω ένα θέμα με τις θύρες usb του λάπτοπ μου. Σε όποια κι αν βάλω το στικάκι, δεν ανταποκρίνεται καθόλου. Το σημαντικό είναι πως σε άλλο λάπτοπ το ίδιο στικάκι δουλεύει μια χαρά. Είναι δυνατόν να έπαθαν πρόβλημα και οι 4 θύρες ταυτόχρονα;
TEOKOS Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Για να μην ανοίγω νέο θέμα κάτι παρόμοιο έπαθα στο htpc μου. Σε οποιαδήποτε USB(εκτός από μια) και αν βάλω στικάκι η φορητό σκληρό μου ζητάει να του κάνω format. Σε αλλά pc παίζουν. Καμιά ιδέα;;;;
jim_p Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μηπως το ρευμα που δινει το τροφοδοτικο σας δεν επαρκει για οτι εχετε στις usb? Υποθετω παντα πως δεν εχετε καποιο hub, χωρις δικη του τροφοδοσια. Στο παλιο μου pc, το αθλιο noname τροφοδοτικο του ειχε σαν αποτελεσμα να μου διαβαζει το στικακι σαν 600κατι ΜΒ ενω ηταν 1GB.
SimplyBergman Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δεν νομίζω, τόσον καιρό δούλευαν όλα στην εντέλεια. Επανεκκίνηση είναι η λύση...
alex89 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Στη διαχείρηση συσκευών φαίνονται οι usb ή βγάζει ερωτηματικό;
alexzzz Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μου έχει τύχει μετά από πτώση ρεύματος να γυρίσουν στο bios όλες οι onboard usb σε disabled. Ρίξτε και εκεί μια ματιά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα