don1 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Γεια σας ηθελα να ρωτησω πως θα κρατησω την public ip μου δηλαδη οταν το router κανει restart να εχω την ιδια ? σε THOMSON TG585 v8 και αν γινεται να την αλλαξω με την προηγουμενη που ειχα
angmar Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Αν έχεις αγοράσει πακέτο με στατική IP έχεις μία και τέλος. Αν πάλι όχι (που αυτό υποψιάζομαι) πρέπει είτε ν αγοράσεις ένα, είτε να ψαχτείς με λύσεις τύπου no-ip ή dyn dns.
don1 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 εχω φτιαξει ενα server και χθες μου ειχε ιπ 94.71.186.29 και σημερα πυ ξανανειξα το router εχει 87.203.98.213 και ηθελα να εχω παντα την πρωτη
disqualified Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 εχω φτιαξει ενα server και χθες μου ειχε ιπ 94.71.186.29 και σημερα πυ ξανανειξα το router εχει 87.203.98.213 και ηθελα να εχω παντα την πρωτη Δεν γινεται παρά μόνο αν αγοράσεις μία. Δηλαδή να κάνεις σύνδεση και να ζητήσεις static IP. Πιο πάνω σου έχουν δωθεί εναλλακτικές
άδικος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Να αλλάξεις στην προηγούμενη που είχες από μόνος σου δε μπορείς & είναι & μαθηματικά απίθανο. Είτε αγοράζεις στατική από τον πάροχο σου είτε δεν κλείνεις το router & ελπίζεις να μη κάνει restart ποτέ . Οι λύσεις τύπου dynamic dns που αναφέρει ο angmar να ξέρεις βέβαια πως τεχνικά δεν σου εξασφαλίζουν την ίδια ip, αλλά έχουν το αποτέλεσμα που θέλεις (να ταυτοποιούν το router σου)
poulinos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 οπως ειπαν ολοι. α.δεν γινεται να παρεις την προηγουμενη. β.για να μην αλλαξει η Ip σου σημαινει οτι σιγουρα δεν πρεπει να κλεισεις το ρουτερ και σιγουρα δεν πρεπει να κανει disconnect. γ.αν θες μπορεις μεσα στο Thomson να ρυθμισεις No ip η dyn dns ωστε η ip που εχεις καθε φορα να αντιστοιχιζεται σε ενα onoma πχ poulinos.dyndns.org ωστε να ξερεις αυτο και να μην εχεις θεμα. δ.παιρνεις static απο τον isp και ληγει το θεμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα