Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μου εληξε η καρτα και εβγαλα καινουργια Πηγα στον λογαριασμο μου εσβησα την παλια παω να περασω την καινουργια και δεν την δεχεται Μου βγαζει το παρακατω.....Μηπως πρεπει πρωτα να την φορτισω με χρηματα ? Ευχαριστω. This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.
TheELF Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Αν την πήρες τώρα-τώρα μπορεί να θέλει μερικές ώρες/μέρες για να ενεργοποιηθεί.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Χθες το πρωι την πηρα....Το ιδιο μου εβγαζε και χθες και σημερα. Στο e-banking Της Τραπεζας φανηκε αμμεσως
NikosKallithea Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Οταν λες έβγαλα καινούρια τι εννοείς? αντικατάσταση ή νέα κάρτα, στην αντικατάσταση δεν είναι απαραίτητο το υπόλοιπο
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Οταν λες έβγαλα καινούρια τι εννοείς? αντικατάσταση ή νέα κάρτα, στην αντικατάσταση δεν είναι απαραίτητο το υπόλοιπο Νεα καρτα εβαλα και διεγραψα την παλια που εληξε 5/12 Μπορουσα να κανω edit την παλια ?
NikosKallithea Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Για την κάρτα σου μιλαω, έβγαλες νεα κάρτα απο την τράπεζα ή αντικατάστησες την παλιά
guido Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 ανανέωσε την παλιά απο ότι καταλάβα. και αν θυμάμαι καλά απλά έπρεπε να αλλάξεις το expire date στο Paypal. αν προσπαθείς να την ξαναπεράσεις απο την αρχή, μήπως δεν έχει λεφτά μέσα για να τραβήξει και να κάνει την επιβεβαίωση;
NikosKallithea Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Aν ειναι ανανέωση (δηλαδή διαφέρουν μόνο τα 3 τελευταία ψηφία στο πίσω μερος της κάρτα) τοτε δεν κάνει ανάληψη(verification) το παυπαλ απλά δέχεται την ανανεωμένη κάρτα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Ειναι νεα καρτα με ασχετα τα στιχεια σε σχεση με την παλια που κοπηκε Χρειαζεται να εχει λεφτα και ποσα ?
TheELF Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Αν θέλει λεφτά για επιβεβαίωση τότε είναι τα κλασσικά 1,50€.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Θα το δοκιμασω πιο μετα...Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα