Προς το περιεχόμενο

The Amazing Spider-Man

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδή βαρέθηκα να περιμένω για PC έκδοση, το πήρα στο PS.

Ντάξει, να έπαιξα 2 ώρες; Βαρετό το βρήκα.

Τσάμπα τα λεφτά δηλαδή...

• Like 1
Δημοσ.

Γνωρίζουμε όλοι πως είναι καρακονσολέ port και λίγο πολύ φανταζόμαστε που κυμαίνεται ένα τέτοιο παιχνίδι, απλά επειδή ο Ἀυγουστος

είναι ο μήνας της χαλάρωσης και των διακοπών δεν θα με κακό έπεφτε να ρίξω κάνα δυό γυροβολιές πάνω από το Μανχάταν. :-D

Δημοσ.

Γνώμη μου, έτσι;

Δε θέλω να επηρεάσω και εσάς, απλά εμένα μου φάνηκε μονότονο.

Εμένα αυτό που με ξενέρωσε πιο πολύ από όλα είναι ότι δεν ακολουθεί την ιστορία τις ταινίας. Κατά την γνώμη μου, epic fail.

Δημοσ.

Εμένα αυτό που με ξενέρωσε πιο πολύ από όλα είναι ότι δεν ακολουθεί την ιστορία τις ταινίας. Κατά την γνώμη μου, epic fail.

μιας και ήταν μια φοβερή ιστορία,και μια φοβερή ταινία..Με τρομερούς ηθοποιούς..χαραμίζεται το game ε ; :devil:

• Like 2
Δημοσ.

μιας και ήταν μια φοβερή ιστορία,και μια φοβερή ταινία..Με τρομερούς ηθοποιούς..χαραμίζεται το game ε ; :devil:

Εμένα μου άρεσε πολύ η ταινία οπότε περίμενα κάτι ανάλογο από το game. Δεν το έχω παίξει ακόμα βέβαια, αλλά από όσα έχω διαβάσει και έχω δει δεν πρέπει να λέει και πολλά...

Δημοσ.

Απαραδεκτο port. Απιστευτο lag ασχετως αν παιζεις με τερμα full γραφικα ή τερμα low. Δεν περιμενα τιποτα καλυτερο βεβαιως- βεβαιως B)

Δημοσ.

Medium, high, amazing τα ίδια fps. Μες τα προβλήματα το παιχνίδι. Η κάμερα δεν παλεύεται με τίποτα. Λυπάμαι αυτούς (αν υπάρχουν) που έδωσαν λεφτά για αυτό το παιχνίδι. Είναι σκέτη απογοήτευση η pc έκδοση. θα το παίξω στο ps3 καλύτερα όταν έχω την δυνατότητα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...