giorgos147 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Επειδή βαρέθηκα να περιμένω για PC έκδοση, το πήρα στο PS. Ντάξει, να έπαιξα 2 ώρες; Βαρετό το βρήκα.
naruto14 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Επειδή βαρέθηκα να περιμένω για PC έκδοση, το πήρα στο PS. Ντάξει, να έπαιξα 2 ώρες; Βαρετό το βρήκα. Τσάμπα τα λεφτά δηλαδή... 1
giorgos147 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Τσάμπα τα λεφτά δηλαδή... Γνώμη μου, έτσι; Δε θέλω να επηρεάσω και εσάς, απλά εμένα μου φάνηκε μονότονο.
zvarthangalos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Γνωρίζουμε όλοι πως είναι καρακονσολέ port και λίγο πολύ φανταζόμαστε που κυμαίνεται ένα τέτοιο παιχνίδι, απλά επειδή ο Ἀυγουστος είναι ο μήνας της χαλάρωσης και των διακοπών δεν θα με κακό έπεφτε να ρίξω κάνα δυό γυροβολιές πάνω από το Μανχάταν.
naruto14 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Γνώμη μου, έτσι; Δε θέλω να επηρεάσω και εσάς, απλά εμένα μου φάνηκε μονότονο. Εμένα αυτό που με ξενέρωσε πιο πολύ από όλα είναι ότι δεν ακολουθεί την ιστορία τις ταινίας. Κατά την γνώμη μου, epic fail.
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Εμένα αυτό που με ξενέρωσε πιο πολύ από όλα είναι ότι δεν ακολουθεί την ιστορία τις ταινίας. Κατά την γνώμη μου, epic fail. μιας και ήταν μια φοβερή ιστορία,και μια φοβερή ταινία..Με τρομερούς ηθοποιούς..χαραμίζεται το game ε ; 2
naruto14 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 μιας και ήταν μια φοβερή ιστορία,και μια φοβερή ταινία..Με τρομερούς ηθοποιούς..χαραμίζεται το game ε ; Εμένα μου άρεσε πολύ η ταινία οπότε περίμενα κάτι ανάλογο από το game. Δεν το έχω παίξει ακόμα βέβαια, αλλά από όσα έχω διαβάσει και έχω δει δεν πρέπει να λέει και πολλά...
Aspidas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Παιδιά μόνο εγώ έχω lags στο συγκεκριμένο παιχνίδι (καμιά φορά και 10 fps) με όλα τα φίλτρα χαμηλά?
PolonosJ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Παιδια τα γραφικα πως τα αλλαζεις γιατι μεσα στο μενου δεν μου εχει καμια επιλογη
brickman Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 εχει configure.exe (δεν θυμαμαι εαν λεγεται ετσι)
Jimys2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Απαραδεκτο port. Απιστευτο lag ασχετως αν παιζεις με τερμα full γραφικα ή τερμα low. Δεν περιμενα τιποτα καλυτερο βεβαιως- βεβαιως
naruto14 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Medium, high, amazing τα ίδια fps. Μες τα προβλήματα το παιχνίδι. Η κάμερα δεν παλεύεται με τίποτα. Λυπάμαι αυτούς (αν υπάρχουν) που έδωσαν λεφτά για αυτό το παιχνίδι. Είναι σκέτη απογοήτευση η pc έκδοση. θα το παίξω στο ps3 καλύτερα όταν έχω την δυνατότητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα