Προς το περιεχόμενο

The Amazing Spider-Man

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

The Amazing Spider-Man PC gets a release date, will support Steam Achievements

Activision and Beenox revealed today the release date for the PC version of The Amazing Spider-Man. Although the console versions are coming out in just a few days, PC gamers will have to wait until the end of Summer, as the PC version is slated for an August 10th release on Steam. In addition, the PC version of The Amazing Spider-Man will feature Steam Achievements.
Δημοσ.

Το έχουν παρακάνει οι εταιρίες με τα delays και ειδικά με το spider-man δυο μέρες πριν την κυκλοφορία του.

Το The Amazing Spider-Man είχε ανακοινωθεί μονάχα για PS3, X360. Οπότε αφού αποφάσισαν να το κάνουν port, χαλάλι. Είναι η ίδια φάση με το νέο Transformers όπου στο τέλος τελικά πήραν την απόφαση για να βγει και PC έκδοση

Δημοσ.

Το The Amazing Spider-Man είχε ανακοινωθεί μονάχα για PS3, X360. Οπότε αφού αποφάσισαν να το κάνουν port, χαλάλι. Είναι η ίδια φάση με το νέο Transformers όπου στο τέλος τελικά πήραν την απόφαση για να βγει και PC έκδοση

ναι αλλα το tranformers θα βγει ταυτοχρονα και στο pc ενω το spiderman οχι

Δημοσ.

''όπου στο τέλος τελικά πήραν την απόφαση για να βγει και PC έκδοση''

Όταν εννοείς τέλος; 6 μήνες πριν δηλαδή, αν παίρναν την απόφαση πριν 1-2 μήνες ΟΚ δεν θα παραπονιόταν κανείς.

Δημοσ.

Όταν εννοείς τέλος; 6 μήνες πριν δηλαδή, αν παίρναν την απόφαση πριν 1-2 μήνες ΟΚ δεν θα παραπονιόταν κανείς.

Ποιους έξι μήνες :P ; Η PC έκδοση αποκαλύφθηκε στις 6 Ιουνίου 2012 στο E3 press release της Activision. Μέχρι τότε ερχόταν μόνο σε X360 και PS3.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Έσκασε ελληνικό Review...

+ Απολαυστική περιήγηση στην πόλη

+ Unlockables

+ Μερικές εντυπωσιακές μάχες

- Επαναλαμβανόμενες αποστολές

- Βαρετή ιστορία

- Κλεμμένες τεχνικές, που δεν ταιριάζουν και πολύ στο παιχνίδι

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7.0

Δημοσ.

Εγώ μέχρι στιγμής το βρίσκω αρκετά ενδιαφέρον,ως spiderman fan ειδικά.

Ελπίζω σε κάτι καλό αλλά όπως είπε και ο GhostRiderLSOV

Κάτσε να δούμε και πόσο καλά ports θα είναι. tongue.gif

Αυτό φοβάμαι κυρίως...

υγ.Τώρα που το σκέφτομαι και το Story Φοβάμαι που έτσι και αλλιώς έχει ήδη κατακρεουργηθεί στην ταινία...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν βλέπω να αναρτώνται νέα ποστ είναι τόσο αδιάφορο το παιχνίδι;

Και εγώ αυτό θέλω να μάθω... αλλά από όσα έχω διαβάσει δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...