Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1,Πολυ καλυτερες θερμοκρασιες.

2.Δεν εχω ακουσει ποτε,οτι ειχαν καποιο θεμα με τις οθονες τους!

3.Μπορεις να του αλλαξεις μονος σου και πολυ ευκολα σχεδων τα παντα και σε πολυ καλες ευκαιριες απο τα ιντερνομαγαζα(ebay κ.α) και το συμαντικοτερο,δε βγαινεις εκτος εγγυηση αν το πειραξεις!

4.Μπορεις με τα ιδια λεφτα που δινεις για το apple care,να παρεις στα ιδια χρονια,ασφαλεια απο την dell και να στο φτιαχνουν δωρεαν εστω κι αν το πεταξες εσυ,στον τοιχο γιατι ησουν τυφλα στο μεθησι!

5.Μακραν το καλυτερο σερβις απ'ολες τις εταιρειες,ακομη και στο Ελλαδισταν!

6.Για την ποιοτητα κατασκευη και την ανθεκτικοτητα των hardware,ειναι κατι που κανεις δεν μπορει να αμφισβητησει!Και κοντραρει τα μηχανηματα της Apple,χαλαρα!

Για περισσοτερες πληρoφοριες,στον μετρ των alienware,stamatisx! :-D

1) Δεν εχω τον iMac στα ποδια μου και οι θερμοκρασιες του ειναι πολυ καλες. Τωρα το καλοκαιρι απο 45-55 το CPU. Αν θες να πεις για την φασαρια ομως, πιο αθορυβο, δεν γινεται.

2) Δεν ειναι θεμα αξιοπιστιας αυτο. Ολοι οι iMac εχουν θεμα και οι οθονες δεν νεκρωνουν.

3) Στο PC γινεται ακομα πιο ευκολα.

4) Μπορεις, ναι.

5) Ναι.

6) Μπορει, ναι. Καμια σχεση ομως οτι οι iMac ψωφσνε σαν τα κοτοπουλα. Βλαβες υπαρχουν παντου και ολα μπορει να χαλασουν.

Λες να το πουλησω να παρω Alienware; Το σκεφτομαι... :P

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1) Δεν εχω τον iMac στα ποδια μου και οι θερμοκρασιες του ειναι πολυ καλες. Τωρα το καλοκαιρι απο 45-55 το CPU. Αν θες να πεις για την φασαρια ομως, πιο αθορυβο, δεν γινεται.

2) Δεν ειναι θεμα αξιοπιστιας αυτο. Ολοι οι iMac εχουν θεμα και οι οθονες δεν νεκρωνουν.

3) Στο PC γινεται ακομα πιο ευκολα.

4) Μπορεις, ναι.

5) Ναι.

6) Μπορει, ναι. Καμια σχεση ομως οτι οι iMac ψωφσνε σαν τα κοτοπουλα. Βλαβες υπαρχουν παντου και ολα μπορει να χαλασουν.

Λες να το πουλησω να παρω Alienware; Το σκεφτομαι... :P

45-55 o cpu(i7 πρωτης γενιας!!!),εχει το qosmio μου,που εχει χειροτερο συστημα ψυξης απο το alienware!Και ειναι υπερβολικα αθορυβο ακομη και σε full load(gaming,furmark κ.α)!

Δυστυχως δε τρεχει osx,αλλα windows!Δε κανει για σενα! :P

Δημοσ.

Παιδιά ο καθένας αγοράζει αυτό που τον καλύπτει, είτε βάση λειτουργικού συστήματος, είτε βάρους, είτε επιδόσεων, είτε φορητότητας κτλ... δε μπορούμε όμως να βγάζουμε άχρηστες κατηγορίες επειδή δε μας καλύπτουν ή επειδή υπάρχουν άλλες λύσεις που τις καλύπτουν μερικώς...

Δημοσ.

Παιδιά ο καθένας αγοράζει αυτό που τον καλύπτει, είτε βάση λειτουργικού συστήματος, είτε βάρους, είτε επιδόσεων, είτε φορητότητας κτλ... δε μπορούμε όμως να βγάζουμε άχρηστες κατηγορίες επειδή δε μας καλύπτουν ή επειδή υπάρχουν άλλες λύσεις που τις καλύπτουν μερικώς...

Λόγια απλά, όμορφα κι'ωραία,όλα τ'άλλα περιττεύουν...+10000

Δημοσ.

45-55 o cpu(i7 πρωτης γενιας!!!),εχει το qosmio μου,που εχει χειροτερο συστημα ψυξης απο το alienware!Και ειναι υπερβολικα αθορυβο ακομη και σε full load(gaming,furmark κ.α)!

Δυστυχως δε τρεχει osx,αλλα windows!Δε κανει για σενα! :P

Μα εγω δεν λεω να μην αγορασει καποιος Alienware. Λεω να μην αγοραζει Laptop αν δεν ειναι απολυτη αναγκη ή αν το κανει να αγορασει καποιο καλο.

Το ιδιο και για All In One, οχι ομως τοσο για λογους αξιοπιστιας, αλλα για αλλους λογους, οπως αναβαθμισεις, ακριβο Service, κλπ.

Δημοσ.

Ουε εγω. Οπως δεν καταλαβαινω, γιατι ο κοσμος παιρνει Laptop. Απο οσους ξερω το 1/5 το χρειαζεται. Ολοι οι αλλοι λενε να αγορασω ενα Laptop. Τους φαινεται φθηνο επειδη ειναι μικρο, δεν μπορω να καταλαβω.

Η φορητοτητα δεν ειναι ο μονος λογος για να παρεις λαπτοπ! Την εξοικονόμηση χώρου την σκεύτικες καθόλου?

Αν δεν παίζεις games και χρησιμοποιείς το pc μονο για internet browsing τότε το λαπτοπ ειναι προτιμότερο απο το desktop! Επισις εχεις και λιγοτερη κατανάλωση ρευματος.

Το μόνο μείον στα λαπτοπ ειναι μονο οτι αν χαλάσει κατι τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα οπως το να χαλασει κατι σε desktop, και οτι δεν μπορεις να κανεις αναβαθμισεις οπως στα κουτια που βαζεις και βγαζεις οτι θελεις. Οπως και να το κανουμε ενα καλο desktop ειναι επένδυση!

Ξεκινησα να υποστιριζω τα λαπτοπ και τελειωσα υποστιριζοντας τους σταθερους. Στην ουσια και τα δυο ειναι απαραίτητα!

Μονο τα ταμπλετς ειναι για τον κουβα! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Ναι... αλλά τί να τις κάνεις μωρέ τέτοιες κάρτες σε λάπτοπ; :confused:

ε δεν τις πιανουν μην λεμε οτι θελουμε... Λιγοτεροι cores χαμηλοτερες συχνοτητες παντου... δεν αποδιδουν το ιδιο αλλα δεν παυουν να ειναι καλες...

gtx670 για desktop ή 670

vs

GTX680M

η 680μ ειναι η 670 ξεφουσκωμενη απο 980ΜΗΖ σε 720ΜΗΖ και χαμηλότερες ταχυτητες στις μνημες περιπου την μιση για την ακριβεια (192GBps vs 102GBps)

Δημοσ.

Όλα για τις επιδόσεις και την ΔΕΗ που κερδίζει απο την κατανάλωση!

Η δεη κερδιζει περισσοτερα απ'το χαρατσι,απ'οτι με την καταναλωση που κανουμε! :devil:

Δημοσ.

Οταν δεν εχετε χρησημοποιησει ενα καλο gaming laptop,ειναι πολυ φυσικο να πιστευετε οτι ειναι κινητοι φουρνοι,ανεμηστηρακια να ξεκινου να δουλευουν με την απλη χρηση και οταν δουλευουν στο φουλ να ακουγεται μεχρι την απεναντι πολυκατοικια!Εδω αν εχει λιγο θορυβο,στο χωρο και τρεξω ενα furmark,πρεπει να ακουμπησω τ'αφτι μου στο πληκτρολογιο για να ακουσω τα ανεμηστηρακια που τρεχουν στο full!Σε μετρια χρηση δε μπαινουν καν στη διαδικασια να ξεκινησουν,λογο της πολυ καλης παθητικης ψυξης που εχουν και αυτος ειναι και ενας απο τους κυριους λογους που κοστιζουν παρα πολυ ακριβα!!!Οσο για τις θεμοκρασιες,70βαθμους σε 30 λεπτα furmark,δε τους λες και φουρνους!

υποθετικά μίλησα γιατί φοράει δυνατή κάρτα και αν ανεβάζει θερμοκρασίες ενοχλητικές οταν παίζεις θα είναι λογικό...

Και συ που ξέρεις τι laptop έχω πιάσει στα χέρια μου; την άποψη σου μας λες ή είσαι μέντιουμ;

Γι αυτό είπα αν δεν είναι παντόφλα... γτ αν είναι παντόφλα λογικό είναι να μην ανεβάζει θερμοκρασίες...

Το Asus Laptop που έχω δε βγάζει άχνα το μονό που ακούς είναι ο σκληρός δίσκος αλλά μόνο όταν υπάρχει πλήρη ησυχία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...