stm00192 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 thnx ! μηπως αυτα ειναι καλυτερα ομως? (τωρα τα ειδα) Οχι δεν είναι... και τι κοιτάμε στα ηχεία? πως μπορούμε να επιλέξουμε ποια ηχεία είναι value for money? Υπαρχουν καποια τεχνικά χαρακτηριστηκα (κονοι που χρησιμοπουνται, αντιστασεις, υλικά κατασκευής, συχνοτητες κτλ κτλ)που θα μπορουσες να κοιταξεις αλλα το καλυτερο είναι να τα ακουσεις απο κοντα...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 αλλα το καλυτερο είναι να τα ακουσεις απο κοντα... Αυτό, θα μου επιτρέψεις να πω, είναι το μόνο που δεν αποτελεί κριτήριο. Υποκειμενικό γούστο είναι, άσχετο με την ποιότητα. Αν κάποιος έχει συνηθίσει σε σαβούρες και στα καλύτερα μονιτορ να τον βάλεις, δεν θα του αρέσουν.
stm00192 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Αυτό, θα μου επιτρέψεις να πω, είναι το μόνο που δεν αποτελεί κριτήριο. Υποκειμενικό γούστο είναι, άσχετο με την ποιότητα. Αν κάποιος έχει συνηθίσει σε σαβούρες και στα καλύτερα μονιτορ να τον βάλεις, δεν θα του αρέσουν. Για πες μου ένα αντικειμενικο κριτιριο? Ειδικα για πισο ηχεια της κατηγορίας 40 - 80Ε! Μην μπούμε σε κατηγοριες μονιτορ και πανω ηχεία διοτι εκεί αλλαζουν αρδην τα πραγματα και διαφοροποιούνται τα κριτιρια... με κυριότερο ρόλο το ποσο εκπαιδευμένο είναι ένα αυτι και τι πραγματικα ξερει απο ήχο!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Υπαρχουν καποια τεχνικά χαρακτηριστηκα (κονοι που χρησιμοπουνται, αντιστασεις, υλικά κατασκευής, συχνοτητες κτλ κτλ)που θα μπορουσες να κοιταξεις Τα είπες μόνος σου. Και φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν κι άλλα. Το τι μας αρέσει δεν έχει καμία μα καμία σχέση με το τι είναι καλύτερο. Ο ήχος (και η εικόνα) είναι μεγέθη μετρήσιμα. Δεν έχω δυστυχώς το background για να κάνω εκτενέστερη ανάλυση, φαντάζομαι καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.
stm00192 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Τα είπες μόνος σου. Και φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν κι άλλα. Το τι μας αρέσει δεν έχει καμία μα καμία σχέση με το τι είναι καλύτερο. Ο ήχος (και η εικόνα) είναι μεγέθη μετρήσιμα. Δεν έχω δυστυχώς το background για να κάνω εκτενέστερη ανάλυση, φαντάζομαι καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. Συμφωνούμε διαφωνόντας μου φαινεται? Συμφωνεις ότι σε ηχεια της ταξεως 40 - 80Ε και παραπανω μην σου πωότι τα τεχνικα χαρακτηριστικά δεν παιζουν και ιδιετερη σημασεια μιας και γενικά η ποιοτητα είναι χαμηλη ετσι και αλλιως? Οποτε τι μενει ως κριτιριο?
naruto14 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Παιδιά και εγώ έχω σκοπό να μεταφέρω το ps3 στο δωμάτιο και να το συνδέσω πάνω σε ηχεία. Βέβαια τα ηχεία θα είναι και του υπολογιστή. Δηλαδή 2 σε 1 νοικοκυρεμένα. Λέτε να πάρω τα Z323 ή τα Z523? Έχω σκοπώ να αγοράσω οθόνη και θέλω να ξέρω μήπως αξίζει περισσότερο να πέσω στα Ζ323 και να πάρω την Dell U2313HM ή να πάω σε Ζ523 και κάνα 20 ευρω φθηνότερη IPS οθόνη (23" πάλι) της LG που να συνδέεται πάνω το ps3 βέβαια.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Συμφωνούμε διαφωνόντας μου φαινεται? Συμφωνεις ότι σε ηχεια της ταξεως 40 - 80Ε και παραπανω μην σου πωότι τα τεχνικα χαρακτηριστικά δεν παιζουν και ιδιετερη σημασεια μιας και γενικά η ποιοτητα είναι χαμηλη ετσι και αλλιως? Οποτε τι μενει ως κριτιριο? Ναι, συμφωνούμε. Απλά για games ειδικά, τα 523 λόγω μπάσου (έστω αυτού του ψεύτικου) και λογω 360 μοιρών είναι καλά.
ilias_97 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Παιδιά και εγώ έχω σκοπό να μεταφέρω το ps3 στο δωμάτιο και να το συνδέσω πάνω σε ηχεία. Βέβαια τα ηχεία θα είναι και του υπολογιστή. Δηλαδή 2 σε 1 νοικοκυρεμένα. Λέτε να πάρω τα Z323 ή τα Z523? Έχω σκοπώ να αγοράσω οθόνη και θέλω να ξέρω μήπως αξίζει περισσότερο να πέσω στα Ζ323 και να πάρω την Dell U2313HM ή να πάω σε Ζ523 και κάνα 20 ευρω φθηνότερη IPS οθόνη (23" πάλι) της LG που να συνδέεται πάνω το ps3 βέβαια. Εγώ πάντως μάλλον θα κάνω το 2ο.
christs Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μην κανετε χαζομαρες παιδια. Πηγαιν τε και παρ τε τα Ζ323 , απο τη στιγμη που τα προοριζετε για οικιακη χρηση και δεν εχετε τρελες απαιτησεις. Τα πηρα πριν 1 εβδομαδα, τα ηχεια τα σπανε, εχουν και αυτα 360 μοιρες καλυψη, τρελη τιμη μονο 40 ευρω, και απο ενταση?? ενα σας λεω. μενω σε πολυκατοικια, και δεν εχω μπορεσει να τα ανεβασω σε ενταση πανω απο τη μεση, απο φοβο μην ανεβει πανω η γειτονισσα και μου τα πρηξει. Δε βλεπω το λογο να πατε +25 ευρω για τα Ζ523. Χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν ειναι φοβερα και εκεινα. Αλλα μιλαμε για 2.1 βρε παιδια... Πιο πολλα watt θελετε? Για ποιο λογο να επιλεξετε τα z523? my 2 cents, θα με θυμηθειτε...
naruto14 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Μην κανετε χαζομαρες παιδια. Πηγαιν τε και παρ τε τα Ζ323 , απο τη στιγμη που τα προοριζετε για οικιακη χρηση και δεν εχετε τρελες απαιτησεις. Τα πηρα πριν 1 εβδομαδα, τα ηχεια τα σπανε, εχουν και αυτα 360 μοιρες καλυψη, τρελη τιμη μονο 40 ευρω, και απο ενταση?? ενα σας λεω. μενω σε πολυκατοικια, και δεν εχω μπορεσει να τα ανεβασω σε ενταση πανω απο τη μεση, απο φοβο μην ανεβει πανω η γειτονισσα και μου τα πρηξει. Δε βλεπω το λογο να πατε +25 ευρω για τα Ζ523. Χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν ειναι φοβερα και εκεινα. Αλλα μιλαμε για 2.1 βρε παιδια... Πιο πολλα watt θελετε? Για ποιο λογο να επιλεξετε τα z523? my 2 cents, θα με θυμηθειτε... Και εγώ έτσι το σκέφτομαι αλλά από την άλλη το subwoofer του z523 είναι κουκλί. Αλλά μάλλον θα πάω στο z323
christs Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Και εγώ έτσι το σκέφτομαι αλλά από την άλλη το subwoofer του z523 είναι κουκλί. Αλλά μάλλον θα πάω στο z323 χαχαχα οντως ειναι. Ειναι λιγακι πιο μεγαλο απ του z323. αλλα 50% πανω τιμη πληρωνεις. τεσπα αν σου κολλησει στο μυαλο παρ το, και εγω οταν τρωω σκαλωματα ετσι κανω.
naruto14 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 χαχαχα οντως ειναι. Ειναι λιγακι πιο μεγαλο απ του z323. αλλα 50% πανω τιμη πληρωνεις. τεσπα αν σου κολλησει στο μυαλο παρ το, και εγω οταν τρωω σκαλωματα ετσι κανω. Και το z323 μου αρέσει. Μόνο το μπάσο δεν μου πολυαρέσει τα ηχεία πάλι όμορφα είναι. Ξέρει κανείς άμα θα δω διαφορά στα z323 από τα Sony SRS-D21 που έχω τώρα?
nodas_21greek Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 χαχαχα οντως ειναι. Ειναι λιγακι πιο μεγαλο απ του z323. Θυμήθηκα τώρα το σοκ που έπαθα όταν έφερα σπίτι τα Ζ-5500 και έβαλα το γούφερ τους δίπλα στο παλιό των Χ-230. Μετά το αρχικό σοκ, άρχισα να γελάω σαν χαζός μόνο μου... Ον τόπικ για χρήση gaming τα logitech στα ~40€ πιστεύω είναι μια χαρά.
ilias_97 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Εγώ πάντως το αποφάσισα. Τελικά θα πάω σε z323 και στην dell u2312.
naruto14 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Θυμήθηκα τώρα το σοκ που έπαθα όταν έφερα σπίτι τα Ζ-5500 και έβαλα το γούφερ τους δίπλα στο παλιό των Χ-230. Μετά το αρχικό σοκ, άρχισα να γελάω σαν χαζός μόνο μου... Ον τόπικ για χρήση gaming τα logitech στα ~40€ πιστεύω είναι μια χαρά. Εγώ τα θέλω και για μουσική. Ταινίες σπάνια έως καθόλου. Και τηλεόραση θα βλέπω με αυτά. Νόμιζα θα κάνουν τη δουλειά τους έτσι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα