Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν κανουν τα βατ το ηχειο!

Απόλυτα σωστός.

Πάντως προσωπικά πιστεύω ότι σε αυτή την κατηγορία τιμής καλύτερα να πας σε κάτι τέτοιο

http://www.skroutz.gr/s/315395/Logitech-Speaker-System-Z323.html

εκτός αν δεν υπάρχει καθόλου χώρος για woofer ή θες να τα κουβαλάς.

Δημοσ.

Περσι που τα πήρα είχα δει πολλά reviews που έλεγαν ότι είναι τα καλύτερα στα λεφτά τους. Μάλιστα υπήρχε και review που μιλούσε για το καλύτερο τεχνολογικό προϊόν με τιμή 100 $ γενικά.

Κατά τα άλλα μην περιμένεις και θαύματα. Αξιοπρεπή είναι σίγουρα, καλούτσικα μπορείς να τα πεις αλλά έχε πάντα στο μυαλό σου ότι μιλαμε για pc speakers, οπότε οι απαιτήσεις πρέπει να είναι χαμηλές.

Δημοσ.

Κυρίως θέλω να αγοράσω καινούρια ηχεία γιατί θα φέρω το ps3 στο δωμάτιο μου και τα ηχεία που έχω τώρα είναι τελείως χάλια. Οπότε η χρήση τους θα είναι για gaming κυρίως.

Δημοσ.

Δεν κανουν τα βατ το ηχειο!

και τι κοιτάμε στα ηχεία? πως μπορούμε να επιλέξουμε ποια ηχεία είναι value for money?

Δημοσ.

Κυρίως θέλω να αγοράσω καινούρια ηχεία γιατί θα φέρω το ps3 στο δωμάτιο μου και τα ηχεία που έχω τώρα είναι τελείως χάλια. Οπότε η χρήση τους θα είναι για gaming κυρίως.

Πολύ καλά είναι για gaming, εγώ σου τα προτείνω. Τώρα για τα άλλα που λενε τα παιδια, δεν τα έχω ακούσει μπορεί να είναι και καλύτερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...