SubGam3R Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα έχω ένα blog, φτιαγμένο απλά και δωρεάν φυσικά με blogger...απλά θέλω να προσθέσω μία στήλη πάνω στο μενού που να λέγεται ειδήσεις και να έχει υποκατηγορίες π.χ Κόσμος - Ελλάδα και πάει λέγοντας, απλά στο blogger δεν μπορώ να το κάνω γιατί οι pages που μπορείς να φτιάξεις είναι μόνο για ένα θέμα, όπως ας πούμε μία σελίδα Contact ή About! Έχετε κάποια λύση ώστε να φτιάξω σελίδες όπως η Homepage μου όπου θα μπορώ να κάνω πολλά post ξεχωριστά; Ευχαριστώ
foutzos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 να προσθεσεις στο συγκεκριμενο θεμα δεν ξερω να σου πω πως γινεται ακριβως.αλλα οτι γινεται γινεται.. εγω για να βαλω καρτελες μενου εκανα install ενα θεματακι (template) με drop down menu..(μενου με υποκατηγοριες) ψαξε εδω για θεματα ..εχουν κ αλλες δυνατοτητεσ slideshow κλπ.. http://btemplates.com/ η πατα στο google free templates blogger η wordpress αναλογως που εχεις το blog σου..ελπιζω να σε καλυψα
Re4cTiV3 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 μπορεις να παιξεις με τα tags καπως.. Αποστολή από το GT-I9000 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα