Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτόμουν να αγοράσω ένα PS3 και βρήκα αυτή την προσφορά http://www.specialprice.gr/shop/item.asp?itemid=24595

η οποία φαίνεται πάρα πολύ καλή αλλά επειδή δεν γνωρίζω αυτό το κατάστημα δεν έχω ιδέα αν μπορώ να το εμπιστευτώ για αγορά κονσόλας σχετικά μεγάλης αξίας (κυρίως φοβάμαι αν είναι ελαττωματικό ή fake) . Θέλω να ρωτήσω αν κανένας έχει αγοράσει τίποτα από αυτό το site και αν είναι ευχαριστημένος με το προϊών; Ευχαριστώ

Δημοσ.

μεχρι πριν μερες το ειχε σε καλυτερη προσφορα στο electroworld, τωρα δεν ξερω ποιες τιμες θεωρουνται good deal καθως ενδεχεται να ξαναπεσει η τιμη του ελεκτροworld. (τωρα ηταν η 2η φορα που επεσε πχ ...)

Δημοσ.

μεχρι πριν μερες το ειχε σε καλυτερη προσφορα στο electroworld, τωρα δεν ξερω ποιες τιμες θεωρουνται good deal καθως ενδεχεται να ξαναπεσει η τιμη του ελεκτροworld. (τωρα ηταν η 2η φορα που επεσε πχ ...)

Η προσφορά για την τιμή τους μου φαίνεται καλή αν σκεφτείς ότι έχει και το Uncharted 3 το οποίο μου αρέσει το "θέμα" μου είναι αν μπορώ να εμπιστευτώ το Specialprice.gr. Ευχαριστώ για την πληροφορία σχετικά με το ελεκτροworld

Δημοσ.

εγω παντως δεν εμπιστευομαι ποτε μαγαζι που δεν εχει ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ στο site του καθως και ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ. Εψαξα αλλα δε τα βρηκα. Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος

Δημοσ.

εγω παντως δεν εμπιστευομαι ποτε μαγαζι που δεν εχει ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ στο site του καθως και ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ. Εψαξα αλλα δε τα βρηκα. Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος

Συνφωνω απολυτα προσεχε

Δημοσ.

oι πληροφορίες του μαγαζιού φαίνονται στο

http://www.specialprice.gr/shop/generalinfo.asp

SPECIALprice

Έδρα: Επισκοπή Ηράκλειο 70008

Υπηρεσίες Ηλεκτρονικού Εμπορίου

ΑΦΜ 071724240

Τηλέφωνο: 801 11 4 3333

e-mail: [email protected]

το τηλ. του κανονικό είναι, επελεξε το μαγαζι να εχει 801 για να χρεωνονται αστικα ολοι οσοι τηλεφωνουν μιας και βρισκεται επαρχια :rolleyes:

προσωπικα θα περιμενα για αλλη προσφορα για PS3...εχουν υπαρξει και καλυτερες απο αυτην :mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...