sific Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδιά! Θα ήθελα να με βοηθήσετε . Θέλω να ανοίξω ένα σίτε με νέα διαφορών θεμάτων καταρχήν θα ήθελα να μου πείτε τι χρειαζομε για να είμαι νομικά εντάξει . επίσης σε περίπτωση που κάποιος θέλει να διαφημιστεί στο σίτε τι χρειαζετε πάλι για να είμαι νομικά εντάξει. σας ευχαριστώ όλους!!! Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2012 από sific
eimaiapokavala Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Φίλε έχεις καθόλου γνώσεις πάνω στο θέμα? Αν όχι άφησέ την την ιδέα γιατί δεν είναι κάτι τόσο απλό.
sific Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Εχω φιλους δημοσιογραφους αυτοι θα με βοηθουν αλλα θελω να μαθω τα νομικα ζητηματα που γραφω πανω.Host Domain κατασκευη σελιδας κ.λ. τα εχω αναλαβει εγω και τα γνωριζω παρα πολυ καλα.Μονο τα νομικα θελω να μαθω
CyberCr33p Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Έναρξη επαγγέλματος θα χρειαστεί να κάνεις για να μπορείς να πουλάς διαφημιστικό χώρο.
sific Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μαλιστα.Ξερεις που μπορω να βρω πληροφοριες πως γινετε η διαδικασια εναρξης επαγγελματος?Επισης για το site χρειαζετε και για αυτο εναρξη επαγγελματος η μονο για τις διαφημισεις? Σας ευχαριστο και παλι ολους!!
gokuthelegend Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μαλιστα.Ξερεις που μπορω να βρω πληροφοριες πως γινετε η διαδικασια εναρξης επαγγελματος?Επισης για το site χρειαζετε και για αυτο εναρξη επαγγελματος η μονο για τις διαφημισεις? Σας ευχαριστο και παλι ολους!! έναρξη επαγγέλματος θα κάνεις μόνο αν θα βάλεις διαφημίσεις γιατί τότες θα έχεις κέρδη από αυτές. Επίσης αν με οποιονδήποτε άλλο τρόπο θα έχεις κέρδη μέσω της σελίδας, πάλι πρέπει να κάνεις έναρξη επαγγέλματος. Αν δεν την φτιάξεις με σκοπό το κέρδος, τότες δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι. Τώρα όσον αφορά την έναρξη επειχήρησης, υποθέτω ότι μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος λογιστής, θα πρέπει να τρέξεις λιγάκι σε εφορίες και ΤΕΒΕ και να πληρώσεις κάποια χρήματα για αρχή.
sific Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 έναρξη επαγγέλματος θα κάνεις μόνο αν θα βάλεις διαφημίσεις γιατί τότες θα έχεις κέρδη από αυτές. Επίσης αν με οποιονδήποτε άλλο τρόπο θα έχεις κέρδη μέσω της σελίδας, πάλι πρέπει να κάνεις έναρξη επαγγέλματος. Αν δεν την φτιάξεις με σκοπό το κέρδος, τότες δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι. Τώρα όσον αφορά την έναρξη επειχήρησης, υποθέτω ότι μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος λογιστής, θα πρέπει να τρέξεις λιγάκι σε εφορίες και ΤΕΒΕ και να πληρώσεις κάποια χρήματα για αρχή. Φιλε με κάλυψες απολυτα για τις διαφημίσεις και σε ευχαριστώ. Παρατηρω πως σε ολα τα σιτε που εχουν νεα π.χ.(newsbeast newsbomp κ.λ.) κατω κατω στο σιτε τους γραφουν οροι χρήσεις και εκει λενε διαφορα οπως απαγορευετε η αναδιμοσιευση κ.λ. μηπως γνωριζεις αν θα πρεπει να κανω και γω κατι τετοιο? Δηλαδη εαν ειναι υποχρεωτικο για τα σιτε με νεα σε ευχαριστο και παλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα