Lucifer Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Αστειεύομαι, πέθανε. http://www.tanea.gr/latestnews/article/?aid=4727245
bnvdarklord Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Κρίμα ήταν πολύ γαμάτος, πολύ τον πηγαινα. Lucifer τι μαλακας εισαι (το emoticon για να γλιτώσω το ban)
nikos21aek Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Ούτε που ήξερα πως τον λένε. Αλλά συμπαθητικός. RIP
JERONIMO888 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 πολυ γαματος ηθοποιος, η ανακοπη καρδιας ποναει η ειναι μπαμ και κατω?
FarCry Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 πολυ γαματος ηθοποιος, η ανακοπη καρδιας ποναει η ειναι μπαμ και κατω? http://www.youtube.com/watch?v=UR-nn1kNgbg
Cossutius. Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Eντάξει μωρέ. Ενας απλός ηθοποιός. Είχε τύχει να τον γνωρίσω κάποτε από κοντά. Συμπαθέστατος τύπος. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη ο άνθρωπος.
FedonasP Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 πολυ γαματος ηθοποιος, η ανακοπη καρδιας ποναει η ειναι μπαμ και κατω? δεν είμαι γιατρός ούτε το έχω ψάξει απλά λογω κοινής λογικής νομίζω ότι πονάει αρκετά.. γιατί κατά την διάρκεια ο εγκέφαλος λειτουργεί το ίδιο και το νευρικό σύστημα άρα μπορούν ακόμη να αλληλεπιδράσουν μεταξύ τους αυτά τα δυο... και γενικά αυτοί που έχουν καρδιαγγειακά προβλήματα έχουν πόνους μεγάλους όταν τους πιάνουν (χωρίς να πεθάνουν) λογικά αυτό θα ισχύει -ίσvς και σε μεγαλύτερο βαθμό- όταν τους πιάνει το τελειωτικό χτύπημα.... αλλα επαναλαμβάνω δεν έχω ουσιαστικές γνώσεις πάνω στο θέμα.. κρίμα τον άνθρωπο τον συμπαθούσα αρκετά και ας μην τον γνώρισα θέλω να ελπίζω πως ήταν μάγκας και στην ζωή όχι μονο στα έργα.
KilliK Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Ηταν και πραγματικος μαγκας εκεινης της γενιας. η διαφημιση του 11880 που παιζετα τωρα με τον μαγκα,εχει βασιστει στον ρολο του μαγκα που επαιζε στο Μια Ιταλιδα στην Κυψελη. Eντάξει μωρέ. Ενας απλός ηθοποιός. Είχε τύχει να τον γνωρίσω κάποτε από κοντά. Συμπαθέστατος τύπος. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη ο άνθρωπος. ε ναι απλος ηθοποιος.δεν ηταν πρεζονι τηλεοπτικος "σταρ" για να παιξει η μπαντα του δημου προς τιμην του μετα το θανατο του.
GabrielConnor Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 πολυ γαματος ηθοποιος, η ανακοπη καρδιας ποναει η ειναι μπαμ και κατω? Πονάει απίστευτα. Edit: Ώπα λάθος, νόμιζα έμφραγμα. Ανακοπη έχεις τελειώσει σε 2-3 δευτερόλεπτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα